- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
myk74
senior tag
válasz pigmeus #71590 üzenetére
Több mint 3 éve készült.Egyszer át kellett építeni a csapadékvíz tározó építés miatt,azt is ők csinálták,nem hagytam másra.
Eddig minden rendben vele.Ha több információt szeretnél,küldj privátban egy telefon számot felhívlak és elmondok mindent nagyon szívesen.Nincs kéz Nincs csoki!
-
Pepe78
őstag
válasz pigmeus #69056 üzenetére
Szia.
Szereljük persze. Hivatalosan , a NKVH-nál regiszráltan.
Debrecen még nem a világ vége.
Hőszivattyú beüzemeléssel bővül a kínálatunk ez is teljesen hivatalos lesz. kb még 3 hét.
Partnerség van kialakulóban egy napelemes céggel. Ha esetleg valaki napelem + hőszivattyú irányba gondolkodik Vladimirt kihagyva a havi számlák megfizetéséből.
HA kérdés van keress privátban. Megnézzük mit szeretnél, az igényednek megfelelő gépet / gépeket megkeressük, beszerezzük , felszereljük.
A tőlünk vásárolt gépek esetleges garanciális problémáit mi intézzük.
KB a hét második felében érkezik 20db 3,5kw-os gépem, meg pár 5,3KW-os.
Polar / AUX és talán Midea de ez nagyon nem biztos. -
szasanyi
félisten
válasz pigmeus #68492 üzenetére
Nem. De mint mondtam az LG programjai között nincs HBO Max. HBO Go van az alsó menü sorban, de az ugye nem működik már. Megnéztem, a tévé pontos WebOS verziója 04.06.40 ami elvileg jó kellene legyen...
Nyilván nálad korábbi típus lehet talán az a gond (bár az LG a WebOS-hez kötötte a HBO Max használatát szóval úgy sem értem).If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
szasanyi
félisten
válasz pigmeus #67817 üzenetére
Ajándék lesz tehát csak új jöhet szóba. iPhone felejtős mivel a keret 100k környéke (nagyon max 120k de azt már megnézem valóban annyival jobb-e) és egyébként az a használati szokásainak sem felelne meg teljesen.
Általános használat, szóval minden (zenehallgatás FLAC és YT, social apps, egy kis játék és net mobil és WiFi).If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Sanyi52
tag
válasz pigmeus #66255 üzenetére
Igen, már emlékszem a szekelyvill-re (kalocsai kis cég valójában, bár a megnevezése alapján erdélyi cégre gondoltam). Az emag-nál úgy ca. 900 Ft volt a szállítási díj feltüntetve, de utána nézve (akkor még volt NET-es honlapjuk) közvetlenül e cég szállítási feltételeinél úgy ca. a dupláját írták. Le is mondtam, hogy onnan vásároljak, közvetve pedig nem akartam. A te esetedet nézve jól jártam, utólag úgy gondolom.
-
szabonagyur
félisten
válasz pigmeus #66258 üzenetére
Nem a számlára gondoltam hanem, hogy rendeléskor is fel volt tüntetve, hogy ettől a cégtől veszed.
Felvetted vele a kapcsolatot? Mert ennyi lenne a dolgod egyelőre.
Telefonszám: +3678 464 547, +3670 623 48 28
Email: szekelyvill@gmail.com[Székelyvill Emag ASZF] itt le van írva, hogy tudod intézni a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz pigmeus #66255 üzenetére
Esetleg fuss egy kört a fogyasztóvédelmi topicban , hátha tudnak használható infóval szolgálni!
-
Sanyi52
tag
válasz pigmeus #66252 üzenetére
Sajnos csak az emag oldalán hirdetett rendszeren keresztül vetted, meg kellett volna nézned a konkrét eladó weboldalát és attól közvetlenül rendelned, még olcsóbb is lehetett volna. Én már jártam így.
Az emag mindig írja, hogy csak társoldal és a forrásoldal webáruházat is feltünteti, de annak az ÁSZF-je már más feltételt is feltüntethet, sőt.
Lehet ez becsapás, de az emag is szereti népszerűsíteni magát a társoldalakkal, mert több a hirdetett áru és jó árviszonyokkal. -
sirály69
őstag
válasz pigmeus #66246 üzenetére
Nekem volt hasonló gondom!
Nem sikerült elérnem az eladót és felhívtam az emag ügyfélszolgálatát és elpanaszoltam, hogy elérhetetlen a cég.
Másnap írtak az emagtól, hogy elérték a céget és elintézték, hogy cserélik a terméket.
Igaz, hogy kb 2 hét alatt, de megvolt a csere...
Ui: lengyel cég volt, magyar telefonszámmal....[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
szabonagyur
félisten
válasz pigmeus #66238 üzenetére
Mit vettél és mit küldtek? A képekért alap esetben nem vállalnak felelősséget, ez ASZF-ben is benne kell,hogy legyen.
ASZF-ben benne van az is, hogy ha nem eMag forgalomazottt a cucc akkor nem rajtuk keresztül tudod visszaküldeni.
Tudnivalók az egyszerű visszaküldéshez:
Az eMAG által forgalmazott termékek visszaküldéséhez kérjük, töltse ki a Termék-visszaküldési űrlapot. Önnek lehetősége van visszaküldeni a Divat kategóriában található, eMAG Marketplace partner által forgalmazott termékeket is, ugyancsak az alábbi Termék-visszaküldési űrlap segítségével. A többi, eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek esetén a visszaküldés menetét megtekintheti a partnerek saját adatlapján.ASZF-ben leírtak az Emag által forgalmazott illetve csak partnert által forgalmazott termékekre vonatkozóan:
Az eMAG oldalán megjelenő termékek az alábbi két típusba tartozhatnak:
1. eMAG által forgalmazott – a terméket közvetlenül az eMAG-ot üzemeltető cég, a EXTREME DIGITAL- EMAG KFT. forgalmazza. Ezekre a termékekre minden olyan szolgáltatás érvényes, amely az eMAG rendszerében elérhető.
2. X partner által értékesített és szállított termék – a terméket X partnerünk értékesíti. Az eladó az eMAG Marketplace tagja, akinek szolgáltatási színvonalát folyamatosan figyelemmel kísérjük és értékeljük. Rendelése ilyen esetben továbbításra kerül partnerünk felé, aki a terméket az összes – törvény által előírt – papírjával (számla, garancia, stb.) együtt szállítja ki Önnek.
A vásárlási, rendelési, termék-visszaküldési, valamint jótállási feltételek partnerenként különbözhetnek. Fontos, hogy ezek nem egyeznek meg az eMAG által forgalmazott termékekkel kapcsolatosan alkalmazott gyakorlattal. A vonatkozó kondíciókat minden esetben megtalálja az adott partner oldalán.Sajnos bármennyire is fáj, le van írva feketén fehéren és ezt követik is, teljesen szabályosan. Ezeket a regisztáráció sorn elfogadod még ha nem is olvasod el.
-
embe
nagyúr
válasz pigmeus #66236 üzenetére
Már szívtam ezzel én is korábban. Nekem az volt a gondom, hogy hülye számlát állítottak ki. Csak a név stimmelt, és valami dunántúli címet írtak rá.
Nem tudtam velük kommunikálni. Az Emag széttette a kezét - nem tőlük vettem mondták.
Végül mivel annyira nem volt fontos a számla, elengedtem.De valami történt az unióban, mert Németországban egy ilyen eset miatt hoztak egy olyan rendeletet - tudtommal - hogy az a felelős akinek a felületén történik az árusítás.
Szó volt róla hogy ezt kiterjesztik az unióra is, mint egységes jogszabályt.Ja bocs! Az Unióra... , nem Magyarországra.
-
Per Me
tag
válasz pigmeus #66234 üzenetére
Ezért kell óvatosan, vagy egyáltalán nem vásárolni az eMAG-tól. Tapasztalatom szerint eladásig néznek ki korrektnek. "Az eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékekkel kapcsolatban az elállási jog gyakorlásának, és a termék visszaküldésének feltételeit megtekintheted minden partner saját adatlapján."
-
Janaboy
veterán
válasz pigmeus #65523 üzenetére
Nekem ez a lakásban mindenhol oké.
Korábban nálam is ez volt, hogy már 2 szobával odébb pedig tégla fal, már alig volt net rendesen.
Mondjuk a router is közepebbre került.
Ráadásul a sebesség is jobb lett, meg stabilabb a kapcsolat.
500-as netem van amúgy.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Tamás9x
őstag
válasz pigmeus #65519 üzenetére
Mi lemondtuk a telefont és a tv-t még a UPC korában a voda erősködött, hogy.. de jobb lesz, mondom ugyan azon a hálózaton? hagyjuk... pici eső esik, már se net se tv. ezt egy másik box nem fogja megoldani.
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Bobby G.
senior tag
válasz pigmeus #65452 üzenetére
Nálam nézhetetlen volt a TV (Vodafone). Kijött a szerelő, azt mondta, ilyet még nem látott, majd mért valami nagyon minimális jelet. Mivel a kupában sem volt jobb a helyzet, így abban maradtunk, hogy ez valami központi hiba lehet, és majd javítják. Ma írtak, hogy részükről kész, de annyira nem lett jó...
[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
válasz pigmeus #65308 üzenetére
Én viszont céges bulibl is menekülök ha beindul a vonatozás. Táncolni sem szeretek/tudok, de tiszteletben tartom azt aki igen. Hadd tegyen mindenki saját belátása szerint. Mikor mi összeházasodtuk 14-ben már együtt voltunk 8 éve, most vagyok 37 akkor voltam 31. 27-en voltunk összesen, béreltünk művházban termet, volt templomi is meg jegyesoktatás. Minden mi csináltunk (az italok beszerzésétől kezdve a díszítésig) nem volt vőfély . Nejemnek annyi kikötése volt mivel volt egy szintis a lagzinkon ha valaki akar táncolni, hogy a kottái közül hadd válogassa ki a nekünk nem tetszőket. (Ilyen nagyon brutál mulató slágereket mint pl a Kék a szeme, Hosszú fekete haj...)
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
nagyúr
válasz pigmeus #64162 üzenetére
Így nézett ki átalakítás előtt, a konyhába az a 2 fal lett kivéve.
Ami még változott hogy a kisebbik szoba lett a háló a nagyobbik ahol a képen az ágy van a nappali.
Így a klíma a másik szobát leszámítva végigfűti /hűti a lakást. Eleinte féltem, hogy a nappaliba is kell egy másik klíma, de 2éve volt a felújítás azóta se lett szükség rá.
Nyáron kellemes idő van ott is, igaz a redőnyt napközben le kell engedni, mert pont azt a szobát éri jobban a nap. Viszont ez télen előny, mert kellően meleg, meg a gép is abban a szobában van.
Emlékszem amikor még ment a bánya, akkor egy 6x RX570-es rig kellemes meleget tudott csinálni önmagában isÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
peter889
őstag
válasz pigmeus #63550 üzenetére
Köszönöm a reagálásaitokat a légkondicionáló témájában.
Szerencsére az idei nyár nem volt túlságosan meleg, így valahogy átvészeltem és végül nem szereztem be lakásklímát.
[(#63535)] szabonagyur, 13.5 négyzetméteres a szoba.[ Szerkesztve ]
-
Sanyi52
tag
válasz pigmeus #60912 üzenetére
Szia! Az edigital azért komoly cég, a garanciát illetően főleg. Én fúrógépet vásároltam, Pick-ponton vettem át, de nem ment a fordulatszám szabályozása, ezért bevittem a nyíregyházi üzletükbe. Máris rendelték az újat, alig bírtam rávenni őket, hogy ott hagyjam a rosszat, mert nem akartam újra cipelni. Két nap alatt intézték, mehettem az újért, az már jól működött. Ez a múlt évben történt, remélem nem lett rosszabb az ügyintézésük.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz pigmeus #60912 üzenetére
Ha nincs látható nyoma a használatnak (sérülés) és minden meg van akkor nem. Max. 14 nap van arra, hogy kipróbáld (használd) tehát ez (is) belefér. A lényeg a hiánytalan és hibátlan (nyilván nem hibás termék esetén)állapot, ill. az eredeti somagolás fontos.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Sanyi52
tag
válasz pigmeus #60414 üzenetére
A LED-szalagnál annyit tudok biztosan, ha a szükséges 12 V helyett 9 V egyenáramú táppal próbáltam ki, akkor villogott folyamatosan.
Kevés feszültséget kapott. A Te esetedben is a táp hibája.
Szedd szét, szereld ki belőle a tápegységet, vidd el egy elektrotechnikai boltba és vegyél helyettesítő tápegységet, a beépítési méretre és a Watt értékre figyelj.
Vagy: A tápegység csatlakozóit kösd ki és lásd el külső 12 V-ról (autó akkumulátor pld.) próbaként, ha ekkor nem villog, akkor a táp hibája, ha villog, akkor a LED-sor a hibás.
Egy tápegység ezer Ft-tól kezdődik, egy ca.1 méteres pultmegvilágító kompletten pedig 2000 Ft-tól indul. -
-
ttpityu
csendes tag
válasz pigmeus #38722 üzenetére
Én kb. 2 hónapig olvastam, tudakolóztam, mikor megvettem a felültöltős Elektrolux mosógépet. Minden topicot elolvastam, ami ilyesmivel foglalkozik. Amivel mindenki egyetértett, az Az AEG csoport a legjobb(AEG-Electroux, Zanussi). A legkevesebb hibával és legkevésbé visszahordott gépek. A W-p-ról még az eladó si lebeszélt, meg annak a licencelt olcsó változatairól. A legjobb a Miele lenne, még használtam is megéri, de még úgy is drága.
A márkaboltokban a neten lehet kifogni a legjobb ajánlatokat(pl. 70-el olcsóbban vettem meg a mosogatógépet, mint a MM-ban, meg 50 el olcsóbban, mint a legtöbb shopban). Hibátlanul megyJavasolt oldalak(a 2 oldalon eltérő akciók vannak, súlyos eltérésekkel):
http://www.eluxshop.hu/#
http://www.markabolt.hu/
http://www.konyhagepmarkabolt.hu/Takarítani meg literes 20-as ecet, két kanál szódabikarbonáttal a patikásból.
-
Traxx
őstag
válasz pigmeus #38736 üzenetére
Nekem egy 2007-es vásárlású 6. érzékes Whirlpool van. Előtte talán fél-1 évvel volt olyan, hogy ezekre 6 év garit adtak, és gondoltam akkor olyan nagy minőségbeli lefelé ugrást csak nem csináltak. Nem rossz gép egyébként, eddig 1x volt komolyabb baj vele, a panelen halt meg 2 ellenállás, ill. a programválasztó gombnak van jóval nagyobb holtjátéka.
De ha most vennék, akkor én is egy olyanba ölném a pénzem, amire a legtöbb garit adják
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Sicér
tag
Nekünk elöltöltős LG van, 2005-ben vettem. Digitális kijelző, hangjelzés a program végén,gyerekzár és hasonló nyalánkságokkal fűszerezve. Ezek manapság már nem igazán számítanak extrának,de 9 éve még azok voltak.
Mióta megvan nem volt igazából gondom vele, mindössze egyszer cseréltem benne fűtőszálat. Csendben teszi a dolgát,ahogyan kell.
Nem használunk semmilyen vízlágyítót, mert szerintem csak felesleges pénzkidobás. Havonta egyszer üresen bekapcsolja az asszony, 90°C-os program, és kap egy liter 20%-os ecetet. Mire a program lefut, lehet az idegen anyag csapdát tisztítani, mert kitakarítja a vízkövet, és egyéb szennyeződéseket is.
Nekünk ez a módszer vált be. -
FrezeR
senior tag
Egyébkét nekünk s (kb fél éve vettük) Samsungot ajánlották, a Zanussikat pedig kerülni érdemes szerintük. Annyit mondhatok eddig bevált a többi meg majd idővel kiderül. De hosszú távra úgy sem érdemes tervezni, mert manapság már nem az a lényeg, hogy 10-15 évig menjenek. Válassz olyat aminek jó a garanciális háttere és a lehető legtöbb évet adják rá. Szerintem 100 ezer körül már elég jó gépeket kapni.
Természetes esküvői fotók - www.eskuvoifoto.gtfoto.hu
-
zsolti1902
aktív tag
válasz pigmeus #37792 üzenetére
Hátha megjavul majd.
Addig használd ezt, bár itt egy kicsit válogatni kell a minőség érdekében.My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
zsolti1902
aktív tag
-
XmoD
senior tag
válasz pigmeus #36563 üzenetére
Az olaszok altalaban mind javitottak! Ki lehet beloluk fogni jot, de nagyon keves ami majdnem gyari allapot es nem 3 motorbol van osszelegozva. 3 hettel ezelott vettunk sogorral sajat reszre egy Honda Sky-t 100-ert. Igaz 97-es volt, jopar feluleti serulessel, de motorikusan jo allapotban es maganszemelytol Az a baj jon be lassan a szezon es ilyenkor lovik fel sokan az arakat. Szezon kozepen meg esni fog megint, mert eladni nem tudjak
[ Szerkesztve ]
-
-
Tothgera30
Ármester
válasz pigmeus #36495 üzenetére
Szerintem Piaggio konszern robogói egész jók és beváltak (ahogy írták, Aprilia, Gilera, Vespa, Derbi, stb.) én is évek óta használok egy befecskendezős NRG Power-t (vizes, hosszú Pigi blokk), Malossi varióval 2-2,5 litert megeszik, nagyon elégedett vagyok vele. De ha most vennék, Liberty-t vennék, a nagy kerék miatt, egyetlen szívfájdalom a hátsó dobfék és a levegőhűtés. 125-ösnél pedig műszaki is van, illetve egyéb járulékos költségek, ha nem mész vele sokat akkor felesleges.
ui.: 2T-t vegyél, egyszerűbb, olcsóbb hozzá az alkatrész, felújítás nélkül 15-25 ezer km-t (megkímélt vizesnél a 30-50k km sem olyan ritka) simán elmennek.
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
S.Feri
őstag
-
-
-
Garold
senior tag
válasz pigmeus #34969 üzenetére
A Korzóban biztos nincs, ott kaptam nano simet, mert a micro elfogyott...és a nano adapter is...
A nanoval nincs is semmi bajom, legalább apple kompatibilis lett a sim.A T webshopon pedig beléptem a számommal és 0 Ft-ot hozott a futáros szállítás díjára.
Mivel az új sim csak egy duo sim így nem égető a probléma, nem maradok telefon vagy net nélkül.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest