- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz Misi 007 #33398 üzenetére
Sőt a diginél nem kötelező a hűség szóval ha bármi gondod van lemondod. - ez igaz, de az árai csak akkor jók igazából ha van határozott idejű szerződés.
Egyébként én a Józsa városban is meg vagyok elégedve a DiGi-vel úgy, hogy nagyon sokáig UPC-t használtam.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Noctuafan
csendes tag
Sziasztok!
Belvárosban, a kórház környékén van valakinek panasza a DIGI kábel TV minőségre? ( szemcsésedés szellemkép stb. ( Mind analóg mind digitális vonalon!
Vacilálok a UPC és a DIGI kábel tv között. Azt mondták nekem hogy a UPC sokkal jobb adásminősége. -
-
sliderzolo
csendes tag
Eladó egy Genius Speed Wheel 3 MT kormány-gázpedál. Kihasználatlanság miadt eladó. Maximum 2x használtam,aztán porosodott. Kifogástalan állapotban van, mintha új lenne, dobozával együtt. Irányár : 13.000FT
-
SG3rg0
őstag
HTC One X eladó!
-
ttpityu
csendes tag
válasz perge666 #33386 üzenetére
Az én problémámon nem segített. Van egy 4 gigás Mexell pendrive, amin 2 partíció van egy 2 megás és 2 mega híján 4 giga. Semmivel nem tudtam eddig egybe partícionálni, vagy legalábbis a partíciók méretét változtatni ... Én erre keresnék valami jó ötletet, már kipróbáltam minden partícionáló programot ...
-
Teejay83
tag
Dell D610 laptop
valószínűleg soha nem használták vagy nagyon keveset(állapota erről árulkodik)
Pentium 1,7Ghz 2Mb L2
512 DDR2
14,1" 1024x768 lcd
jó akksi
wifi, bluetooth
angol bill.
HDD: nincs benne (IDE)töltőt 3800ft-ért tudok adni újat (nem univerzális-az nem jó hozzá)
18K
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
-
-
-
wwhy
veterán
Némi help kellene: 16GB-os pendrive-ra rátettem egy 3GB-os image-t, azóta a pendrive mérete = az image méretével. Hogy a ....-ba tudom visszaállítani az eredeti méretet (windowsos, easeusos gyors/rendes formázás megvolt)
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
jlali83
csendes tag
Sziasztok! Vegyetek valamit jó áron
Tel.szám az adataimnál
-
betyarr
veterán
válasz CoolBoy323 #33380 üzenetére
persze,wwhy törölte fel!
-
wwhy
veterán
A topik nem csatatér ... Töröltem a személyes csörtét. Tessék pü-ben intézni ... de ott sem muszáj ...
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
betyarr
veterán
eszem megáll!másnak is van tapasztalata megbízhatatlan emberekkel "nyíregyháza és környékén"?én egy nyamvadék hét alatt a másodikkal találkoztam ma.kezd betelni a pohár....
-
wwhy
veterán
Van valaki, aki giganetes előfizető és nem szeret jégkorizni? De venné a fáradságot, és kiváltaná a belépőket?
-
Drughi
addikt
Eladó:
Samsung NP350V5C-S05HU típusú laptopom:15,6" LED, 1366x768, MATT
Intel® Dual Core B970 - 2,3 GHz
4GB DDR3 1333MH
750 GB HDD
AMD Radeon™ HD7670M 1GB
Eredeti Windows 8
Garancia: 2015. 04. 13-ig
Vásárlást igazoló számlával, gyári tartozékaival, hibátlan állapotban.Most ajándék 32GB-os Kingston pendrive-val!
-
ttpityu
csendes tag
válasz FRENK1988 #33347 üzenetére
Nekem a konyhabútor nemsokára elkészül, azt a szegfü bútorban készítik a Lujza utcán. Kijött az asztalos szaki, méricskélt elmondtam az igényemet, rajzolt. Elmentem a Nati bázisra kiválasztani milyen anyagból készüljön, milyen foggantyú, milyen fióksín stb. Korrektek szerintem, meg rendes gépekkel dolgoznak, nem garázsban tákolnak és az üzletükben van válszték is bőven, amiből lehet ihletet venni.
Étkező garniturát a Debreceni utcán a 2B mellett vettem a megyében a legolcsóbban, kb. 10e-rel olcsóbban, mint máshol. Náluk láttam ágyakat, ülőgarnitúrát is. Konyhavilág a neve, náluk olcsóbban nem nagyon láttam ugyanazokat, kivéve néha Jysk akciót. Bár mindent itt gyártanak a Lujza utcán, egészen szinte pestig árulva, de halandó embert nem szolgálnak ki, pedig egy barátom is dolgozik ott, mégse tudtam vásárolni. A divian.hu oldalon ha nézelődsz, meg a partnereiken, és elmondod a debrecen utcai bútorboltban, bár ott is van színes katalógus, akkor simán megrendelik, házhoz is szállítják taxinál jóval olcsóbban, városban talán 3-4 ezer. -
szasanyi
félisten
válasz betyarr #33356 üzenetére
Jól dolgoznak, én mi oda mentünk ha kellett valami (sőt, az esküvői képeket is ők csinálták, igaz annak már 21 éve ). Nem tudom van-e olcsóbb, ami hasonló minőség... és igen, van olyan, hogy otthoni családi fotózáshoz is lehet hívni profi fotóst.
Godlike79: ezek szerint csak tudtál!
[ Szerkesztve ]
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
szasanyi
félisten
válasz betyarr #33353 üzenetére
Hát tudom én, hogy (fél)kegyelmed még ezt is elvárja? És mit szeretnél, hogy házhoz menjen vagy bemennétek valamelyik fotós műterembe? Esetleg Czékmannál nem érdeklődtél még a posta mellett?
-
petiwr
senior tag
-
betyarr
veterán
jáónápot a fórumtársaknak!
valaki tud egy jóféle fotóst itten helyben?persze jó árban.meg nem tudom,nem vagyok jártas a műtermi fotózásban,de valami jópofa kellékek is kellenének.családi fotózáshoz.ha valaki tud,plííííz,szójjon!
-
Teejay83
tag
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
szasanyi
félisten
ELADÓ vagy hasonló minőségű, 12 cm ventire cserélhető egy NB-BlackSilent Pro PK-2 Pár hetet üzemelt, tartozékaiból a gumi keret és egy PIN hosszabbító van meg. K kifogástalan, 1 hét próbagarival 3.000 HUF. Privi pls.
-
vadmajomka
tag
Eladó: egy Intel e8500-as proci dobozában, gyári hűtővel. Nyíregyi fórumtársak 9500 Ft-ért kedvezményesen vihetik!
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Esetleg érdekel valakit egy tölthető, 2600MAh-ás akksi? Tévedésből lett megrendelve, egyszer kipróbáltam ennyi. Egy USB kábel van hozzá, és azzal, vagy egy normál micro usb töltővel lehet tölteni. A rajta lévő ledek jelzik a töltöttséget. Vagy visszatöltöd vele a telót, vagy erről üzemelhet. nemcsak teló, hanem bármilyen micro usb-s töltővel rendelkező eszköz. Ára: 2eFt.
Érdeklődni privben. Köszi! -
embe
nagyúr
válasz kriszpontaz #33335 üzenetére
Mondjuk egy háznál a gari..... Legfeljebb a venti hal meg.
-
kriszpontaz
veterán
válasz CoolBoy323 #33338 üzenetére
Nekem is jobban tetszene a 20% vagy az alatti (vagy semmi ).
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Halihó!
úgynézki mostmár megint leszek
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
CoolBoy323
nagyúr
ne mondd már, hogy sok a hazai bérekhez mérve az a 27%-os sarc
-
szasanyi
félisten
No, akkor az nem semmi különbséget fog eredményezni!
-
kriszpontaz
veterán
válasz szasanyi #33332 üzenetére
Egy "öreg" 2007-es mATX DTK házat cserélek le, mert nagyon helyszűkében vagyok benne. Épp aktuális egy gépcserém, és jön hozzá egy ASROCK Fatal1ty H87 Performance ATX lap, meg i5 4670 (nem K) proci, mert úgy néz ki az alaplapom beadta a kulcsot. Ebbe a lapba legalább visszaköltözhet az X-Fi PCI-os Xtreme Gamer Fatality kártyám, mert a tőled boltolt VGA-tól nem fért be . A nagyker nem nagyker áron jön sajnos, ÁFA rajta van. Így többe jön ki mint iPonról, (de nincs szállítási költség) de a garancia miatt nem kell aggódnom (sok rosszat hallottam az iPonról ismerősöktől garanciáztatás terén).
(#33333) izee: szeretném én is ÁFA mentesen venni, kb 25-el olcsóbban jönne ki mint így.
[ Szerkesztve ]
-
izomhod
őstag
15-16 colos thinkpad táska 1500 ft
nokia gps modul autós töltővel 4900 ft
vodás Sony Ericcson X8 eladó
tokban tartott, karcmentes, minden tartozékával
12e ft -
őstag
válasz kriszpontaz #33331 üzenetére
Egyeseknek csak a nagyker marad Nem tartozok közéjük
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
szasanyi
félisten
válasz kriszpontaz #33331 üzenetére
És milyen házat cserélsz le?
izee: szted én itt keresnék i7 3770-et ha még meglenne valamelyik nagykeres kapcsolatom? Sajnos a nagykerek egy része megszűnt, és a kapcsolatok kikoptak sokunknak.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz kriszpontaz #33328 üzenetére
Maximálisan. Mennyiért veszed?
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó ( vasárnaptól) egy ASUS P8Z68-V LX lap. Full dobozos, minden sallangjával. IPON-os vásárlás, a vásárlástól számított 3 év Garanciafutár szolgáltatással. A gari 2015.02.29-ig él még. Nem mutyis stb. garis. Ha elromlik, akkor futár viszi ingyen, és hozza.
Támogatja a 3. generációs 22nm-es procikat, és a PCI-E 3.0-ra is fel van készítve. USB3 stb. Jól felszerelt lap.
Nincs széthajtva, első tulaja vagyok. Egy jól szellőztetett - jól szellőző házban teljesít jelenleg is. Elől 2 db. 14 venti tolja be a friss levegőt, hátul egy 12 -es szívja ki a meleget. A ház teteje meg mint a képen látható, nem mondható túl zártnak.
Ára: 20eFt.
Lakótársaival:Érdeklődni privátban. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Nincs, de a topik ezzel kezdődik szóval igazából ez nem is kérdés. Ha nem volt hirdetve eddig, akkor még készíthet egyet az értékelése érdekében, vagy nem és akkor nem lesz értékelve sem. End of story.
Nincs vkinek eladó i7 3770 jó áron?
[ Szerkesztve ]
-
mgm81
aktív tag
Ha veszek egy itteni fórumtárstól valamit, azt ha itt értékelem annak van értelme?
Mivel nem volt az új hardver aprón hirdetve.Üdv.: mgm81
-
dAnky
aktív tag
válasz anonymus89 #33319 üzenetére
Ennyit nem szeretnék érte adni 32-esért max 6-ot. De jobb lenne 16os
-
dAnky
aktív tag
válasz CoolBoy323 #33320 üzenetére
az szerintem jó lesz mert adapterrel van. nekem fényképezőbe kellene.
SD, SDHC, SDXC ez mind jó elvileg
-
CoolBoy323
nagyúr
-
anonymus89
addikt
Eladó új BONTATLAN 32GB SanDisk MicroSDHC Ultra Class10 UHS-I memóriakártya adapterrel
CoolBoy323Találtál már procit akkor inkább azt keresd .....
[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
dAnky
aktív tag
Keresek SD memóriakártyát minél gyorsabbat 16 vagy 32es változatban, minél olcsóbban
-
p34c3
csendes tag
Eladó újszerű, hibátlan fekete iPad 2 16 GB Wi-Fi Otterbox Defender tokkal!
60 000 HUF
No alku, No csere!
-
JézU.S
csendes tag
Eladó:
Hitachi 7K1000C 3,5" 500GB Sata (HDS721050CLA362) Sentinel:100/100, 85nap, 2013/1 gyártású -7500Ft
Átvehető Mátészalkán és Debrecenben. -
Stylie
aktív tag
Minden héten hétfőn reggel Nyíregyházáról indulok kocsival Debrecenbe, illetve péntek este jövök haza, akinek kell szállítani valamit, az szóljon.
-
KukkSteve
senior tag
Xbox konzolja van valakinek eladó 30k körül?
Nem javított érdekel!A számom az adatlapomon. ;)
-
Teejay83
tag
Eladó
Alaplap nem árképző)
Néha megmakacsolja magát és nem indul (cmos reset és működik)
N2U400-A (V1.0)
Socket 462 for AMD K7 processor
FSB 400
Dual Channel DDR400
AGP 8X
6 Channel Audio
Color Map
10/100 LAN
ATA133CPUnem árképző)
AMD sempron 1,1GhzLG DVD rom
CD iró300W codegen táp
Ház jó állapotban4000 ft
-
Tamás9x
őstag
WouxunKGUVD1P rádió eladó holnap délig 20000ft
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
ng0ofy
KORREKTOR
Tudtok ajánlani mikroelektronikai szerelőt? Egy hangfal erősítőjét kellene átnézni, illetve az USB-s fülesemet újrakábelezni.
-
betyarr
veterán
panasonic telefon elkelt,de a
- samsung syncmaster bw2233 22 collos monitor
- sandisk 32gb class10-es microsdhc memkariELADÓ!
helyieknek adok egy kis kedvezményt is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest