- Milyen videókártyát?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz szoki007 #31997 üzenetére
Majd mondd mitt tapasztal (de úgy ~1 hónap múlva). Egyébként sikerült webshoból rendelni Elite Mass-t elfogadható árért, ez elég lesz egy darabig.
-
betyarr
veterán
most találtam egy AM2+ socketes 0 kilométeres hűtőt a kamrában.egy értelmes ajánlatért odaadom!a phenom II x4 920-hoz járt,de nem ezzel kértem és itt van feleslegben.még a doboza is megvan.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
T függő sony ericsson xperia live with walkman eladó! 100%-os állapotban kívül-belül.2014.01.15-ig még garis a T-hez.papírjai,doboza,adatkábele,töltőfeje megvan,de pluszban még adok mellé egy 4gb-s sd karit adapterrel,egy különálló fali akkutöltőt,egy plusz akkut és egy neoprén tokot (minden 100-os állapotban)!
-
szoki007
aktív tag
válasz szasanyi #31990 üzenetére
Én tegnap vettem FA mass core-t..... kiderül, minden esetre nem édes ami ugye elviekben azt jelenti hogy valósan nem sok cukor van benne ! Viszont nagyon mondta a csaj a MEX-et hogy nagyon jók a visszajelzések róla . A scitecről meg köztudott hogy szar, édes mint a nem tudom mi ami azért van ugye mert a fehérjéjében is inkább több a cukor mint a protkó Nem vágom miért ne lenne jó az FA , nekem volt fehérje belőle és tökéletes volt . Hasam nem fájt tőle, nem fújt meg, és legfinomabb fehérje a badiboltosok szerint
Na mindegy majd kiderül mit hoz ez a messzkór -
S.Feri
őstag
válasz Tothgera30 #31994 üzenetére
Kedden
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Tothgera30
Ármester
Debrecen - Nyíregyháza távon nem jár valaki? Egy procit kellene elhozni!
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
lakisoft
veterán
32Gb - 64Gb pendrive-ot keresek.
16Gb Lexmark beszámítással.- Árad -
-
tag
Valakinek nincs esetleg olcsón eladó am2 kerete?
-
szasanyi
félisten
válasz szoki007 #31971 üzenetére
Nekem a FA-ból már a szappan sem jött be, és csak minőségi, ismert és ellenőrizhető terméket szeretnék... a Scitec-et folyton bűntetik mert nem az van a termékekben mint amit feltüntet. Kom-ancs: sok a CHF, kevés a protein. Amit keresek az optimálisan arányú ha nem hozni akar VII.,
-
Teejay83
tag
Eladó egy tökéletesen működő asztali komplett gép
Intel 3.06 Ghz processzor
512 Mb Ram bővíteni tudom
80 Gb-os HDD
integrált VGA
+Samsung SyncMaster 730 CRT monitor
+Hangfal
+Billentyűzet
+optikai egér15900 ft
ha kell küldök képet is.
[ Szerkesztve ]
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
Kom-ancs
tag
Üdv!
Eladó noti.
ACER Aspire 5750G-2314G50MNKK LX.RMX0C.003
PROCESSZOR: Intel Core i3-2310M 2.1GHz
MEMÓRIA MÉRET: 4GB
MEMÓRIA TÍPUS: DDR3
KÉPERNYŐ ÁTLÓ: 15,6"
FELBONTÁS: 1366x768
LED KIJELZŐ: Igen
INTEGRÁLT VGA TÍPUS: NVIDIA GeForce GT 540M-->kis infó a vga-ról
MEREVLEMEZ (HDD): 500 GB
OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
WLAN (WIFI): Igen
VEZETÉKES HÁLÓZAT: 10/100MBps
BLUETOOTH: Igen
USB PORT (2.0): 3 db ebből egy usb 3.0
KAMERA: Igen
KÁRTYAOLVASÓ: Igen
HDMI: Igen
SÚLY: 2,6 kgIdén júniusban volt két éves.Asztali gép ként volt használva.Szép állapotban,papírjai,doboza,telepítője,töltője hiánytalanul megvan.
[ Szerkesztve ]
...van egy lassú de ugrik a cd.
-
Slystyle
őstag
válasz Madn!ght #31983 üzenetére
Elméletben ma viszi el egy kolléga (várom a hívását, hogy mikor jön), csak tesztelni szeretné a saját gépében is a másik 480-ával, mivel SLI-t akar.
A lapomon meg enyhén benéztem az alaplapi VGA-t, nincs csak kivezetés rajta, a 750-emben meg nincs GPU.[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
Valakinek esetleg nincs kölcsönbe egy PCI-E-es VGA-ja? Körülbelül egy hétről lenne szó, a fizetséget pedig megbeszélnénk.
-
Stavi
aktív tag
hali!
Keresek 64 vagy 128gb-s kevés km-es gyors SSD-t
valamint 1 vagy 2 tb-s hdd-t 100/100-ast, garancia nem hátrány egyikre sem
am2-es olcsó procit
ajánlatokat pü-benPrivátba hamarabb elérsz... stavi(kukucs)tvn(ponyt)hu.
-
szoki007
aktív tag
válasz Kom-ancs #31976 üzenetére
Nézd, én nekem volt mutant, mass fusion, jumbo, aminostar ...
Egyedül a mass fuisonnal sikerült valamennyi tömeget felhozni pedig napi szinten 2-300gramm között vittem be belőle :S Mutant is jó ár/ értékben de az nem hozott nekem plusz tömeget sajnos és nem csak nekem :S
-
South Velen
addikt
TP-Link WN722N USB WiFI adapter dobozában eladó. USB hosszabbítót és Driver CD-t, nem találom, de netről letölthető. 3 nap próbagari.
Fix 1,5K
[ Szerkesztve ]
-
Kom-ancs
tag
válasz szasanyi #31970 üzenetére
Vagy a Carnivor Mass-t
...a csokisat
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
MSI Z77A-GD55 alaplap nem kell senkinek?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
umek7
őstag
Valakinek nincs helyben Mega Daily One plus vitaminja, esetleg nyh-n melyik gyúrós boltban kaphatok tutira ilyet? Köszi
-
zsolti1902
aktív tag
Valakinek nincs eladó max 10K-ig HD4850 vagy ilyen erősségű videokártyája?
[ Szerkesztve ]
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
Teejay83
tag
HP NC 6120 laptop makulátlan állapot
Kijelző: 15" WXGA (1280 x 800)
Processzor: Intel 1600mhz
Memória: 512mb
Intel Graphics Media Accelerator 900 vga vezérlő
HDD: 40gb
Optikai meghajtó: DVD rom
Wifi beépített
Kártyaolvasó
akksi 1 órásBillentyűzet mintha új lenne,zsanérok feszesek!
Gyors,masszív üzleti kategória!!
24900 ft
Dell D600 laptop szép állapot
Kijelző: 14,1" XGA LCD 1024x768
Processzor: Intel Pentium 1400mhz
Operációs rendszer: Eredeti Windows Xp matrica a gép alján
Hdd: 20gb
Optikai meghajtó: DVD/CD iro olvaso
Kártyaolvasó
WIFI beépített
akksi 1 órásBillentyűzet mintha új lenne,zsanérok feszesek!
Gyors,masszív üzleti kategória!! Netezésre,filmezésre,irodai munkára kiválló
19900 ft
[ Szerkesztve ]
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
kriszpontaz
veterán
Eladó egy 2013. márciusban vásárolt Sapphire HD7770 OC Vapor-X 1GB GDDR5 típusú videokártya.
A VGA az Edigital webáruházból lett vásárolva, 2 év garanciával.
Minden tartozéka, számlája, garanciajegye megvan. A VGA hibamentes, a csere oka: váltás volt nagyobbra.
A VGA előre megbeszélt helyen és időpontban átvehető Nyíregyházán.
Ár korrigálva: 30000 Ft.Érdeklődni privátban, vegyétek, vegyétek!
-
ElVisZ
tag
Sziasztok.
Itt esetleg valaki tud segíteni egy HP6555b laptop gariztatásában (a magyar support nem hajlandó foglalkozni vele papírok hiányában) vagy kihez érdemes ilyesmivel fordulni?
-
dAnky
aktív tag
Logitech solar K750 vezeték nélküli bill engedtem az árából, vigyétek vigyétek
-
andyTM
őstag
Samsung galaxy s3 érdekelne, ha van valakinek eladó jó áron.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Ha netán valakinek szüksége lenne Spar-os Kappa gyűjtőfüzetre tudok adni egy hiánytalant valamint a másikból 1 db matrica hiányzik.
Odaadom ajándékba csak gyertek el érte.Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Ivy.4.Ever
őstag
Eladó hibátlan működésű Pioneer-116 DBK dvd-író! Most 1900Ft!!!
-
Teejay83
tag
Keresek:
Laptop töltőhöz tápkábelt !
Eladó:
Sandisk Cruzer Facet 16Gb-os USB2.0 pendrive bontatlan 2990 ft
[ Szerkesztve ]
-
dui
aktív tag
Eladó:
- Corsair Dominator 2x1GB 1066Mhz DDR2 (CM2X1024-8500C5D)
- 1 GB DDR3 (Netbook) -
CoolBoy323
nagyúr
PCX-hez féláras szállítási díjas kupon érdekel valakit?
-
myk74
senior tag
Májusban vásárolt ,garanciával eladó
egy Gepida Reptila 400-7 kerékpár.
Használatból eredő pár karc van rajta,kifogástalan állapot!
100000ft
06202959396Nincs kéz Nincs csoki!
-
S.Feri
őstag
Valakinek van UPC mediacardja, kipróbálnám.
Esetleg wayteq conax card?De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
őstag
válasz Bobby G. #31689 üzenetére
Tényleg nehéz ügy. Talán Nokia 302, Nokia 808, Alcatel OT-292, Samsung S5750 Wave575 Fekete-Arany.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
kiskeke94
tag
Eladóvá vált egy Apple Iphone 4 16 gb T-Mobile függő fekete mobiltelefon dobozában, minden tartozékával szép állapotban.
Ár: fix 55000 ftkiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
betyarr
veterán
-
Kom-ancs
tag
-
Traxx
őstag
Üdv!
Van egy 1 Gb és egy 512 Mb DDR1 400 MHz-es Kingmax RAM-om. Elvileg alaplapdöglés miatt került a polcra, de nem tudom kipróbálni megfelelő konfig hiányában. Természetesen próbagarit vállalok rá, mondjuk 2 hetet
Az 1 gigásra 3K-t, az 512-esre kettőt gondoltam Szombaton jó eséllyel Nyíregyen járok, ha szüksége lenne rá valakinek.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Drughi
addikt
Eladó:
Braun Series 3 340s típusú borotva. "Wet& Dry"
Új, Bontatlan
2év garancia13.000HUF
Microsoft Arc Mouse
Új, Bontatlan
2év garancia6.000HUF
LOGITECH Attack 3 Joystick
Új, Bontatlan
2év garancia6500HUF
-
CoolBoy323
nagyúr
BP ---> NYH "csomagszállítást" vállalok, valószínűleg hétfőn megyek, d.e..
-
kriszpontaz
veterán
válasz S.Feri #31939 üzenetére
Ha csak fekete-fehér kell, akkor HP. Van hozzá utángyártott toner is (nem egy gyári minőség, de megteszi).
Ha színes is kell, akkor Canon, feltéve ha nem csak tintatartályos, külön nyomtatófejjel, mert az egyszer eldugul, többe kerül mint a komplett nyomtató. Csak olyat szabad venni aminek a partonján a fej is rajta van. -
szasanyi
félisten
Wireless elsősorban N Routert elég a 150Mbps-os keresek, jó áron! Garancia előny, de az 1 hetes próbagari minimum kell. Privi pls.
-
S.Feri
őstag
Erre valakik még valami reakció esetleg?
[ Szerkesztve ]
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
kriszpontaz
veterán
válasz szasanyi #31933 üzenetére
Köszi az ajánlást , nos mint ahogy írtad a VGA "friss kicsomagolás" közeli állapotú, úgy tudnám leírni mint a tőled vásárolt 7950-est, tökéletes. Aki erős középkategóriás VGA-t akar jó fogyasztással, csendes, nagy hatásfokú hűtővel, annak tökéletes választás. Az iPad3 remélem sok örömet fog okozni.
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
-
pigmeus
tag
Végül egy jó állapotú használt férfi vázas Hauser Grizzlyt sikerült kifogni 25 rongyért. Voltam az említett német használt üzletekben, de sajnos most elég szűk volt a kínálat. Lány uncsimnak kerestünk, de női cangát MTB-ban szinte sehol sem találtunk. Ezt végül a Vasgyár utcai kerékpárboltban fogtuk ki, beszámításból. A váz szép, apró kopással, de a lánc, a hátsó racsnisor rozsda mentes és szépen is vált. Köszi a segítséget. Aki keres cangát nézzen be egy két boltba is, mert sose lehet tudni mit számítottak be
-
szasanyi
félisten
válasz kriszpontaz #31926 üzenetére
Remek kis VGA, és gondolom az is olyan állapotban és "körítéssel" eladó, mint ami ~ néhány napos.
Csak ajánlani tudom az eladót, mert tapasztalatom szerint rendkívül korrekt, és igényes üzletfél! Utóbbi (is) különösen előnyös ha vki valóban újszerű, és hibátlan eszközt akar venni. Részéről egy iPAD3 üzlet során én azt tapasztaltam, hogy az újszerű kifejezés szó szerint igaz, ami bizony (és egyúttal sajnos) nem általánosan igaz, holott magát a kifejezést előszeretettel használják.
[ Szerkesztve ]
-
Irmscher 353
aktív tag
Eladó:
- Playstation 2(nincs chippelve), még made in Japan, nem pedig vacak kínai (3 joy (egy gyári, és két speedlink+8Mb)
- PS2 játékok: Gran Tourismo 4, Midnight Club 3: DUB Edition Remix, Tekken 5, Mortal Kombat: Deception, Burnout 3, Virtua Fighter 4, James Bond
- 4GB-os M2-es, Sony fényképezőgépbe való memóriakártya.(SanDisk)
- Huawei 736 dobozában, töltővel Voda függő
- Micro headset mobilhoz, olyan pici, mint egy modern hallókészülék, Puskázni tökéletes
- 2 db DSL 360R modem (dobozával, kb minden tartozékával)
- USB (1.0) 4 portos pci-os hub
- 4x100 ról 5x112-re osztókörmódosító (2db 25mm vastag)
- VW Golf III-hoz lökhárítók, fényszórók, első indexek
Érdeklődni privátban. -
flierqqq
tag
Keresnék sürgősbe egy s775-s lapot!
Ami fontos PCI-ex,ddr2 meg hogy minél olcsóbb legyen, ma este átvenném!Meg van itt egy eladó zsírúj,eredeti Ray-Ban 3269 napszemüveg is
[ Szerkesztve ]
Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
albert8
veterán
válasz CoolBoy323 #31919 üzenetére
Nem csak divat krúzerek vannak, de a legtöbbel kapcsolatban igazad van.
sferi: Végre egy szép darab.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
dAnky
aktív tag
válasz CoolBoy323 #31919 üzenetére
-
Madn!ght
addikt
Asztali (3,5-ös) SATA HDD-t fogadó külső USB-s háza lenne esetleg valakinek eladó?
[ Szerkesztve ]
-
S.Feri
őstag
Eladó dolgaim:
Eladó egy Gainward GTX670 2gb videókártya.
Gainward GeForce® GTX 670 2GB
426018336-2555
GPU Clockspeed: 980 MHz (boost) / 915 MHz (base)
Memory: 2048MB GDDR5 (256 bits)
Memory Clockspeed: 3004 MHz (DDR6008)
Bandwidth: 192.3 GB/s
Ramdac: 400 MHz
Cooling: 2 Slot Fan cooler
Video-Features: HDMI
Connectivity: Dual DVI, DisplayPort
Product Size : 247mm x 112mm
Power Connector: 6-pin*2Garancia: 2015.08.02-ig garis. Nagyon halk hűtése van meglepetésemre!
Olcsóbb karit esetleg, reális áron beszámolok!
Asus ENGT430 - januári 3M (Nyíregyháza) vétel, 10.000Ft irányár
Razer Orca - 12.000Ft
Creative Live! Cam Vista IM webkamera - 2.000Ft
AC Ryan alubox:2.500Ft
Privit hamarabb észreveszem.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Eladó egy 2013. márciusban vásárolt Sapphire HD7770 OC Vapor-X 1GB GDDR5 típusú videokártya.
A VGA az Edigital webáruházból lett vásárolva, 2 év garanciával.
Minden tartozéka, számlája, garanciajegye megvan. A VGA hibamentes, a csere oka: váltás volt nagyobbra.
A VGA előre megbeszélt helyen és időpontban átvehető Nyíregyházán.
Ár: 32000 Ft.Érdeklődni privátban, vegyétek, vegyétek!
[ Szerkesztve ]
-
S.Feri
őstag
válasz z0d1AK #31924 üzenetére
Nyíregyházán leszállni és buszjárat igen, 8-as busz, pont az állatkert előtt fog letenni.
Amia legfontosabb korán nyitásra odaérni, mert 1 nap alig elég bejárni és végignézni!
A múltkor a medvék "verekedtek", ott leragadtunk a családdal majd másfél órára, hatalmas show volt! Meg megnézitek a fókashow-t az is idő elmegy ám hamar!
-
-
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem! Holnap Debrecenből megyünk a nyíregyházi állatkertbe. Az Elvira szerint van egy olyan állomás, hogy Sóstó, ahol megáll az IC, ha jól saccolom a Google Maps szerint, akkor ott kellene leszállni, hogy közvetlenül az állatkertbe érkezzünk. Megtudjátok erősíteni ezt nekem, hogy jó lesz-e, ha Sóstón szállunk le?Előre is köszi!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
McReay
aktív tag
válasz pigmeus #31898 üzenetére
A Kemecsei úton is van egy új és ahogy hallottam jó németes.
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
Bobby G.
senior tag
Valakinek van tapasztalata, milyen A3-as színes lézer nyomtatót érdemes venni, amivel lehet kisebb nyomdai munkákat csinálni (névjegykártya, címke, esetleg prospektusok)? 5 milla a keret....
-
andyTM
őstag
válasz jambriklaci #31883 üzenetére
- nincs letiltva? - lehet érdekelne.
-
szoki007
aktív tag
Keresek laptop hdd-t , satasat !
Méret mindegy, csak minél olcsóbb legyen -
Teejay83
tag
A napokban érkeznek makulátlan állapotú HP NC6120 laptopok
Kijelző: 15" WXGA (1280 x 800)
Processzor: Intel 1600mhz
Intel Graphics Media Accelerator 900 vga vezérlő (128MB osztott ram)
Operációs rendszer: Eredeti Windows Xp
Merevlemez: 40gb
Optikai meghajtó: DVD rom
Wifi
Kártyaolvasó
Akkumulátor 2 óraMasszív,gyors strapabíró üzleti kategóriás!!
24900ft\db
Igényeket PÜ-ben ha lehet[ Szerkesztve ]
-
szoki007
aktív tag
Eladó HTC Sensation telóról nem tud senki a környéken ?
-
pigmeus
tag
Attól függ kinek mekkora a lába
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...