Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
Azt inkább nem írom be h ki volt, de ha benéztek a pholitika topikba tudni fogjátok
Beírtam a következő hírt a metro bol :
"Öt éven belül az összes magyarországi közintézményben lennie kell olyan munkatársnak, aki beszéli a beás és a romani nyelvet. A két cigány nyelv használatának kiterjesztéséről törvépnyjavaslatot nyújt be a kormány - mondta Gémesi Ferenc, a Miniszterelnöki Hivatal szakállamtitkára csütörtökön budapesten" Erre van pénz, mentőhelikopterre, meg fűtött hangárra nincs... Hánynom kell #26644Erre volt egy érdekes válasza
"Őszintén szólva legalább olyan fontos, de tán fontosabb és prioritásosabb, hogy egy teljes értékű magyar állampolgárral beszélni tudjanak, mint az, hogy legyen helikopter. Minek megmenteni a 2-300 km-re haldoklót, ha a szomszéd utcában lakó százakat, ezreket nem tudják, mert nem értik, mi baja?"
Hát a többit,meg le sem írom, h miket írt még, mert nem idegesítem magam....
Na mind1 párszor kinevettem a fiatalembert, sőt szerinte gúnyolódtam is( ami meglehet,
) erre kaptam is a szerlemes levelet
Ne válaszoljatok, h csak engem bannoljanak
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged