Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Bocs, én voltam az a gyökér tajparaszt aki azt a wart szervezte, nem kell Andrist ócsárolni érte. Sajnos igen faragatlan módon adtam elő magam, ezt hozta ki belőlem a helyzet, mivel egy fél óra tökölés és war keresgélés után sem találtam 6v6-ot, és kicsit idegbeteg voltam már a sok türelmetlenkedés miatt is. Szóval bocsánat!
Mindenkinek:
A többi hsz-t is végigolvasva úgylátom kezd feszültség kialakulni a 2 klán között, (2 klán mert valóban nem lett egyesülés, akkor nem mindenkinek tetszett ez az ötlet, voltak széthúzások.)
Nincs ezzel baj, azt gondolom mindenki el tudja dönteni saját maga hogy akar-e jönni játszni velünk, vagy sem.
Csináljuk úgy ha az mindenkinek jó, és igénylik még egyesek velünk a játékot, hogy akinek kedve van velünk játszani, az a mi/közös ts-ünket használja, akik pedig nem akarnak közösküdni, azok használják a Nyev ts-t. Nem kell ekkora feszültséget generálni!Vannak/lesznek mindíg is emberek akik nem értik meg egymást, nem tudnak együtt játszni ilyen-olyan okokból, de akkor ne is erőltessük.
Szóval ha valaki szivesen jönne, az jöhet/jöjjön!!! továbbra is,én személy szerint szivesen látom, de ha vakamilyen okból kimarad, abból ne legyen vita, nézeteltérés! Mindenki ennek tudatában csatlakozzon.
Azt meg hogy Booz akar-e továbbiakban maradni, azt is engedjük meg neki hogy eldöntse.
Hunornak nem értem a morgolódását, neki is vannak saját klánon belüli nézeteltérései.

-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN
üzenetére
LOL..
keversz valakivel drága barátom mert én egész biztosan nem mentem el 6v6ot keresni és mondtam hogy 5v5van csak és te nem vagy Blizzes..ez tuti nem én voltam...azt meg hogy keresel-e egyetlen egyszer kérdeztem meg amikor közelted hogy nemtudsz...nem értem minek ferdited el a valóságot.a PH-t az ölte meg ami most van a NYEvnél..a punny...mivel voltak akik játszottak volna csak nem votl kivel..mindenki menni akart CB-re csak elfelejtettek megjelenni...stb.
Semmit sem áldozok fel..semmit nem döntök el egyedül stb...ez sem igaz..a TGF-et had nyomjam már pls...5-6 ember kevés..kell még 2...ezzel Pl mibajod?
meg kiket keressek ha ne vadidegeneket???
a PH tim mint only PH-s tim már egyszer végetért..rémlik...nem igazán van sok aktiv PH-s cod4 gamer.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest