Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dashes
őstag
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
Ezek a szemét légitársaságok... mikor már fizetnéd a jegyed még mindenféle szarság költséget rápakolnak

Végülis 41.459 forint lett kettőnknek oda-vissza, úgy, hogy nem adunk fel poggyászt.... Mondjuk nem is viszünk sok mindent, kint szeretnék inkább venni 1-2 jó cuccot a charity shopokban, mert az a városnézés szerves része

Október 22. én 22 :25 re érkezünk
Reszkess DUBLIN 
-
athomi
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
Az irodám ablakai pont keleti és déli irányba néznek. A nap munkaidő kezdettől a munkaidő végéig folyamatosan besüt. Meg lehet dögleni a melegtől.
Arról nem is beszélve, hogy 1 hónapja csinálják az ablakom alatt lévő főutat, így állandó jelleggel ütnek, fúrnak és mocskosul büdös van. A türelmetlen autósok mocskolódnak, verekednek, karamboloznak. Nem a legjobb feltételei a munkának,de nyomni kell, mert tele vagyok ügyiratokkal, amiket a szocpol miatt nagyon rövid idő alatt el kell intézni. Monjuk azokat is szeretem, akiknek most jut eszükbe építési engedélyt kérniük az utolsó pillanatban. -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
Jaja igazad van Bali.Meló ezerrel plusz ez a jó kis 35 fok
.Amíg el nem felejtem Bali,jó futóműve van a Punto II-nek.Pénteken fogócskáztam egyel Egerből hazafelé,kanyarokban nagyon jól ment,ott néha nem is értem utól (igaz az enyém 1350kg alaphangon
),egyenesben aztán meglett
.Most látom csak,hogy meglett a 7000-dik hozzászólás
.Gratulálok minden kedves topic látogatónknak. -
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
Én az Alfával 3év alatt mentem 20eKm
,nincs időm kocsikázni
.Meg a melóm is fél percre van a lakásomtól
.
Ha jó állapotban van akkor érdemes lehet megvenni,bár ha tudod akkor nézettesd meg egy szerelővel.150eKm környékén már ezért kell cserélni egy két dolgot.
Itt van egy két tipp a Punto II-ről: Punto club -
yako
tag
válasz
Balinov
üzenetére
Köszi, jól!
Túl az első életéven, hét foggal, nagy hanggal, orbitális étvággyal és mindennapi remek közérzettel van megáldva a kisasszony!
Mi vágynánk már egy kiadós alvásra, és nemi - akár 1 óra hosszára - nyugalomra, de okunk nem lehet panaszra, csoda ez a kiscsaj - ha nem borzasztja a közt, és nem veszik offnak, majd teszek be képt is.Amúgy meg, ha időm engedi, ülök még gép elé, de leginkább Nico Bellick sosát igyekszem a lehető legantisziciálisabban irányítani.
De pont a minap akadt a kezmbe a COD5, és elfogott a vágy egy kis COD4 iránt, ergo eltöprengtem az installon, de véget ért a szünet - hazaértek a csajok!
De lesz még közös lődözés - remélem!Uraim, minden jót!
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
A piát ne is mond 2 hónapig nem ittam egy kortyot sem.Születésnapomkor azért csak innom kellett a hülye haverjaim már várták csőre töltött kamerákkal,hogy felvegyék amikor össze esek a sok Bacarditól
.Szerencsére nem jött nekik össze simán haza mentem hajnali 3-kor viszont másnap fel sem keltem az ágyból olyan beteg voltam
.Csakis Punto
,bár az olasz vénám beszél belőlem
.A Focus is nagyon jó autó,mind kettő van az ismeretségi körömben.Sokat számít,hogy kitől veszed és,hogy milyen állapotban van. -
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
A 4830-on látom 3DM-ben, hogy 3,6 GHz-nél is még emelkedik az az érték. A top az 13317 pötj volt. De nem járatom ott, mert gyári hűtésem van, nem erőltetem. Most 430 x 8 van a cpunak beállítva. 4440 MHz-en ketyeg, 43 fokos maghőmérséklettel. A videokarit is megrángatom picit, így megvan a fix 250 fps szinte mindenhol, kivétel ha füstölök

-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov
üzenetére
én is próbáltam már leszokni a cigiről..de nagyon nem akart sikerülni.
Ráadásul a legroszabb mikor van egy karton cigid és akkor már csak annyi..mármint tervbe..akkor minnél kevesebb van annál szarabb a kedvem..de kajakra így van..mikor már csak 1-2 napra elég akkor már elaludni is alig bírok..persze máig cigizek
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
A szokásos fekvőtámasz,felülés,stb-el kezdtem.Aztán vettem kézi súlyzókat,meg egy héten kétszer "rendes gépeken" edzek itt nálunk a tornacsarnokba.A futást én is próbáltam régebben de 98kg-val elég szar volt,szóval majd ha még fogyok utána akarok futni.A kaja is nagyon sokat számít,sok gyümölcs és saláta.De főleg akarat erő kell hozzá.
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
Mult heten derult ki h nem kapta meg, elvileg Hollandiaba mehetne helyette, de oda nem akarunk....
Szoval 2010 nyaraig itt kell rohadnunk amig Timi le nem diplomazik
(meg en is bar remelem most sikerul
)Aztan meglatjuk hova megyunk, mert Timi batyjaek nagyon hivnak minket Toronto ba
-
tucsike86
tag
válasz
Balinov
üzenetére
=NYEV= -est mintha már láttam volna, de már a klánnevek is keverednek nálam..
Azzal játszok aki épp van
Én meg nem klánozódom, mert annyi időm nincs játszani (utoljára Quake 2-es klánunk volt, amit még Quake 3-al vittünk tovább, de hát az már nem tegnap volt..). Most kezd úgy valamennyire menni a cod4, lassan kiharcolok magamnak egy állandó top3-as helyet játszmánként, de hát még van mit fejlődnöm. Csak sajna időm nincs rá nagyon 
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
Értem,hát elég furcsa lehet jobb kormányos autót vezetni.
Diesel Power
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
booznak agymenése volt.... kb 2 hete.... Debil hangon üvöltözte a TS-en, hogy páncélautópáncélautó....

Asszem Ovecsnél el is szakadt a cérna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szvsz menet közben jobban belejössz az elnevezésekbe, mint ha leírva bemagolnád. Ha jól emlékeszem a www.cod.hu -n minden map megtalálható, letölthető. (de ez nem biztos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arról nem is beszélve, hogy 1 hónapja csinálják az ablakom alatt lévő főutat, így állandó jelleggel ütnek, fúrnak és mocskosul büdös van. A türelmetlen autósok mocskolódnak, verekednek, karamboloznak. Nem a legjobb feltételei a munkának,de nyomni kell, mert tele vagyok ügyiratokkal, amiket a szocpol miatt nagyon rövid idő alatt el kell intézni. Monjuk azokat is szeretem, akiknek most jut eszükbe építési engedélyt kérniük az utolsó pillanatban.
.Amíg el nem felejtem Bali,jó futóműve van a Punto II-nek.Pénteken fogócskáztam egyel Egerből hazafelé,kanyarokban nagyon jól ment,ott néha nem is értem utól (igaz az enyém 1350kg alaphangon
),egyenesben aztán meglett
.
.Meg a melóm is fél percre van a lakásomtól

.Rendbe jön majd minden.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)