Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-

-
localhost
Közösségépítő
Den már a viccrovat is MIATTAD OFFTOPICOL! :)
-
Miért van az, hogy a kis fejecskék gurulnak rendesen, megnyitom az egyik user adatlapját, majd becsukva már lebénulnak a fejek:))
-
ArchElf
addikt
Ha már OFF fegyen OFF!
Becsukódott a ''Legyen 50 hoozászólásom!'', úgyhogy ide írom!
:))
AE -
localhost
Közösségépítő
Köszönöm emvy-nek, hogy lekicsinyítette a signomat! Jár neki egy sör tőlem! :) SZÁMONKÉRNI! :D
-
McJames
senior tag
-
Egon
nagyúr
Hmmm... Hát igen, ezek szerint a Linux se mindenható... Ezzel együtt - amennyire én tudom - az MS oprendszerei még mindig kevésbé biztonságosak... Vagy gondolod hogy az MS ilyen irányú fikázása betudható az általánosnak mondható MS-utálatnak?
Tény, hogy érdemben nem igazán tudok hozzászólni a témához - sosem foglalkoztam ilyesmivel, nem volt rá szükségem. -
McJames
senior tag
Egy másik topicban (SZOFTVER/Meglepetés/#26) írta Egon:
''... Az összes MS cuccosban vannak rések (egyébiránt én inkább Internet Explorer-es tapaszokra emlékszem...), az XP-ben is nyilván van nem kevés... Akit ez zavar, használjon Linuxot...''
A megjegyzésem ehhez - és remélem - egy kis vitához ez lenne:
[L]http://www.origo.hu/techbazis/szoftver/20020920letartoztattak.html[/L] -
erge
csendes tag
Kösz az infokat! Frappáns ötleteket kaptam, :(
Legalább írjatok egy olyat, hogy:
''Hülye gyerek , ilyen nincs is.'' -
erge
csendes tag
Kösz az infokat! Frappáns ötleteket kaptam, :(
Legalább írjatok egy olyat, hogy:
''Hülye gyerek , ilyen nincs is.'' -
CsendPenge
őstag
Húúúúúú,de leült mostanában az offolás! Nem tudom, hogy mindenki kieresztette a gőzt, és most gyűjti a köv. adagot, vagy Den topicja ilyen pszicho hatással volt, és megszűntette az offolást? Hehe, és is tudok hülyeséget kérdezni, ugye?
-
erge
csendes tag
Plíz mondjatok már nekem szavakat listázó progit, mert a szóban forgó esszét 5 legjellemzőbb szóval kellene jellemezni, és a szavak listázása nagymértékben megkönnyítené életem.
Köszi -
Nimrod
addikt
A GDF-ben tök jók a gépek! A legősibb Navigatort nem győzzük kivárni, mire betölt!
-
erge
csendes tag
Sziasztok!
Információkereső nyelvekből (EKTF) kaptam egy ''pár'' oldalt jpg-ben. Ez egy essze (elmélkedés a kommunikációról), és az a feladat hogy 5 szóval jellemezzem az anyagot.
A recognitával lefordítottam *.doc-ra, és egy olyan programot keresek, ami szavak előfordulását listázza.
Ha valaki ismer ilyen progit legyen már kedves velem is megosztani, mert erre már nemigen lesz idöm.
Köszi
Üdv: -
rog
addikt
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
most jobb. -
AMD FANOK IDE!
Íme az AMD screensaver:) nálam már tuti ez fut:)
tőccsétek le róóólam!
[L]ftp://152.66.237.107/AMDSS/AMDSSSetup.exe[/L] -
nap
addikt
Vajon miert vagyok meg bent ilyenkor a melohelyen ????? :(
-
Tompo
aktív tag
:t
-
localhost
Közösségépítő
Azt mondja itt nekem: Matsonic motherboard?
High-end nem lehet, mert talán hallottam volna. Low-end, brand vagymi ? :D -
KERO_SAN
aktív tag
EZ nem er en akartam regelni a guest nevet!!:D
-
Guest.
csendes tag
Nekem szabad itt megszólalnom? :O
-
localhost
Közösségépítő
Most akkor off-topic vagyok, vagy sem.. ez itt a kérdés.
Den jó ötlet volt ez a topic! Majd a másik topicokban csak annyit írsz, hogy gyere offolni? Már majdnem real-time-chat-!!!
Milyen a vodaGPRS mostanában, csk, hogy a témánál ne maradjak! ??? -
CsendPenge
őstag
Húúúú, de nagy csend van... valami érdekes? Nyögjetek má' be valamit, mer' úúúúnatkozok! :))
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
Hiába ez a ''másnap'' reggel :P
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
Épp egy kv-t készülök bedobni, valahogy nagyon nem bírom elérni az üzemi fordulatszámot. Pedig már megnéztem egy jó kis szuperbájk szuperpólt :DDD
-
CsendPenge
őstag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Már csak ketten :O
-
CsendPenge
őstag
Szia Den! Látom sokan vagyunk! Összesen 3-an :D Mi a helyzet veled?
-
CsendPenge
őstag
Szerintem a jó bulin a hangerő olyan (vagy van egy olyan rész is, ahol olyan a hangerő), hogy lehet beszélgetni is. Elgondokodtam, hogy tegnap este legfeljebb jelekkel adhatta bárki a másik értésére, hogy akar ''valamit''. (jó féle ismerkedési mód, ennek is csak egy lehet a vége ;]) Az meg, amikor torzít, na, az már nagyon gáz, az az igénytelenség felső foka.
-
Úgy utálom hogy 1:00 AM körül mindenki eltűnik a fórumról. :((
-
válasz
CsendPenge
üzenetére
Egyébiránt ez a magyar partik sajátossága, a legtutibb bulikon már nincs fülsiketítő zaj, csak hangos. Az bőven elég.
-
CsendPenge
őstag
is-is. Az énekes faszi biztatott mindenkit, hogy táncoljon, (queen-t adtak elő, nem túl jól) de a pincércsajokon kívül nem nagyon nyomult senki, csak a nagyon részeg egyedek. Volt egy másik rendezvény is, de az szabadtéri lévén kevesebb embert vonzott, mint a fűtött sátor... Nem értem. Ha valaki fázik, akkor forralt bor, ha nem akkor sör. De megsüketülni? Az mire jó? (légvonalban kb. 2 km a buli, de hallani lehetett csukott ablaknál is :( )
-
válasz
CsendPenge
üzenetére
Milyen hejjj volt? Dobgép vagy húrtépés?
-
CsendPenge
őstag
Hú, skacok, ma este elvonszoltak egy olyan helyre, ahol még dreher sem volt. :))
-
Na ennek sem akartam új topicot nyitni,
valakinek nincs egy kölcsönadható könyve, aminek az a címe hogy ''Számítógép architektúrák, és Andrew.S.Tanenbaum írta? -
CsendPenge
őstag
válasz
badbrother
üzenetére
Nocsak, te este bent? Honnan?
-
badbrother
aktív tag
Winyó?? 3 év gar??? kit nem érdekelne???
Den, csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, te hol veszed??
Engem speciel Seagate Barracuda IV érdekelne.
Talán indulhatna egy új topic 3 év garos vinyó címen.:DD -
CsendPenge
őstag
Den! Bugos vagy! :D (nyugi, cssak viccelek! ;]) Ezt onnan tudom, hogy egy helyen a nicked helyet a következő hibát találtam:
(#4) Turmoil
Warning: PostgreSQL query failed: ERROR: parser: parse error at or near ''AND'' in /export/www/prohardver.hu/include/_lent_uzenetek.php on line 70
Warning: Supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /export/www/prohardver.hu/include/_lent_uzenetek.php on line 71
A következő volt a link, nem tudom, hogy neked is működni fog-e.
[L]http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=1403[/L]
Szóval, mit mondasz? (Tudom: Drake, gonosz vagy! ;] :P ) -
guest
újonc
És igen! Visszajöttem, mint régi ismerős! :)
-
McJames
senior tag
Új témák, amiről szívesen beszélnék:
- OGG Vorbis ripper és lejátszó: mi lesz veled MP3?
- First BIOS: Hoppá! Nagy testvér figyel(het)? Mégiscsak lesz netputer (csak az lesz előbb/utóbb)? -
The_Tom
senior tag
emiatt nem akrtam új témát nyitni.
remelem vki tudja mi ez: barmilyen zene lejatszasanal mplayer 6.2 aszongya: ''A műveletet nem lehet végrehajtani, mert a pinek nincsenek összekapcsolva.'' mi a tököm ez?? Mit kapcsoljak össze?? Egyébként ez egy W98SE hu+ SB Awe64
Üdv. -
atus
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
nálunk 5 gépet el lehet rakni a földszinten, meg mégeccer ennyit kb az emeleten. kérdés, hogy szüleim mit szólnak, ha egy hétvégére kitoloncolom őket a saját kéglijükből... :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Csao csao!
Nekem is kéne winyó, pénz is van, csak az a kérdés hogy hol lehet venni?
Seagate Barracuda ATA IV (7200 RPM, folyadékcsapágyas kivitel) 60 GB 20e+ÁFA körül kéne sok-sok garival! Nem tudjátok hol lehet venni?
Panther -
Dalai Láma
őstag
Vazze! Az előbb beírt soraimat egy F5 billentyű véletlenlenyomásával sikerült eltüntetnem :) -t, mert csak lenne. Sajnos nem biztos, hogy összejön rá októberben a zseton, szóval neked kockázatos lenne megvenned. Persze valamikor, (talán karácsonyra, vagy előbb) úgyis kapnék egyet. Vagy nem. De jó lenne. De sajnos nem én döntök itthon a pénz elköltésének módjáról. Úgyhogy asszem elúszik nekem a 3 év gar :(
Hát kár. Pedig én is spájhzolnék. Nem tudom még, szüleimnek eddig nem mertem felvetni ezt az ötletet. Különben is, most egy kölcsönbe kapott TNT2 van a gépemben, és a pénzből talán egy jobb vidkártya kellene. De a vinyóm is csak 4 gigás, ami nem túl sok. ATA 33-as. Olvastam (másik topicban), hogy egy lassú vinyó eléggé visszafogja a gép teljesítményét. Akkor az én kis szígétem ezt mennyire teszi meg? -
Egon
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
-
CsendPenge
őstag
Egon, neked is fáj a füled? Nekem totál belelapult a fejembe :))
-
válasz
CsendPenge
üzenetére
Hát ezen ne múljon... :)
-
Padre
tag
Nem vagyok egy hardcore gamer de jó ötlet a hálóparty is. Ha kell felszerkó akkor hívom a Wh-s haveromat. Neki van minden ami kell, márha kell.(Kábel, kártya, Hub, Switch....). Persze szigorúan ivászat közben vagyok hajlandó gamelni helyette nem!!! :) (szerintetek ez már függőség?) :)
Pécsi PH-Team RULEZ!!! :) -
Sidaries
őstag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Ne nyissunk Prohardver találkozó 3rd Edition topicot?
-
atus
senior tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Nagyon elOFFolódott ez a topik, kapjátok össze magatokat egy kicsit! :))
-
Den
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Az mc ugyan az, csak az sd az softvare developer.
-
Den
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Én meg azért sem mondom el :t
-
Den
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Na megkérdeztem egy MCSD-t és azt mondta hogy system :)
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
Már megint gyorsabb voltál, két kézzel nem ér :P
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest