- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Legjobb barátom Svédbe van kint de már szerintem irtam és havonta megkeresei a 850.000-950.000ft -ot amiből felél havonta 300.000-400.000et! Egy nagy fuvarozó társaságnál csinál vcalamit pontosan nem tudom nem akarok hülyeséget irni!
Pl. Ő gyermekvárosba nőtt fel onnan ismeri muterom mert ő meg az élelmezési irodán volt és "letudott irni" egy kis kaját a normálisabb gyereknek! 20 éves kora után mivel már nem állami gondozott kirakták a nevelőotthonból kezébe 1.000.000ft-tal.A mezőgazdásznak tanult és tényleg érti is a szakmáját. Szántás,bálázás mint egy jó "paraszt"! Az utcánkba költözött egy Svéd nő és egy házat kellett neki épiteni! Asrác ebbe segitett neki és a nő megigérte hogy segit neki kitörni "innen"! A nő férjének van ez a nagy fuvarozócége kivitte és él mint hal a vizbe de NINCS ekszállva magától a srác mert ő tudja honnan "lépett előre"
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest