- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
válasz
zolka78
üzenetére
1. Ha leméretezed az 500D képét, akkor javulni fog az élessége. Én általában 5-6 megapixel környékére méretezem le (ha raw-ba fotózom, akkor a konverzió után, ha nem, akkor a vázon állítom be ezt a méretet), mivel az én céljaimnak ennyi elegendő. Az ára az, hogy a részletek egy része elvész.
Előfordulhat, hogy az életlenség valójában bemozdulás, ellenőrizd le a záridőt, hogy elég rövid e. Nagy felbontásnál a bemozdulás is jobban látszik, a megoldás az állvány vagy a rövidebb záridő.
2. Én a 28-75-öt ismerem, semmi gond vele nagy felbontásnál se, de a 28mm általános célra kevés lehet. Sajna az utóbbi hónapokban kissé magasabb lett az új ára, viszont használtan egész baráti áron lehet kifogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest