- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Hát szerintem nem táp baj van. Nekem a teljes konfigom 3,2Ghz-en 200 wattot eszik, játék közben. Ezt én saját magam mértem ki fogyasztás mérővel, és az én vga.-m többet fogyaszt mint a tiéd. Máshol keresd a gondot, adj egy kis + feszt a memóriának, nekem a hang akadt játék közben régebben.
-
kerlac
őstag
450 vagy 460-as vmi márkás jófajta táp (Chieftec vagy Corsair, nem tudom fejből, melóhelyen vagyok). elvileg elég kell legyen a gépnek. fél éve vettem a konfigot újonnan, és az első 4 hónapban nem is volt probléma vele, szóval remélem nem a táp, mert ahhoz drága volt. egyébéknt E6750, 8800gt, 3 vinyo és a dvd író, ezt kell kihajtsa. azt mondták, ehhez elég a 450-es táp.
Neked milyen tápod van jelenleg???
és egyébként ha tápprobléma, akkor nem újraindulnia kellene a gépnek?
-
kerlac
őstag
azaz, xfiréből fellépek szerverre, majd ha fenn vagyok, xfirét lőjjem le? kapcsolatot az gondolom nem érinti, ha már bennt vagyok szerveren.... csak eddig nekem nem kavart be, ráadásul minap egy másik játéknál is kifagytam..single játékban (mark of chaos, bár ez nem gyári...). na kipróbálom majd!
-
Pitbullos
aktív tag
ja ki kell hanyigalni oket nekem mar vagy 20 bannoltam van es abbol 2 csalo a tobbi anyazos paraszt nem konyorgok tobbet mert belefaradtam en sem hogy vigyazanak a szajukra egybol bant nekik ez a gyogymod a hulyeknek.
ezert jarok csak kulfoldi szerokra magyara csak olyanra akiket ismerek es tudom h kulturalt jatekosok
-
-
Balinov
titán
nemtom,nyelvi nehezsegek voltak,mig meg tudtuk a kecot nezni,viszont a Laima nevu holgy tiszta,rendes 40 koruli orosz no itt eszakon a Beaumont korhazba takarit..de a masik novel is talalkoztunk,az sem a koszmegesz fajta.konyhaba,nappaliba,,meg ugy ahol a lakasba voltunk korbenezni,gyakorlatilag enni lehetett volna a foldrol.
Ja,belement,hogy mivel 15en kapok fizut csak, akkor fizessuk a depozitot.hattalmas respect erte.Lathatoan orult,hogy nem 20eves csitrik vagy melegitos utcai irek vagyunk. Mitnemondjak,nagy ko esett le a szivunkrol,hogy van egy stabilnak tuni szallas...1e utan mehettunk volna vissza fizuig 500ert hostelbe 2 hetre a marlborough streetre..
-
Balinov
titán
lakotarsunk,nyiregyi csaj vendeglatoipari fosulira jar..reggeliztet fel eve,most megy vissza,ho vegen,ez votl a leigazolt szakmai gyakorlata.vannak am gyakornoki allasok...
te meg ugye gavaritty paruszki az angolon kivul,szal neked legalabb masfelszer akkorak az eselyeid..
Te,paruszkirol jut eszembe.oroszokkal milyen egyuttlakni?
-
Balinov
titán
Az eremnek ket oldala van: en nem minimalberen vagyok,a masik meg paromnak meg nincs allasa.
Hol vannak ezek a boltok,utcanevet,boltnevet mondjal lszi!!
Azt tudom,hogy a Henry str. tutol a Marlborough str fele meno resze az olcsobbik,osszehasonlitva az oconeltol jobbra talalhato reszevel a henry strtnek
-
kavicssli
addikt
Legjobb barátom Svédbe van kint de már szerintem irtam és havonta megkeresei a 850.000-950.000ft -ot amiből felél havonta 300.000-400.000et! Egy nagy fuvarozó társaságnál csinál vcalamit pontosan nem tudom nem akarok hülyeséget irni!
Pl. Ő gyermekvárosba nőtt fel onnan ismeri muterom mert ő meg az élelmezési irodán volt és "letudott irni" egy kis kaját a normálisabb gyereknek! 20 éves kora után mivel már nem állami gondozott kirakták a nevelőotthonból kezébe 1.000.000ft-tal.A mezőgazdásznak tanult és tényleg érti is a szakmáját. Szántás,bálázás mint egy jó "paraszt"! Az utcánkba költözött egy Svéd nő és egy házat kellett neki épiteni! Asrác ebbe segitett neki és a nő megigérte hogy segit neki kitörni "innen"! A nő férjének van ez a nagy fuvarozócége kivitte és él mint hal a vizbe de NINCS ekszállva magától a srác mert ő tudja honnan "lépett előre"
-
athomi
veterán
Debrecenben nyitni fog a Foxconn-nak egy új gyárta. Nokia mobiltelefonok gyártását, összeszerelését végzi majd. Mondom átmenetileg jó lesz, állítólag elég jól fizet, lévén jó nevű gyár. Elmentem hogy jelentkezzek erre jönnek a feltételek: 3nap 12 óra nappal, 3 nap pihi, 3 nap 12 óra éjszaka, 400Ft-os órabér. Jót mosolyogtam és eljöttem.
ovecs: Segélyezéstől nem kell félni, csak idő kérdése és drasztikus változás lesz. A 7 év alatti gyerekek több mint 50%-a....
(nem mondom, mert én lennék a csúnya gonosz rasszista bácsi) -
athomi
veterán
Ovecs, a számlaszámba nem kell vhova egy kötőjel?
gyerpi: Én mondtam, hogy 19.5-ért nagyon jó a HD3850-es.
1280-as felbontásig pedig tökéletes a 256Mb-os verzió is, sőt felette is csak ott már lesz egy kisebb lemaradása az 512Mb-os verzióval szemben. De ez messze nem akkora difi, mint az Nv-nál a 256-os és az 512-es közti különbség. Nv-nál egész egyszerűen ha kifut a memóriából a kártya, akkor elkezd szaggatni a játék akárhány fps-ed van. 320Mb-os 8800GTS tulajok mesélhetnének.
-
BandiHUN
veterán
ki nem tudod elvileg venni,mert a registry-ben volt.eztolvasd már át,lehet itt van megoldás keycserére...én igazán nem tudtam kihámozni,hogy az itteni dolgok csak több prtofil kezeléséhez jók 1 gépen(x db key,mellé x db profil),vagy arra is,hogy cserélj egy létező keyt a profil meghagyásával...de mintha erről is lenne szó a topikban,hogy nagy duzzogva,hibaüzivel,de megcsinálja a cod4 az új keyhez kódolást de majd látod,én rég olvasgattam,hátha ér valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged