- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- DUNE médialejátszók topicja
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
Maxdata 1GB, 667-es DDR2 esetleg kell valakinek? Árban megegyezünk.
-
vlevi
nagyúr
ATX ház nem kell valakinek?
-
dui
aktív tag
Eladó:
- Corsair Dominator 2x1GB 1066Mhz DDR2 (CM2X1024-8500C5D)
- 1 GB DDR3 (Netbook) -
madgie
titán
válasz CoolBoy323 #31575 üzenetére
Másrészt adapter járt egy időben elég sok videókarihoz, lehet a számtekkbótokban hozzá dobnak egyet egy tábla csokiért. (Nekem kettő is volt, de kölcsönadtam őket, azok már ott maradnak).
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz diablo1984 #31590 üzenetére
A zárbetét ok., csak ilyen + 4 görgős zárral még nem volt dolgom. Na ma neki látok a keresésnek. A Mező utcait illetve a Víz utcait tudom.
-
dAnky
aktív tag
-
betyarr
veterán
erkélyajtóhoz szeretnék szúnyoghálót csináltatni,kinyithatósat és nem kihúzhatósat.tudtok valakit,aki nem 23-25e vagy felette csinálja és korrekt munkát végez?
-
embe
nagyúr
Üdv!
Valaki nem tud ajánlani egy mester embert, aki ért bejárati ajtó zár javításhoz? Műanyag ajtó, több ponton záródó fajta. Akadozik a kilincs, a nyelv..... Attól félek egyszer kinn maradok...vagy benn.....
Lehet zár csere kell benne.
Valami ilyesmi van benne...
[link]
Jelige: "olcsó korrekt munka"
Vagy hol lehetne nyíregyen ilyen zárszerkezetet venni?
Ahogy elnézem nem nagy kunszt kicserélni.... csak a kilincs kiszerelését nem tudom hogyan kellene megoldani. Mert a régi hagyományos kilincset egy kis csavar kiszedése után szét lehetett húzni. De ezen nem látok csavart.....Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Teejay83
tag
válasz Nirvanus #31581 üzenetére
Köszönöm szépen
egyébként még 1db ilyen konfiguráció van ha valakit érdekel
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
Szlavik
tag
Üdv Mindenkinek!
Mától eladó
Cooler Master Storm Scout Midi Ház.
Megkímélt. Majdnem teljesen karcmentes. Minden tartozékával.
Beépítve Xilence Red Fan controller-el + beépítve 2 db 12 cm plussz venti (Felül Ninja Slim alul Átlátszó Coolermaster Silent Red)Ár 21000 HUF
"Fontos a pontos, ki késik tiszteletlen, így maradhat névjegyed meg másnak díszkeretben"bet"
-
levi1108
aktív tag
Fujitsu Siemens Amilo Pro V2035ös laptophoz keresek kijelzőt!
-
dAnky
aktív tag
3mérnökben van 2000ért maximum akk az marad
-
wwenigma
Jómunkásember
2490ft a 2méteres, elötte 1490ft volt a másfeles. Tényleg ritka, az egész országban van készleten majdnem minden üzletükben. Árgép szerint 1100ft-ról indul a móka.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
umek7
őstag
Használt telefont keresek, elsősorban érintőkijelzős+kamerás, de ha régi gombos (kamera itt sem lenne rossz) akkor sincs gáz. Állapota nem baj ha nem tökéletes, max. pár ezerig, 10e-s tétel már sok.
-
janati
őstag
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
dAnky
aktív tag
van valakinek eladó micro hdmi - hdmi adapter vagy micro hdmi - hdmi 2 méteres kébel? olcsó pénzért kellene
-
-
Teejay83
tag
Komplett netezős konfig fillérekért
Gép:
Fujitsu Siemens P300
Celeron 2,6Ghz
512 Ram
Alaplapi VGAMonitor:
IBM ThinkVision 17" TFT
1280x1024
Tűéles kép,minden oldalról szuperül látható
forgatható minden irányba,állítható magasságaFujitsu Corporation XP home matrica
+bill,egér
Maga a gép nagyon kis pörgős,tökéletesen alkalmas irodai munkára,netezésre.
Teljesen hangtalan,masszív jól összeszerelt masina!
Tuti nem fogsz csalódniÉs az ára? kompletten a héten 14K
[ Szerkesztve ]
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
umek7
őstag
Használt túra GPS-t keresek, akár kerékpárosat is.
-
Teejay83
tag
IBM T60 eladó
Kijelző: 14,1" matt
CPU: C2D T2500 2x2Ghz
Ram:1Gb
Wifi
DVD rom
64Gb-os SSD-velBill.világítás szép állapot,erős zsanérok
Kijelző alsó részén van egy halvány folt,volt aki észre sem vette, ha valakit érdekel küldök képet rólaVicc áron: 34K
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
CR 2016 os elemet hol tudok olcsón venni?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Traxx
őstag
Ebay rendeléssel van valakinek tapasztalata, hogyan menne az egész? Még sosem próbáltam, de van egy borotva alkatrész, amit kénytelen leszek onnan rendelni, mert idehaza nem kapok megfelelőt (pontosabban van, kompatibilis is a cuccal, de a "régi dizájn sokkal hatékonyabb volt, na ez meg persze már nincs sehol...)
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
lakisoft
veterán
Eladó független Vodafone 845 + fekete szilikon tok + 2Gb MicroSD kártya. ára: 6k
- Árad -
-
Teejay83
tag
Transcend Jetflash 730 USB 3.0 16Gb-os pendrive fehér 3400ft
Teljesen új,bontatlan
Read: 75Mb
write: 12MbDPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
Teejay83
tag
válasz CoolBoy323 #31558 üzenetére
én egyetlen 1 helyen láttam konkrétan ugyan ezt a típust de ott semmi ilyet nem láttam nem kell bedőlni minden írásnak a saját tapasztalat többet ér
-
Teejay83
tag
válasz CoolBoy323 #31556 üzenetére
ezt hol olvastad?
-
Teejay83
tag
válasz CoolBoy323 #31554 üzenetére
okés.rendben van
amúgy teljesen igazi bőr hatása van nagyon puha,nem olyan ami repedezne meg hasonlók
-
Teejay83
tag
válasz CoolBoy323 #31549 üzenetére
belefér igen
(#31550) betyarr: azt,hogy tudom eldönteni?
[ Szerkesztve ]
-
Teejay83
tag
Apple iPhone 5 / Galaxy S4 i9500 / S3 i9300 bőr tok,kártyatartó és pénztárca egyben
Használható kisebb telefonhoz is!!Teljesen újak!
1500 ftDPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
zsolti1902
aktív tag
Valaki dolgozott már ITT vagy ismer olyat akinek van tapasztalata a céggel kapcsolatban?
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
Nirvanus
aktív tag
HELP!
Kellene egy kis segítség okosteló-témában... Vagyis inkább megbízható mobilos aki jól és olcsón cserél Sony Xperia J érintőkijellzőt Tud valaki ilyet Nyíregyházán?[iTX-or-GtfO!]
-
Irmscher 353
aktív tag
Vegyetek:
- Playstation 2-t (nincs chippelve), még made in Japan, nem pedig vacak kínai
- 3 joy (egy gyári, és két speedlink)
- PS2 játékok: Gran Tourismo 4; Midnight Club 3: DUB Edition Remix; Tekken 5; Mortal Combat: Deception; Virtua Fighter 4; James Bond
- 4GB-os M2-es, Sony fényképezőgépbe való memóriakártya.(SanDisk)
- Huawei 736 dobozában, töltővel Voda függő
- Micro headset mobilhoz, olyan pici, mint egy modern hallókészülék, Puskázni tökéletes
- 2 db DSL 360R modem (dobozával, kb minden tartozékával)Keresek jó állapotú PS3-at, min 60GB-osat.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz dorelmaestro #31538 üzenetére
sztem meg téged fog elnyelni egy ph!-s fekete lyuk ha ezt nem hagyod abba. hol egy moderátor?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz dorelmaestro #31537 üzenetére
Bolcsebb lettel volna, ha hallgatsz... megint!
-
szasanyi
félisten
válasz dorelmaestro #31537 üzenetére
Gratuláok, ez egy sokatmondó post volt... bár szerintem az előző belépő elég volt, de elismerem: ezzel sikerült überelned magad.Ülj le, egyes!
-
FRENK1988
veterán
Ki ajánlotta fel segitseget antenna ügyben?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
szasanyi
félisten
Pici módosulás történt: érdekel tablet!
-
-
betyarr
veterán
válasz South Velen #31528 üzenetére
jaja.egy ilyen beszólásért a tápos totyikban keresztre feszítették volna.pláne,hogy manapság néhány vérpistike nyakrafőre veszegeti a 750-800-as tápokat mindhiába jópézért,pedig egy jó 500-as is lazán kiszolgálná a konfigját.na az akkora tápok tényleg felesleges pénzkidobás.
[ Szerkesztve ]
-
S.Feri
őstag
válasz dorelmaestro #31523 üzenetére
Amúgy is ki vagy Te, nem is ismerlek.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
South Velen
addikt
Egyáltalán nem kiugró a fogyasztása ennek a gépnek, sőt, teljesen átlagos a mai viszonylatban illetve teljesítményéhez mérten.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz dorelmaestro #31516 üzenetére
-
betyarr
veterán
gépet akartam írni,csak előtte épp néztem szasanyi kariját.
dankyt pedig cssk megerősíteni tudom:nekem 400as tátápom van és elég sokat megy a gép,de nincsen semmi extra villanyszámlám.pedig szoktam pörgetni a gépet.
egyébként meg csak ismételni tudom magam:majd a vásárló eldönti.minden egyéb a tiedhez hasonló hsz csak üzletrontás.már csak azért is,mert nem kérdezte senki sem a fogyasztásbeli tulajdonságait az eladó holminak.[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
Ne haragudj de lövésed nincsen hozzá. 500 wattos a táp de nem vesz fel annyit. az áramszámla havonta 4500ft amiben benne van egy laptop 2 telefon egy 42" tv illetve az égők használata is. A gép napi 5-8 órát biztosan megy. Szóval ha havonta 2000ft-ot megeszik már sokat mondtam. Ez nem egy gagyi minőségtelen 500W-os táp.
Végszóra... nem azért adom el mert sokat enne, hanem kellene nekem egy kompakt gép amit tudok magammal hurcolni illetve ha akarok magamhoz veszem az ágya.
-
dorelmaestro
csendes tag
válasz betyarr #31522 üzenetére
na ez is hülyeség (mindenki magából indul ki)
én írtam egy tényt ennyi, ti pörögtetek ránem kari-t ad el hanem PC-t, jó tanácsból írtam, hogy egy ilyen gép rengeteget eszik
(tapasztalatból tudom)
az eladó is ezért cseréli laptopra ........... mikor fiatal az ember akkor nem számít ... stb. stb.le lehet szállni a témáról!
a "fikázás" az az lett volna ha azt mondom, hogy ez a gép szar a .... ez s ez a típus sokkal jobb ....
-
betyarr
veterán
válasz dorelmaestro #31521 üzenetére
sztem azért regeltél direkt,hogy elkezdd fikázni más cuccait.majd a leendő vevő eldönti,hogy kell-e neki ilyen kari.ennyi.
-
dorelmaestro
csendes tag
válasz South Velen #31519 üzenetére
onnan jössz ..... mi?
vagy neked is van egy ilyen áramzabáló géped eladó
-
South Velen
addikt
Oké, legközelebb inkább maradj napköziben.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Nagyon nem fognak téged itt szeretni, ha így nyitsz. Kicsit olvasgass, kérdezősködj, utána jelents ki bármit is, kérlek.
-
Freiherr
őstag
-
dorelmaestro
csendes tag
válasz CoolBoy323 #31487 üzenetére
a telefon az nem PC "windows" PC "linux"
meg az aksi se bírja sokáig telobanpersze gamer laptop is csak akkor lesz ha 200000ft beleköltesz, de akkor ott gondolni kell
arra is hogy külön fűtőtest lesz a laptop -
dorelmaestro
csendes tag
válasz CoolBoy323 #31485 üzenetére
egy ilyen PC- hez külön villanyóra kell
+6000ft villanyszámlára számíthatsz -
Vladi
nagyúr
Cső tirpákok. 10 év után újra nyíregyházi lettem.
Kérdés: a kgst piacon régen volt török szőnyeges. Az megvan még?
Ha nem hol érdemes venni szőnyeget?il sole non sorge più ad Est!
-
myk74
senior tag
válasz CoolBoy323 #31506 üzenetére
Nekem a munkahelyemen kap hideget meleget,ezáltal pára is van.Odakoccan mindenhez,raktári melóra tervezték .
Nekem muszáj volt
valami strapabíró telefont venni.Nincs kéz Nincs csoki!
-
vadmajomka
tag
válasz CoolBoy323 #31510 üzenetére
-
szasanyi
félisten
Vegyetek brutál videókártyát!
-
PeetR
aktív tag
válasz CoolBoy323 #31506 üzenetére
a789 13 mm vastag kene a fenenek
-
myk74
senior tag
válasz Tothgera30 #31497 üzenetére
Nekem A660 van,nekem nagyon bejön.Masszív jól összerakott telefon.
Majdnem 100% magyar rom van hozzá,pöpec.
30 alatt van az ára,ennyit megér szerintem.Nincs kéz Nincs csoki!
-
Nyíradony környékén /10-15km/ nincs senkinek eladó Sata átalakító kábele,meg 4GB DDR3 memória ami 1333MHz-en fut?
-
Balkányba van számítástechnika bolt nem tudja valaki?
-
szasanyi
félisten
Ha vki akar venni egy jó minőségű shakert jó áron az szóljon, mert éppen van egy eladó. Ja, és akkor is ha kőccségcsökkentés miatt társulna táplálékkiegészítő rendeléséhez.