Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
''természetben való esküvőfotós hozzászólásodnál''
Na háát ! ,hogy én itt más fotós forumba nem írtam az tuti , csak a táskákat hoztam létre az is tuti, se természetfotós ( mert valaki szereti nem az , pl szeretem a nagy mocikat mégse vagyok motorversenyző) se esküvő nem vagyok
, és olyan forumba se írtam , talán nézd meg a honlapom és rajössz hovaszoktam járni. - bár többféle újságot és onlinet olvasol ott is rám találhatsz- , tehát hozzászólásod értelme és anyaga után meg értem, hogy mindenen nevetsz 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Autós topik
- Horgász topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, és olyan forumba se írtam , talán nézd meg a honlapom és rajössz hovaszoktam járni. - bár többféle újságot és onlinet olvasol ott is rám találhatsz- , tehát hozzászólásod értelme és anyaga után meg értem, hogy mindenen nevetsz