Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #8015 üzenetére
Hali! A rádiózás mindig is a szívem csücske lesz, de meggazdagodni belőle itt a viharsarokban lehetetlen. Ezért kerestem valamit a disco mellé!
Az új melóval meg sztem 1 hónap 2 hónap alatt fogok annyit gurulni a kocsival, mint máskor egy évben. Tudni kell, hogy az utazásra szánt időt én nem kedvelem. Ezért fizetek évi 100 forintot a teleportmegalkotók baráti körének. Itt belépsz - ott kilépsz és nem kell utazni!
Egyébként meg egyenlőre jók a visszajelzések, most még csak a betanulási - bemutatkozási időszak elején vagyok, de véleményem szerint ígéretes. Sok meló, sok pénz. Év végére autót akarok cserélni, mert bár nem szeretem kihangsúlyozottan a BMW-t, de az új 5-ösbe belehabarodtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest