- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
Sajnos mostanában csak a sörtől tudok elfogadhatóan játszani
Tegnap este beugrottam Mariannékhoz 1 warra... egy stefiés máris ment a a gém
-
ovecs
senior tag
ha veszek egy ilyet [link] erről nem tudok nyomatni non-stop szervert?
-
ovecs
senior tag
azt nem kuldik, csak utalasnal..egyebkent a muri gellért megérzésemmel csak azt érzem ha pénz jön... Az már rohadt mind1 h kitől, felőlem Ferike is küldhetne( bár ahogy eddig megismertem ő inkább elveszi
)
egyebkent is mr x csak kussoljon
hülye búza meg holvan? hiányolom már, nincs kit basztatni
-
ovecs
senior tag
dudor mkegjött a lóvé, holnap be is fizetem a szervert
-
ovecs
senior tag
válasz
kavicssli #1686 üzenetére
Hát, apu egyik ismerősének a fia van kinn a párjával x éve... elkértem a srác számát, hello gipsz jakab vagyok ez és ez van tudnál segíteni? kb uccsó pillanatban mondta h tud intézni occsó szállást
Kijöttek elém a reptérre, bevittek a szállásra... ennyi
1 hét után találtam csodás mosogatói állást, magamtól
Mondjuk a magyar pár sokat segített... kb ők voltak a barátaim kint+hála nekik sok új barátom lett
Bali: Ha már egyszer elkezdtem a fősulit, akkor meg is fogom szerezni a diplomámat... Gondolkodóba estem, hogy kihagyjak egy évet, de akkor meg már szerintem többet nem is jöttem volna haza
Adecco RULEZ
-
ovecs
senior tag
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #1670 üzenetére
O connel el parhuzamos utcan van par, asszem a jervis st...esetleg liffey str, de szerintem a jervis... a folyohoz kozelebbi vege fele, ott vannak.... Charity shop asszem, mindeket oldalon vannak... Ha a folyotol mesz befele, bal oldalon van egy szex shop a 1.vagy 2. sarkon, utana is van 10 m re, de a tuloldalon, kb vele szembe is+ messzebb...
S great George s. ha mesz felfele a folyotol elfele, akkor jobbra van egy nagy üzlet( asszem ez az az utca, Philips bolt van a sarkon, de ha nem ez akkor valamelyik a varoshaza kornyeken...
aztan van 3 a Thomas streeten is, ha mesz busszal az o connel rol, a lidl nel kell leszallni, es van mindket oldalon ha gyalogolsz visszafele...
remelem segitettem -
ovecs
senior tag
Hát figyu én 2 éve voltam kint nyáron 2 hónapra....
Egy lyukban éltem, tehát occsó volt(havi 200 juró+2 lengyel szobatárs
)Mondjuk az étteremben ahol dolgoztam mindent loptam+occsón ettem, néha tecskó gazdaságos szarokat is ettem. Kirándultam, szétnéztem, a környéken mindent megnéztem. Péntek-szombat buliban beálltam mint atom8egyszer voltam nem házibuliban)....Jó, a meló kemény volt, napi 10 órás műszak is volt, de heti 39,5 óránál nem dolgoztam többet, heti 2-3 szabadnapom volt
Vettem egy mp3 playert+1 bőrönd ruhát(1 el mentem ki, 2 bőrönddel jöttem haza), megvettem a hazarepjegyem(anyámék fizették az odautat ami asszem 20k körül volt) és olyan 180k(+amivel kimentem azt visszadtam muteréknak) kessel jöttem haza....
Tavaly nyáron itthon maradtam.... tecskó éjjeli árufeltöltő, 4k/éj(mondjuk legalább csak összesen csak kb 20* mentem be egész nyáron
)
Mindenki vonja le a tanulságot
Bali nagy mázlid van a munkával, legtöbben 3-4 év után jutnak el olyan szintre
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #1662 üzenetére
na msot ugyebár a minimálbér, 40 órával 1k juró felett van, szal ha a párod fizujából félremegy 300 szórakozásra+nyaralásra, az akkoris havi 700 juro félretett pénz, ha mind2 en minimálbéren vagytok..... itthon ennyit soha nem teszel félre
Bali van egy csomo hasznalt ruha uzlet a varosban... es tele van uj ruhaval!!! Boltok bevisznek elozo evi kollekcioökat, meg kifuto cuccokat, mert ezek a boltok beteg gyerekeknek gyujtenek... vettem 10 juroert uj, cimkes nike pulcsit, 7 juroert uj cimkes springfield ingeket, 12 juroert uj cimkes levis nadragot..... es meg sorolhatnam, vettem fillerekert alig hasznalt markas ruhakat, olyanokat6 amik kb 1-2* lehettek valkakin, nem tetszett azt ingyen beadta
-
ovecs
senior tag
Azt inkább nem írom be h ki volt, de ha benéztek a pholitika topikba tudni fogjátok
Beírtam a következő hírt a metro bol :
"Öt éven belül az összes magyarországi közintézményben lennie kell olyan munkatársnak, aki beszéli a beás és a romani nyelvet. A két cigány nyelv használatának kiterjesztéséről törvépnyjavaslatot nyújt be a kormány - mondta Gémesi Ferenc, a Miniszterelnöki Hivatal szakállamtitkára csütörtökön budapesten" Erre van pénz, mentőhelikopterre, meg fűtött hangárra nincs... Hánynom kell #26644Erre volt egy érdekes válasza
"Őszintén szólva legalább olyan fontos, de tán fontosabb és prioritásosabb, hogy egy teljes értékű magyar állampolgárral beszélni tudjanak, mint az, hogy legyen helikopter. Minek megmenteni a 2-300 km-re haldoklót, ha a szomszéd utcában lakó százakat, ezreket nem tudják, mert nem értik, mi baja?"
Hát a többit,meg le sem írom, h miket írt még, mert nem idegesítem magam....
Na mind1 párszor kinevettem a fiatalembert, sőt szerinte gúnyolódtam is( ami meglehet,
) erre kaptam is a szerlemes levelet
Ne válaszoljatok, h csak engem bannoljanak
-
ovecs
senior tag
válasz
kavicssli #1628 üzenetére
Kell a khm " hátrányos helyzetzűek"
nek! Szomszédban 3 hónapja vettek suzukit, persze senki se dolgozott soha abból a családból, gyerekek dögivel, és 18 évesen már mind 1-2* apuka/anyuka
Kavics erre megy a pénzed, hogy ők Suzuki val tudjanak menni a tecskóba
Gyik: az amelyik a politikai topikot moderálja, már meg is fenyegetett... kinevettem, erre írta privátban, hogy mekkora szar fosalak vagyok, és ha én még 1* nevetek rajta akkor kikkk/bann
-
ovecs
senior tag
Diplomáshoz méltó munka
Mondom anyáméknak visszamegyek Írbe bolti eladónak
Erre a sopánkodás... Jajj de fiam a diplomád, az nem a te szinted bla-bla... Úgy látszik itthon sincs más, Ferike annyira rendbe tette nekünk az országot2 évet elbohóckodok itt, aztán kint fogom csinálni ugyanazt 3-4* annyiért
-
ovecs
senior tag
Gyerekek, ez egy tiszta átbaszás... Furi volt, hogy az iroda melletti kis ajándékboltban volt a nagy khm "állásinterjú". Pénztáros
megnézte az önéletrajzomat, majd szummázta, hogy gut-gut, és közölte, hogy mehetek ajándékboltba napi 10 órában 500ft os órabérrel mosolyogni
De mondom akkor mé az aeroflotba volt kitéve h eladót keresnek.. Ja hát izé khm.. különben is aeroflot bezár...
Úgy látom faszán dübörög a gazdaság
, ami munka van az csak szar rabszolgamunka, ,ami kreativitásat nem igényel, de még meg sem fizetik, mert Gyurcsánypapa odaadja a pénzünket a szegény hátrányos helyzetű orkoknak..Nem baj Bali, 2 év múlva közös hétvégi grillparty jaink lesznek, mert addigra Timi is lediplomázik
Kis Indiában én bizony nem maradok
-
ovecs
senior tag
megtaláltam a legjobb monitor árakat:
943NW 39.900.-
940N 44.900.-
920NW 39.000.-
932BF 54.500.-
203B 56.000.-
2043NW 47.900.-
205BW 46.900.-
223BW 53.900.-
2232BW 57.900.-.
225BW 61.500.-
226BW 63.900.-
226CW 73.900.-
244TW 169.000.-
245B 87.900.-
2493HM 96.900.-
275T 233.300.-3 év garival, és 1 pixelhiba után is cserélik
Mert megéri kis spúrnak lenni
-
ovecs
senior tag
vegyetek monitort [link]
-
ovecs
senior tag
gyik pukizott pfuj
-
ovecs
senior tag
[link]
ez alapján a samu nem is rosszha minden iogaz 15 ért tudok spinpoint 166 ot
-
ovecs
senior tag
régi konfigom megtaláltam a gépen lementve... abból a régi keyt ki lehet venni?
-
ovecs
senior tag
gyerpi nehogy megvedd a 9600 gso-t mertparasztvakítás......
csak 192 bit és 384 mb na meg az órajelei sem túl jók.......ezen a cod4 nem nagyon fog jól futni...9600gt-n mondjuk 3* jobb mint a mostani kártyádon, de a gso- n kb 1,5*
Mondom vagy vegyél innen 9600 gt- vagy galaxy 8800 gt, piri meg elviszi nekedaz nem gt hanem gso!!
vigyázni, nem összekeverni
eddig jött lóvé: lorenzo, Pyros+1 fő(Mr x, mert befizette, nemtom kiaz), hétfőn befizetem
-
ovecs
senior tag
eladva
-
ovecs
senior tag
feladtam a hirdetést, 10 sec mulva már írt is srác, uton van a vinyoert
1 perc utan lett volna meg 1 vevo -
ovecs
senior tag
na én ezt adom is el egyből a francba, 7k ért valaki biztos elviszi
-
ovecs
senior tag
na vettem egy 250 es sata 2 es samut, több mint egy év garival 7k ért
szerintem úgy lesz, hogy most csinálok rajta 2 partíciót, egyikre megy majd win+programok, amásikra meg cod4 et teszem+más játékokat....
a régi ata meg jó lersz letölteni -
ovecs
senior tag
Másik kábellel is próbáltam, de valami gáz van a vinyóval, rosszak az írási adatai....
tuning visszavétele sem oldotta meg a gondot....
Na most megyek egy 250 es sata 2 vinyáért
ma megint telepíthetek -
ovecs
senior tag
Booz ma bemegyek hozzád a boltba, mert vettünk egy vezetéknélküli fejhallgatót, de a mi tv nkel nem nagyon akar működni, csak számítógéppel, szal ki kéne próbálni
-
ovecs
senior tag
valami baj van a gépemmel....
reset után kiírja h x fájl nem található, telepítsek wint
kb 3. reset után betölt....
hd sentinel: "A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák. Amennyiben hirtelen fagyás, újraindulás tapasztalható, érdemes adatkábelt cserélni (ajánlott a minél rövidebb 80 eres SZALAGkábel használata).Nincs szükség beavatkozásra"
Teljesítmény: 90%, kondíció 100 %
Na most akkor mivan ezzel? -
ovecs
senior tag
elveszett a cd keyem meg a profilom
-
ovecs
senior tag
gyerekek, restartolok, erre kiírja h vmi fájl nem található... javítani nem tudtam, ezért eddig telepítettem a wint
-
ovecs
senior tag
gyerekek gáz van, frissült az xfire és kikerültünk a listából
pitbull szero meg bekerült
Holnap át kell beszélni a bérlést -
ovecs
senior tag
ACHTUNG!!!%!!!!
Na akkor szerverbérlés!
a 20 as lejár elsején 3 havi hosszabbítás: 3*3720=11160
a 12 es 6 án 3 havi hosszabítás: 3*1800=5400
ez 15560 ft.....
Ezt kellene elosztani közöttünk: gyerpi, gyik, pyros, hunor, lorenzo, ovecs(booz már fizette a 12 est jó ideig)
Na ez 2593,333333 ft/koponyakérlek titeket, hogy a felsorolt klántagok jelzzenek vissza priviben
-
ovecs
senior tag
gyerpi vagy lorenzo!
Kérlek konzultáljatok kiflivel, és mind2 szerverre ma csináljatok egy jó pb t, mert ami most van az nudli.....
Főleg a warszerverre kéne
köszike -
ovecs
senior tag
De azert miutan asszony hozta a kavet, masodik lettem backloton, pedig utalom azt a mapot
Jah, multkor tortent egy kis balaset a pitbull szeron [link]
Elszabadultam -
ovecs
senior tag
Booz ehhez mit szólsz? 32 c 3005, 82 cm lcd tv... Toshiba.. ez most 100k a fukar áruházban
-
ovecs
senior tag
És még tv is van
Tiszta luxus
-
ovecs
senior tag
gyerekek most is 12 en vannak a szeron, egyszeruen muszaly tovabb berelnunk
-
ovecs
senior tag
gyerekek örömmel látom, hogy tele a szerver, mivel benen vagyunk az xfire listában!
Szerintem muszáj meghosszabbítani ennek a bérlését!!! -
ovecs
senior tag
FGCKLAN válasza:
"Megpróbálhatjátok. Csak annyit veszthettek, hogy egyik szerver sem jelenik meg az xfire-ben...
Ha esetleg sikerülne az átállítás, és úgy hagynátok a szervereitek, kérlek, írj, mert akkor az adatbázisunkban is módosítom, hogy ne forduljon elő az, hogy figyelmeztetünk slotszámtúllépésért
Üdv: Gyenő"
Na akkor gyerpi vagy lorenzo? valaki csinálja meg
-
ovecs
senior tag
FGCKLAN válasza:
"Szia! Megoldható, de sajnos esélyes, hogy ebben az esetben mind a két szerver eltűnik a listából. Tegyétek azt, hogy MINDENKI vegye ki a listájáról a szervert és vegyétek fel újra. Ezzel kényszeríthető az ase és az x-fire a listázásra. Üdv,Johnny" -
ovecs
senior tag
Gyerpi: [link]
lealkudod 28 k ra és szuper... ja és ennek lehet szoftveresen feszt emelni, kb 11,5 k pötty elérhető vele simán 3d mark 06 ban -
ovecs
senior tag
Húztam a kártyámon, 3dmark 06 10972 pötty
-
ovecs
senior tag
Booz megrendelted már? [link]
-
ovecs
senior tag
Írtam fgcklan nak, hátha meg tudják cserélni a 2 szervert!
-
ovecs
senior tag
Bali ismerős?
[link]
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #1066 üzenetére
Tyűű, gratula neked....Van egy számtech kisker, ha a Liffey jobb partjáról mész a Tüske felé az O'connel street re akkor a híd után a part menti úton(ami a tenger fele visz), a hídtól balra van egy kis üzlet, ott nézz szét... amiket kint néztem ott voltak a legnormálisabb árak, vagy pedig ebay.ie
-
ovecs
senior tag
válasz
kavicssli #1049 üzenetére
Kavics, küldesz nekem jövőhétre egy origi cod4 et, amivel elfelejtettél meglepni a szülinapomon, és akkor már mehet is az origi szero project
Egyébként ha most, kicsit megkésve küldöd akkor azt is elfelejtem neked, hogy ezen csodás alkalomból még csak egy csokor virággal sem köszöntöttél fel
Tudod, hogy van ez, barátok között meg lehet beszélni az ilyesmit -
ovecs
senior tag
Gyerekek nyakamon a bizsgaidőszak, ezért egyre többet kell tanulnom, meg van pár beadandóm, ma is olyan vagyok mint a mosott sz@r, egyfojtában tanulok, ezért estére már alig élek... De komolyan ilyenkor hétközben még egy kis családi életre sincs időnk mamival
Egyébként az volt a baj, hogy szétszórtak voltunk, ők meg nagyon koncentráltak... Lásd: jobban osztogatták a fejeseket, mint én 3 napja+tegnap eléggé trutyi voltam.. Na meg ma is az leszek
-
ovecs
senior tag
Első írásom: [link]
Lorenzo, nekem sem tetszett a mai hozzállásod -
ovecs
senior tag
Gyerekek sikerült felrakni az accelero s1 et! Eléggé megszenvedtem vele, mert egy ramborda állandóan leesett, már azután is, hogy feltettem a hűtőt
De úgy néz ki, hogy a hajszárító, és egy kis türelem(na meg a csavarhúzóvasl nyomkodtam oda) meghozta a gyümölcsét
Ráraktam a 14 centis kék aerocool ventimet ami eddig a ház oldalában volt, mert az s1 miatt sehova sem férne
Na akkor az eredmények
gyári kúler: idle: 43C, 3dmark06:59C
S1: idle:29C, 3dmark06 35C
A dologhoz hozzátartozik, hogy most le van véve a ház oldala, a héten teszek bele ventit ahelyett ami most a vga n van, kicsit moddolom majd a házat
A hangról pedig csak annyit, hogy holnap cserélem a tápot, ami néha sípolt.... de azt hiszem, hogy most is a hdd a leghangosabb a gépemben -
ovecs
senior tag
Booz holvan? Ja horgászik? akkor tudom fikázni a kis molylepkét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest