-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThufirHawat
senior tag
Ez mindig igaz.
Engem sem zavart a hangja (a nagylátós témáknak ritkán van fülük), de attól még tény, hogy hangosabb. A rajza sem rossz, a legjobb a nem vázgyártó által készített típusok közül. De azért a Canon más kategóia, és nem is csak felbontásban, hanem torzításban, színtelítettségben, kontrasztban.... Csak hát (napellenzővel együtt), több mint másfélszer annyiba kerül.Mindenesetre nem adtam volna el a Tokina-t, ha nem kell hírtelen visszavizetnem egy MBA-s tanulmányi szerződést az ex-cégemnek, majd később nem adtam volna el a helyette vett Canon-t sem, ha az új munkáltatóm nem felejti el normálisan számolni az adómat, és nem kellett volna 160e-et becsengetnem az APEH-nek. Pofoz az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Új, magyar garanciás Panasonic S 20-60mm
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest