Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hardverfogócska a kertben
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
válasz
maxika2004
üzenetére
Nem igazából értem miért jutottál erre a következtetésre. A kép közepén, nem az objektív átfogásának közepén. Ha te ugyanonnan, ugyanabból a szögből ugyanazt a témát fotózod 200mm-n, egy 18-200 és 28-300-as obival, akkor tök ugyanaz lesz a képkivágás is, ergo a kép közepe ugyanazt jelenti. Vagy én értelek nagyon félre.
az előző link is jó szolgálatot tehet. Láthatod hogy mennyire kevés pluszt ad az a plusz 100mm. Meg van egy jó kis program (exposureplot) amit ha ráeresztesz a képeidre, akkor statisztikát készít róla hogy milyen gyujtótávon, záridővel, blendével hány képet készítettél. Futtasd le, az ad némi infot a szokásaidról, akár be is copyzhatod ide az eredményt. Én még mindig azt mondom hogy szerintem hülyeség 18-200 helyett 28-300-at venni. Az más kérdés hogy én a 18-200at is eladnám és két obiból oldanám meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Arena Breakout: Infinite
- BestBuy topik
- Yettel topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest