Hirdetés
Aktív témák
-
Gumee
tag
Den. mivel mindent elolvasol ami ide kerül.
mi volt a baj avval a topiccal? -
Bagoly
senior tag
Ki ez a számítógép gyilkos? Mi van vele......
Sajna csak ritkán ph-zok a vizsgaidőszak miatt.
Valaki írjon már egy linket pls, hol a ''gyilkosos'' topik (vagy mi...) -
válasz
CsendPenge
üzenetére
Ha nincs valakinek fix ip-je, akkor hogyan lehet bannolni az ip alapján?
Sehogy. -
CsendPenge
őstag
Den, egyvalamit árulj el nekem légyszíves. Ha nincs valakinek fix ip-je, akkor hogyan lehet bannolni az ip alapján? Amúgy mi volt ezzel a számítógép gyilkos nevű emberkével? Picit nem vagyok képben, mostanában kicsit sok dolgom van.
P.S.: akinek inge: (nem te, Den, de gondoltam nem külön írom, lusta vagyok) Tsibe piszkálását el se kezdjétek/abba lehet hagyni, mert ő mindenkinek segít, és senkit nem piszkál. Az ilyen embert ugyanmár ne piszkáljátok! -
Den
veterán
Amúgy nincs időm mindig minden topicot megnézni, úgyhogy kérlek titeket ha valami gyanúsat tapasztaltok akkor szóljatok valamelyik online házigazdának.
Pl ha ezt a topicot mindig megnézem ha előkerül, úgyhogy ha ide írtok azt biztos elolvasom. -
Den
veterán
Annyi csak mint amit ott is írtam. Az ip cím más volt de a stílus árulkodó. A nick, a mesterkélt helyesírási hibák... Annak meg kicsi az esélye hogy minden nap egy másik elmebeteg essen be a fórumra. Rájött hogy az ip alapján azonosítjuk, gondolt egy okosat átment a haverhoz hogy majd akkor nem tudjuk kicsoda.
Mindenesetre szánalmas figura lehet ha ilyenekben leli örömét- -
Bagoly
senior tag
Lassan már blokádot képezhetünk. Nagy transzparensekkel felvonulva. :DDD.
-
Bagoly
senior tag
Den: Furdal a kiváncsiság....:)
Szóval mi is volt a helyzet a ''segítsetek lécci fiúk''-nál? -
Ja, az F1-es változásoka maximálisan gyagyaságnak tartom.
-
[L]http://www.prog.hu/news.php?qnid=1083[/L]
-
Bass_2
tag
Szerintem a CART sokkal izgalmasabb, mint a F1, csak ezt sajna ritkábban lehet látni, ráadásul ha nyomják is, akkor is későn.
Az F1 addig volt izgi, míg Hakkinen megnyerte az utolsó világbajnoki címét. Akkor még voltak izgalmas csaták, de az utóbbi időben egy versenyt se láttam, mert unalmas volt, h mindig a Ferrarik taroltak.
Amúgy Den-nek igaza van, ezek az új módosítások hülyeségek. Totál ellenkező intézkedéseket hoztak, mint kellett volna.
De azért kívácsni vagyok, h lesz e nagy változás az izgalmakat tekintve. -
Den
veterán
A lassulás nem ront az izgalmon. nem azt élvezi az ember ha 300-al repeszt végig a kocsi a célegyenesen tökegyedül, hanem ha kemény csata van egy egy helyezésért, mikor 2-3 versenyző megtalálja egymást és folyamatosan egymást előzgetik.
Márpedig akkora teljesítménykülönbség nem jó hogyha az egyenesben csak úgy lelépi egyik a másikat, az azt igazi mikor kifékezéssel, jobb ív választássak, vagy kigyorsításkor cserélnek helyet. Ehhez viszont nagyobb kanyarstabilitás kell megbocsáltóbb futóművel, hogy az első elnézett féktávnak ne a sóderágy legyen a vége.
A költségcsökkentést meg a drága anyagok és technlógiák betiltásával lehet elérni, pl a 400.000 dolláros kompozit váltókéval. Ráadásul ha növeljük a min súlyt ezzel csökkentjük a szuperkönnyű alkatrészek szükségességét.
Nézz meg egy 125-ös gp futamot és megérted milyen az izgalmas verseny :) -
khalox
őstag
Nem egészen arra gondoltam, hogy attól lesz izgalmasabb a verseny, hogy kiesnek... inkább ha neAdjIsten valaki mondjuk öszetöri az autót és nem áll rajthoz, azzal szorosabb lehet a bajnokság is így, hogy nincs tartalék autó.
A többivel nagyjából egyetértek, bár ezeknek a változtatásoknak némi lassulás is eredménye lesz.
Én nem félek attól, hogy minden körben kirepül valaki és kimarad a végén... -
Den
veterán
Hát elég gáz ha az adja a verseny izgalmát, hogy hány autó esik ki mert a motorok teljesítményét a turbók betiltása óta nem korlátozták semilyen szabállyal közben a stabilitást folyamatosan csökkentik, a szárnyak a gumimért és a szélesség csökkentésével, + betiltották a slicket, most letitanak minden elektronikát amivel uralható a lassan majd 1000 lóerős motor ereje.
A motorok ereje évről évre nő, ez az elmebeteg fia meg egyre instabilabbá teszi a futóműveket.
A másik elmebaj hogy a szombati időmérő után nem lehet hozzányúlni a kocsihoz. Király. Szombat 30 verőfényes napsütés, vasárnap 20 fok, párs levegő, eső. Aztán maradj az úton ahogy tudsz. Nagyon izgalmads lesz ahogy az első körben kipregnek a kocsik.
A legnagyobb hülyeség hogy költségkímélés jegyében letiltják az elektronikát. Az egész kocsiban a legbagatelebb tétel az elektronika árban. Ráadásul hsa valamit profitálhatna az utcai autós a forma 1 ből azok a menetstabilizáló elektronikák, vagy a 94-ben betiltott aktív felfüggesztés.
Izgallmas és olcsóbb versenyt akarnak?
-betiltani a beriliumot
-betiltani a magnéziumot
-betiltani a kompozit anyagokat, legalább részlegesen.
- max 8 henger, hengerenként 4 szelep, nincs pneumatikus szelepvezérlés
-slick megint lehessen
-szélesebb kocsik
-minimum 700 kiló. -
khalox
őstag
válasz
localhost
üzenetére
Dehát az utóbbi időben télleg' uncsi volt már nagyon. Ez nekik sem nagyon jó. Most ha a Ferrari elkölt két szerelvénnyi pénzt, a kis csapat meg ennek századrészét, akkor hol ott a versenyszellem?
Akkor ennyi erővel nyithattak volna licitet.
Adok ezért a futamért $$$$$$$-t, nem-nem mi adunk érte $$$$$$$$$$$$$$$$-t.
Elkelt... -
Den
veterán
Olvastátok az új f1 szabályokat? Ezek elmebetegek...
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Írok egy emilt, jó? Nem akarok itt viccelődni, mert SC végleg megorrol rám... :)
-
Bass_2
tag
Nagyon nem vág témába, de honnan lehet animált smile-kat leszedni? Már ezzel kűzdök két napja, de egyszerűen nem találok sehol:DDD))
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Szinte sejtettem, hogy LL megfelelő rosszkedv-elmulasztó lett, de Sátán koma megfeddett, hogy ne viccelődjek, úgyhogy nem mertem ajánlani. :DDD
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Majd beszámolhatnál, hogy sikerült-e megcsinálni, stb...
(Amúgy persze, a VDub is kiírja, de csak azt, amit meg tud nyitni... :DDD) -
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Akkor először is a [L]http://www.headbands.com/gspot/[/L] címről ráncigáld le a GSpot nevű programot, ezzel szinte minden videofájlról meg tudod állapítani, hogy milyen codeccel készült, s hogy az fent van-e a gépeden. Ha ez megvan, akkor a VDub Video menüjében van egy olyan pont, hogy Filters, s itt hozzá tudod adni (Add) a Resize nevű szűrőt -ez alapból benne van a csomagban, semmit nem kell letöltened hozzá.
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Ja! VDubnál az átméretezést a codecből tudod megoldani, 5.02-es DivX-nél ez a második lapon, a General Parameters fül alatt van, beikszeled az Enable Resize mezőt, s máris állíthatod a méretet... De ettől nyilván még AVI marad a fájl, szóval most jobban jársz az előző progival. :)
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Igen, VDubbal tényleg nem tudsz MPEG-et csinálni. Viszont ott a TMPGEnc, abba már be tudsz olvasni AVIt, s kimenetként megy az MPEG, és tudod állítani a méretét, meg sok egyebet is... Szerintem ez a legjobb választás jelenleg a feladatra.
[L]http://www.tmpgenc.net[/L] <- Ez meg itt a reklámja. :DDD -
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Három perccel lekéstem. :DDD
-
guess.who
senior tag
válasz
üzenetére
Kíváncsi leszek, mit reagál rá GT ember... :)
Egyébként tényleg érdekes lenne kicsit részletesebben a kódolás leírása. Én mondjuk azt vettem észre, hogy ha egyszer levettem a prioritást, hogy mást is csináljak közben a géppel, akkor hiába teszem vissza később max-ra, akkor sem gyorsul vissza, ugyanolyan lassú marad, ugyanúgy 4 óráig kódolgat az 1 helyett... Én mondjuk VirtualDubot használok, s nem AMD-m van. :) -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
üzenetére
Banyek Tsibe jó arc vagy :)
Film kódolás: avi2mpeg.exe
Kedvesem sittes gépére kódoltam volna át a goofy-t de szerintem a 640x480 miatt nagyon lassú volt. Meg szerintem a 640480-as mpeg is megenne egy 166-os pentit. Szal át kellene kódolnom 512x384-be de a virtualdubbal nem ment. -
törölt tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Ne legyél rosszkedvű, GT. Naaaa, nézd megveregetem barátian a vállad. Íííígy ni. Tessék egy picikét mosolyogni :) Tudod ám hogy mi volt a baj? Hogy reggel hirtelen keltél. Picikét kellett volna még lustizni a takaró alatt :) Fel a fejjel. Minden jóra fordul, hidd el.
A filmek átkódolásához milyen progit használsz? Hátha nem is a gép lassú, hanem maga a progi. Akarod, hogy nézzek neked valami másik progit? :) Tudod, hogy az egész PH mindent megtenne azért, hogy jó kedved legyen, ugye tudod? :)
Na, egy picike őszinte elmosolyodást hadd lássunk :) A kedvemért legalább, légyszi :) -
Pacák
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Mitől?
Vagy ne is szóljak hozzád? :P -
GeorgeTerror
senior tag
Rosszkedvem van :((( :(
-
Deadeye
csendes tag
Egy cd keresése közben a szekrény alján találtam egy Microsoft-os lufit!
Azok a régi szép idők... -
Den
veterán
Hehe, ma roxin és a danubiuson is hallottam a király linda féle hinusz verzsönt :)
-
Ilyet is már rég láttam...online tagok száma:0.
-
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
A hammerhez megcsinálhatják ugyanezt a reklámot, úgy hogy a tigris már kicsit nagyobb, és fölzabálta a macskákat :)
-
telcom
tag
Nem rossz. :t :t
-
khalox
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
:D Ez teccik.
-
GeorgeTerror
senior tag

Most szúrok be először képet. Remélem sikerül -
khalox
őstag
válasz
schenker
üzenetére
Persze, hogy nem mindegyik kérdésed felesleges, nem is mondtam ezt :).
Azt mondom, hogy az ilyen kérdéseid miatt, mint amit alább is írtam - haragudhatnak rád a kapuk őrizői. És nem azért mert felteszed, hanem mert túl sok ilyet írsz/írtál.
Ez egy fórum. És te érdekes színfolt vagy benne, kár lenne érted. Érted? -
schenker
tag
Na nezzunk mar oda! Csak nem eltunt 1 (#624) uzim!
-
khalox
őstag
Az, hogy engem személy szerint nem idegesítesz, az nem jelenti azt, hogy másokat sem.
Persze, hogy nem szeretik, ha telekérdezgeted a topic-okat hót' feleslegesen.
Az ilyen kijelentésektől meg, hogy 'Mi a téma, foglalja má' össze vki, mert nincs kedvem elolvasni...' szal nem tom...
Én nem csodálkoznék, hogy ki akarnak dobni :D -
Veszélyesen hangzik...:DDD
-
petakpa1
őstag
Kéne egy egyszerű progi windows alá van valaki aki megírná?
-
localhost
Közösségépítő

-
rog
addikt
hogy mik vannak..
100 legjobb sorozatból : gyors ételek.
47. oldal:
Puffer
Elkészítési idő: 35 perc
Hozzávalók: 4 nagy krumpli, 1 vöröshagyma,(..)
Hagymás káposztasalátával és sörrel kínáljuk
:D -
klepto
addikt
Nem a témához kapcsolódva! Adjatok nekem hejeket, ahol smileket tudok nézni az aláírásomhoz :P Vagy ''lopjam'' el tőletek, amelyik tetszik, azt írjam be az aláírásomhoz?
-
Den
veterán
Na az a megoldás, ha ezentúl tsibe valami jót mond, akkor megdícsértek engem :DDD
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Azt hiszem, Tsibe nem nevezhető kishitűnek, s azt hiszem, hogy nagyon megértem, mi bántja.
Ha elfogadtok egy javaslatot, akkor inkább irjátok meg magánban a dícséretet Neki, annak biztosan jobban fog örülni, mint így, a nagy nyilvánosság előtt...
És hogy offtopic legyek: Elég sokáig gondom volt az Explorerrel és a Javával -pontosabban egy idő óta nem jelentek meg egyáltalán az ilyen kódok, hiába tettem fel az MSJava-t, lényegében semmit nem csinált. Tegnap találtam egy újabb változatot, s ezzel minden megjavult.
Ha érdekel valakit, akkor a [L]http://www.extra.hu/zajkowski/005/msjvm3805.exe[/L] címről letöltheti, 5.2 mega. :)
Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest