- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
Kicsit fordítva üljük a lovat fórumnak kellene formálódia a felhasználókhoz, és nem fordítva Értem én, hogy kell a nézettség és kattintások utáni reklámfelület... Nem baj, mi hint szankcionálva lesz viszlát PH. PL egy Gombbal hirdetést lehetne csinálni a hsz-ből és nem agyonbonyolítani mint ahogy most van.
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Stylie
aktív tag
Eladó LGA1155 félkonfig:
[Asus P8Z77-M Pro]
[Intel® Core™ i7-2700K]
[Kingston HyperX Limited Edition 2x4GB]Továbbiakban van egy 5250 Ft értékű Media Markt ajándékkártyám, amit le lehet vásárolni, valamivel olcsóbban odaadom
-
wwhy
veterán
válasz Janaboy #63296 üzenetére
Hát ez a legnagyobb balf@szság az utóbbiak során, pedig ...
És igen, fel kell, tenni, és visszalinkelni, hanem ejnye-bejnye, jön a felfüggesztés, ahogy debreceni kollégákkal (is) megtörtént.
Kell nyitni egy "Nyíregyházán keresek .... " topikot vagy adios PH :ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Janaboy
veterán
-
Per Me
tag
válasz Janaboy #63290 üzenetére
Lehet, csak ne kérdezd meg, hogy "Nincs valakinek véletlenül...?", vagy "Nem tudjátok hol lehet..." mert az burkolt vásárlási szándék. Sok dolgot vettem/kaptam itt, amiket a HA-n vagy nem hirdet senki, vagy nem találod meg. De részemről lezárom ezt a témát, nincs értelme ragozni.
-
BabMester
senior tag
válasz Per Me #63289 üzenetére
Na igen, bármit kiteszek HA-ra csak a “féláron megveszem” “hozd el Pestre ingyen” meg “csak azért érdeklődtem és b@sztattalak napokig a hülyébbnél hülyébb kérdésekkel, mert lehet ilyet veszek majd, de újonnan” és társai jönnek. Inkább elosztogatom már családon belül a cuccaim ez a community agyhalott toxik egy banda..
Az meg tényleg röhej, hogy vevőként sem találni semmit, beírtam, hogy airpods-ot keresek és kapok egy oldalnyi nepper hirdetést drágábban mint a boltokban...
[ Szerkesztve ]
-
Per Me
tag
válasz Kalandor #63287 üzenetére
Ha elmennek az egymást segítő, akár ingyen segítő, beszélgető emberkék, elmennek a maradék hirdetők is. Az új felületű HA-n nem sikerült semmit eladnom még, ha jól emlékszem. Itt sok segítséget kaptam kérésekre, keresésekre. Ezt is megölitek, akár a HA-t. Tudom, a döntés megszületett... Megyek vissza "csendes tagnak".
-
Sziasztok!
A jövőben kérjük a topikban meghirdetett termékeket-szolgáltatásokat mindenképpen a Hardverapróra feltölteni és onnan lehet belinkelni a topikba, köszönjük! -
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Nem közlekedik valaki Nyíregyháza-Gyula útvonalon július 23-án, akinél lenne 2 szabad hely? Vagy visszafelé 25-én. Privátban keressetek, ha esetleg igen....
-
Louies
aktív tag
válasz anonymus89 #63273 üzenetére
Corvin borház, selyem utca
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Tamás9x
őstag
Köszönöm Sikerült szerezni 6db kemény 25ft volt
-
nagyúr
-
myk74
senior tag
Ajándék tasak szokott lenni a PEPCO-ban is.
Nincs kéz Nincs csoki!
-
anonymus89
addikt
válasz DonThomasino #63274 üzenetére
Holnap beszaladok, köszi!
wwhy: köszönöm Neked is!
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
wwhy
veterán
A Müller mellett van egy szülinapos-kellékes. Hátha ...
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
DonThomasino
veterán
Itt kérdeznék rá. [link]
[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
anonymus89
addikt
Srácok 60. Születésnapra hol tudnék bornak díszdobozt venni?
Vagy akár ajándéktasakot?[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Archttila
veterán
válasz szabonagyur #63269 üzenetére
Az a baj, hogy itt pl. futok, utólérek valakit, észre veszi mert hátra néz és ugyanúgy nem megy sehova egy adott ember típus
Bicajozás közben dettó! Hátra is fordul a (bicikliút közepén) de nem megy arrébb. Másik kedvenc a lassan, de a keskeny bicikliút mértani közepén közlekedő kerékpáros.
Illetve van a legalja, a lakótelepen oda-vissza forgó, parkolóhelyet kereső, a 200 méterre lévő Penny-be is autóval tekergő-kanyargó majom, akitől nem lehet a családdal 3 métert menni mert gurul a hátadnál.... Megáll, integet, még ő van felháborodva én meg ugye mivel a gyerekről van szó (jönne szegény a kis biciklijével szép mellettünk) szóval hamar elpukkan az agyam így néha behajolok a 190cm/105 kilómmal, hogy nem-e zavarunk a közterületen járdán így vasárnap délután.
De van egy ennél is mélyebb szint az Öröködföldi gyárimelósmajom összekaparja a takony fiának a benzines kis négykerekűre, aztán leviszi hétvégén a millió gyerekek közé motorozni, száguldozni úgy, hogy folyamatosan a szívroham kerülget, hogy most elüt-e valakit a reflexekkel még véletlenül sem rendelkező ganaja, vagy mindenki túléli és este mehetünk haza. Persze az apuka ott ül és feszít a padon, mert ő megteheti érted, megvette nekije a benzinyes négykerekűt hitelre mert most kevesebb a kamat, aztán meg eladja, hogy a számla be legyen fizetve de nem baj, mert célját elérte, ész nélkül keménykedhetett a kis apróf@szu a terepen..
elnézést az utolsó bekezdésért de aki látott már ilyet és szülő, mondja már nekem, hogy ilyenkor hol vannak a rendőrök? Normális az, hogy egy 10 éves gyerek száguldozik a kicsik közt?
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Sanyi52
tag
válasz szabonagyur #63269 üzenetére
Azért egy régi történet, velem esett meg:
Megyek a Zrínyi Ilona utcán a régi öreg Lada gk.-val (akkor még inkább ilyenek voltak hazánkban) és egy Mercedes vadul leelőz, majd beparkol jobbra. Én még vártam a gyalogosokat, átengedtem őket.
Megyek tovább és erre az a korábban nagyon siető középkorú úriember, de már a zebrán túl legyint, hogy gyalogosként neki elsőbbsége van és vidáman átcammog, micsoda átvánszorog.
Ezek a világfiak, mert autósként, majd gyalogosként is kikövetelik az elsőbbséget.
Én az ilyen embereknek azt kívánom, hogy inkább egy kamionnal találkozzon és majd meglátjuk, kinek van igaza (vagy ereje). -
szabonagyur
félisten
válasz betyarr #63268 üzenetére
Az a baj, hogy itt pl. futok, utólérek valakit, észre veszi mert hátra néz és ugyanúgy nem megy sehova egy adott ember típus. Vagy futok és akkor rohan előttem keresztül bele a fűbe stb.
Van olyan akit mondjuk utólérek 3-4-5 alkalommal vagy éppen szembe jön velem mivel a fordított irányban köröz és minden egyes alkalommal menjek le az útról, törjem ki akár a bokámat mert ő nem fog arrébb menni 5 centit sem.
Érdekes az emberek másik (szerencsére nagyobb) hányadával semmi gond nincs, mindenki figyel a másikra, stb. Rengetegen sétálnak gyerekkel, kutyával, bicikliznek de mégis elférünk egymás mellett.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #63266 üzenetére
csak nyugi,az emberrel mindig történik valami,vagy ha figyelmes és nem éppen 200-al repeszt az autópályán,hanem pl gyalog közlekedik,akkor sok érdekességet lehet észrevenni.
múltkor a sóstói tónál etettük a nejemmel meg a két gyerekkel a kacsákat.teljesen belefeledkeztünk a dologba és észre sem vettük,hogy már a műsalak futópályán és környékén dobáljuk a betevőt a körénk gyűlt 30-40 kacsának.egyszerre csak feltűnt egy "kedves" sportbarát (értsd: kocogó) fijatalember,aki torka szakadtából üvöltött és káromkodott,miközben az egyik kacsát a másik után felrúgva áttört rajtunk és szaladt tovább.lényegében hibásak voltunk,mert jobban kellett volna figyelnünk hol tápláljuk vadon élő barátainkat.töredelmesen bocsánatot is kértem volna,hiszen biztosan benne volt már pár kör az úriember lábában (majd kiköpte a tüdejét).azonban,ha valahogy valamelyik családtagomat tiporta volna el,akkor valszeg utána megyek és a sz*rt is kiverem az elmebeteg fejéből,ott a kacsák (meg a többi szemlélődő embertárs) szeme láttára.[ Szerkesztve ]
-
BabMester
senior tag
válasz szabonagyur #63266 üzenetére
1. Ez azért van, mert ha valaki ki tud adni egy 7 nullás összeget egy autóra az valószínűsíthetően értelmiségi, intelligens ember. Akkor van baj és születnek a sztereotípiák, amikor ezekbe a gyerekek ülnek be, a kedves párja vagy 10 éves korukra a kisebbség.
2. Az átlag magyar bunkó, buta proli.
3. Az átlag magyar bunkó, buta proli.
-
szabonagyur
félisten
Mai megállapítás
Gyalogosan közlekedve a mindig sokat szidott márkák sokkal előzékenyebbek, ezzel szemben a kis pöcsköszörűk még gyorsítanak (próbálnak) ahelyett, hogy átengednének a zebrán (persze az egykor prémium márkák 15+ évesen is ide tartoznak sok esetben).
2. Megállapítás:
Egyszerűen nem értem azokat a szülőket akik pl. a színháznál levő mini szökőkútnál hagyják a gyereket, hogy mezítláb áztassa magát. És nem nem csak a lábát, hanem még haját, kislányok kb alulról csapatják magukat azon a nem éppen tiszta helyen3. Megállapítás:
Mi, emberek nagyon nem figyelünk a másikra. Pl. az előbb említett téren a gyalogos direkt a futó részen sétál középen, futó utóléri még hátra is néz de inkább nem vesz tudomást róla. Vagy éppen 15 éves "kölykök" próbálják meg megmutatni a "szépen kidolgozott" felső testüket különféle biciklis mutatványok során, melynél csak a sétáló gyerekeket/felnőtteket lökik csak fel -
Fricu
tag
Urak,
lekvárnak (is...) való sárgabarack érdekelne.
Tud valaki eladót (10-20 kg-os tételeben)?Fricu
-
DonThomasino
veterán
válasz szabonagyur #63263 üzenetére
Ablak-klíma van benne és jó nagy az ablak.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz DonThomasino #63262 üzenetére
Ha lenne benne klima.. 😃
-
DonThomasino
veterán
Újabb áreső! [link]
-
KukkSteve
senior tag
Sziaszok,
Valakinél nem lapul nagyobb 2,5-ös vinyó? 1tb-os jó lenne. 100/100-as érdekel.
KÖSZI!A számom az adatlapomon. ;)
-
Drughi
addikt
Eltört a mosogatószer adagolónk.
Ilyesmi volt: [link]
Lehet ilyesmit emberi áron venni? Majd 6000ft több mint húzós... -
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
Új, bontatlan Baseus CRJS01 indítás-rásegítő/zsebbika/Car JumpStarter - 17.000Ft
ÚJ, minőségi Baseus type-c és lightning kábelek - 1.250Ft
Új, bontatlan Yi Smart Dash Kamera autós kamera szürke - 15.000Ft
Új, bontatlan iFixit Mahi Driver Kit (48 Bits) csavarhúzó készlet - 5.500Ft
Új LED fejlámpa 18650 akkus újratölthető - 2.500Ft
Fitbit Flex aktivitásmérő, okoskarkötő Android / iOS - 5.000Ft
Black & Decker li-ion akkus marokcsavarozó csavarbehajtó - 5.500Ft
Könyvek
Eladó új, szép állapotú könyvek, 1.000Ft/db
Lista:
Naomi Wood - Mrs. Hemingway ( fóliás )
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Philippa Gregory - A sötétség rendje
Jojo Moyes - Álmok nyomában
Catherine Anderson - Indián varázs
Marozsák Szabolcs - A női önbizalom titkos tükre
Günter Grass - A bádogdob
Howard Jacobson - Shylock a nevem
J.R.R Tolkien - Kullervo története
Vivien Moss - A szabad akarat játéka
Nina Laurin - Megsebzett lelkek
Erdész Róbert - Colossus -
Louies
aktív tag
válasz Tothgera30 #63254 üzenetére
Szia! az ssd ára?
[ Szerkesztve ]
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Tothgera30
Ármester
Lite-On L8H-256V2G-HP) M.2 2280 SATA III 256Gb SSD eladó.
HD Sentinel szerint 100/100%-os, 60 napot használt.
Sajnos notebook váltás miatt meg kell válnom tőle.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
goyo206
senior tag
Sziasztok,
keresnék nyíregyházi átvétellel 1155-ös, 2500k-nál "izmosabb", frissebb procit. Ma, ill. holnap jó lenne, ha megoldható lenne az adás-vétel.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206
-
szabonagyur
félisten
válasz konci79 #63251 üzenetére
Hát amikor csak azt látom, hogy egymás ellen, egymás után mennek a tanulók, szinte keringőznek az igen.
Pl. az Arany Jánoson láttam valamelyik nap, hogy 3 tanuló egymás után, első beállt nagy nehezen egy parkoló helyre, utána jött a mögötte álló az is beállt, majd a harmadik is, nem kis sort generálva. Gyakoroljanak de feleslegesen ne tartsák fel a forgalmat.
És igen a körúton 30-al guruló majd hirtelen rádrántók a legrosszabbak.
A sima közlekedők sem jobbak de azokon nem tudok változtatni úgymond, a tanulón lehetne kis odafigyeléssel. Pl. amikor van az Arany Jánoson 2 hatalmas hely egymás után akkor ne középre, keresztbe az útra félig belógva álljon már meg főleg, hogy mondjuk be szeretnék állni, félig be is rakom a kocsit de az oktatónak sem esik le, hogy guruljon már előrébb mert más ott lakik és parkolni szeretne normálisan.
A sima közlekedől meg csak szimplán mennek mindenen keresztül, van kereszteződés ahol minden reggel kihajt elém egy idős vezető szétnézés, lassítás nélkül.
Mindig Pestet mondják, hogy milyen a közlekedési morál de szerintem és ismerős által aki ott vezet évek óta rosszabb itt a közlekedés morál.
-
konci79
őstag
válasz szabonagyur #63250 üzenetére
Csak a tanulóktól?
Egyébként tanuljanak, de mikor az oktató hagyja hogy 30-al menjenek a körúton, vagy akárhol, ahol 50-el lehetne menni,na az fel tud húzni. -
szabonagyur
félisten
Csak én tudok falramászni a sok tanuló vezetőtől? És a legrosszabb sok oktató még rájuk is hagyja a hülyeséget :S
-
igenvagynem
csendes tag
Eladó Hitachi CP-WX3015WN Projektor,
keveset használt, kb 380 óra van benne,
csere nem kell köszönöm,irányár: 110eFt
marketing szöveg és termék jellemzők:
Tökéletes megoldás az üzleti és oktatási alkalmazásokhoz * Könnyen használható funkciók és kiváló kép a magas kontrasztaránynak köszönhetően * LCD technológia * Fényerő 3000 ANSI, Kontraszt 3000:1 * Natív felbontás WXGA (1280 x 800) * Lámpa élettartam 6000 óra (Öko módban) * 8W monó hangszóró * Csatlakozók: 1x HDMI, 2x 15-pin mini D-sub, 1x 15-pin mini D-sub, S-video, komponens video, kompozit video (RCA) * Hálózati csatlakozó RJ-45 * USB csatlakozó * Méretek: 31,7 x 9,8 x 28,8 cm * Súly: 3,6 kg * Zajszint 29-36 db -
Nirvanus
aktív tag
Kompakt(abb) sztereó erősítő kerestetik.
[iTX-or-GtfO!]
-
szasanyi
félisten
válasz betyarr #63238 üzenetére
Ha nincs rokon, barát, munkatárs aki saját kertben termel és (el)ad abból akkor nem látok más lehetőséget. Jósában a kispiacon szoktak árulni idősebb nénik, bácsik akitől lehet venni "háztájit". Valszeg a nagy piacon sem csak a zöldségesek árulnak, tehát keresni kell.
Amúgy teljes mértékben osztom a véleményedet, de nem csak a paradicsom kapcsán - bár abból a Bugaci szokott jobb lenne, vagy drágán némelyik koktélparadicsom (az sem mind).
De említhetem a tejet is: Tolle tejet vettem legutóbb, és gondolkoztam mit tehettek dobozba mert tej íze nem igazán volt. -
betyarr
veterán
esetleg jóféle kerti,nem fóliás paradicsom beszerzésére tudtok valami bevált lelőhelyet?bazira unom már,hogy csak a nyavajás,kőkemény,ízetlen,sablonparadicsomot esszük.a gyerekek azt sem tudják,milyen az igazán jó paradicsom.lassan már én sem...
-
Archttila
veterán
Tudnatok ajanlani egy jo langosost ami most is nyitva van? Esetleg egy laza kis hambist ahova beulhetunk egy izgaga 3 eves gyerkoccel?
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
-
albert8
veterán
Valakinek van esetleg elfekvőben egy laptop ami sima netezésre, kártyázásra, képek nézegetésére alkalmas?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
SG3rg0
őstag
Van egy emagos 2000ft kuponom, még ma felhasználható. Akit esetleg érdekel.....
-
ati888
senior tag
Hello!
Van egy nagy nyírfám az udvaron, amit ki szeretnék vágatni. Van vagy 12 méter magas és nem lehet egyszerűen kidönteni, mert nincs annyi hely. Kb mennyiért vágnak ki egy ilyet?
Ati
-
zsolti1902
aktív tag
-
Drughi
addikt
válasz zsolti1902 #63221 üzenetére
Igen
-
zsolti1902
aktív tag
-
Drughi
addikt
válasz zsolti1902 #63219 üzenetére
Lajtiék foglalkoznak ezzel, de gyanítom raktáron nincs semmi, csak rendelésre.
[link] -
zsolti1902
aktív tag
válasz jaaman #63218 üzenetére
Sziasztok.
Progress (~Electrolux) PC7220-hoz akarok venni hepa filtert.
Tudtok nyíregyházán olyan boltot ahol árulnak porszívó filtereket nagyobb választékban?
Köszi.My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
jaaman
tag
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit, korrekt félkonfig eladó.
[link]''He who makes a beast of himself Gets rid of the pain Of being a man.''
-
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
Új, bontatlan Baseus CRJS01 indítás-rásegítő/zsebbika/Car JumpStarter - 17.000Ft
ÚJ, minőségi Baseus type-c és lightning kábelek - 1.250Ft
Új, bontatlan Yi Smart Dash Kamera autós kamera szürke - 15.000Ft
Új, bontatlan iFixit Mahi Driver Kit (48 Bits) csavarhúzó készlet - 5.500Ft
Új LED fejlámpa 18650 akkus újratölthető - 2.500Ft
Fitbit Flex aktivitásmérő, okoskarkötő Android / iOS - 5.000Ft
Black & Decker li-ion akkus marokcsavarozó csavarbehajtó - 5.500Ft
Könyvek
Eladó új, szép állapotú könyvek, 1.000Ft/db
Lista:
Naomi Wood - Mrs. Hemingway ( fóliás )
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Philippa Gregory - A sötétség rendje
Jojo Moyes - Álmok nyomában
Catherine Anderson - Indián varázs
Marozsák Szabolcs - A női önbizalom titkos tükre
Günter Grass - A bádogdob
Howard Jacobson - Shylock a nevem
J.R.R Tolkien - Kullervo története
Vivien Moss - A szabad akarat játéka
Nina Laurin - Megsebzett lelkek
Erdész Róbert - Colossus[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
Update: 50K-alatt keresek 1-2 simes okos telefont.
Embe:
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK (50db K)Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
Van valakinek elado xiaomi telefonja jelenleg?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500