Új hozzászólás Aktív témák
-
Dashes
őstag
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7009 üzenetére
Ezek a szemét légitársaságok... mikor már fizetnéd a jegyed még mindenféle szarság költséget rápakolnak
Végülis 41.459 forint lett kettőnknek oda-vissza, úgy, hogy nem adunk fel poggyászt.... Mondjuk nem is viszünk sok mindent, kint szeretnék inkább venni 1-2 jó cuccot a charity shopokban, mert az a városnézés szerves része
Október 22. én 22 :25 re érkezünk
Reszkess DUBLIN
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #7001 üzenetére
Az irodám ablakai pont keleti és déli irányba néznek. A nap munkaidő kezdettől a munkaidő végéig folyamatosan besüt. Meg lehet dögleni a melegtől.
Arról nem is beszélve, hogy 1 hónapja csinálják az ablakom alatt lévő főutat, így állandó jelleggel ütnek, fúrnak és mocskosul büdös van. A türelmetlen autósok mocskolódnak, verekednek, karamboloznak. Nem a legjobb feltételei a munkának,de nyomni kell, mert tele vagyok ügyiratokkal, amiket a szocpol miatt nagyon rövid idő alatt el kell intézni. Monjuk azokat is szeretem, akiknek most jut eszükbe építési engedélyt kérniük az utolsó pillanatban.
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #6999 üzenetére
Jaja igazad van Bali.Meló ezerrel plusz ez a jó kis 35 fok
.Amíg el nem felejtem Bali,jó futóműve van a Punto II-nek.Pénteken fogócskáztam egyel Egerből hazafelé,kanyarokban nagyon jól ment,ott néha nem is értem utól (igaz az enyém 1350kg alaphangon
),egyenesben aztán meglett
.
Most látom csak,hogy meglett a 7000-dik hozzászólás
.Gratulálok minden kedves topic látogatónknak.
-
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #6976 üzenetére
Én az Alfával 3év alatt mentem 20eKm
,nincs időm kocsikázni
.Meg a melóm is fél percre van a lakásomtól
.
Ha jó állapotban van akkor érdemes lehet megvenni,bár ha tudod akkor nézettesd meg egy szerelővel.150eKm környékén már ezért kell cserélni egy két dolgot.
Itt van egy két tipp a Punto II-ről: Punto club -
yako
tag
válasz
Balinov #6948 üzenetére
Köszi, jól!
Túl az első életéven, hét foggal, nagy hanggal, orbitális étvággyal és mindennapi remek közérzettel van megáldva a kisasszony!
Mi vágynánk már egy kiadós alvásra, és nemi - akár 1 óra hosszára - nyugalomra, de okunk nem lehet panaszra, csoda ez a kiscsaj - ha nem borzasztja a közt, és nem veszik offnak, majd teszek be képt is.Amúgy meg, ha időm engedi, ülök még gép elé, de leginkább Nico Bellick sosát igyekszem a lehető legantisziciálisabban irányítani.
De pont a minap akadt a kezmbe a COD5, és elfogott a vágy egy kis COD4 iránt, ergo eltöprengtem az installon, de véget ért a szünet - hazaértek a csajok!
De lesz még közös lődözés - remélem!Uraim, minden jót!
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #6937 üzenetére
A piát ne is mond 2 hónapig nem ittam egy kortyot sem.Születésnapomkor azért csak innom kellett a hülye haverjaim már várták csőre töltött kamerákkal,hogy felvegyék amikor össze esek a sok Bacarditól
.Szerencsére nem jött nekik össze simán haza mentem hajnali 3-kor viszont másnap fel sem keltem az ágyból olyan beteg voltam
.
Csakis Punto
,bár az olasz vénám beszél belőlem
.A Focus is nagyon jó autó,mind kettő van az ismeretségi körömben.Sokat számít,hogy kitől veszed és,hogy milyen állapotban van.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #6920 üzenetére
A 4830-on látom 3DM-ben, hogy 3,6 GHz-nél is még emelkedik az az érték. A top az 13317 pötj volt. De nem járatom ott, mert gyári hűtésem van, nem erőltetem. Most 430 x 8 van a cpunak beállítva. 4440 MHz-en ketyeg, 43 fokos maghőmérséklettel. A videokarit is megrángatom picit, így megvan a fix 250 fps szinte mindenhol, kivétel ha füstölök
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #6765 üzenetére
én is próbáltam már leszokni a cigiről..de nagyon nem akart sikerülni.
Ráadásul a legroszabb mikor van egy karton cigid és akkor már csak annyi..mármint tervbe..akkor minnél kevesebb van annál szarabb a kedvem..de kajakra így van..mikor már csak 1-2 napra elég akkor már elaludni is alig bírok..persze máig cigizek -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #6625 üzenetére
A szokásos fekvőtámasz,felülés,stb-el kezdtem.Aztán vettem kézi súlyzókat,meg egy héten kétszer "rendes gépeken" edzek itt nálunk a tornacsarnokba.A futást én is próbáltam régebben de 98kg-val elég szar volt,szóval majd ha még fogyok utána akarok futni.A kaja is nagyon sokat számít,sok gyümölcs és saláta.De főleg akarat erő kell hozzá.
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #6581 üzenetére
Mult heten derult ki h nem kapta meg, elvileg Hollandiaba mehetne helyette, de oda nem akarunk....
Szoval 2010 nyaraig itt kell rohadnunk amig Timi le nem diplomazik(meg en is bar remelem most sikerul
)
Aztan meglatjuk hova megyunk, mert Timi batyjaek nagyon hivnak minket Toronto ba
-
tucsike86
tag
válasz
Balinov #6487 üzenetére
=NYEV= -est mintha már láttam volna, de már a klánnevek is keverednek nálam..
Azzal játszok aki épp van
Én meg nem klánozódom, mert annyi időm nincs játszani (utoljára Quake 2-es klánunk volt, amit még Quake 3-al vittünk tovább, de hát az már nem tegnap volt..). Most kezd úgy valamennyire menni a cod4, lassan kiharcolok magamnak egy állandó top3-as helyet játszmánként, de hát még van mit fejlődnöm. Csak sajna időm nincs rá nagyon
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #6429 üzenetére
Értem,hát elég furcsa lehet jobb kormányos autót vezetni.
Diesel Power -
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #6389 üzenetére
booznak agymenése volt.... kb 2 hete.... Debil hangon üvöltözte a TS-en, hogy páncélautópáncélautó....
Asszem Ovecsnél el is szakadt a cérna
Szvsz menet közben jobban belejössz az elnevezésekbe, mint ha leírva bemagolnád. Ha jól emlékeszem a www.cod.hu -n minden map megtalálható, letölthető. (de ez nem biztos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest