Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Akkor a történet háttere:
Egyre több klántól, szerveződéstől érkezett kérés, hogy lehessen saját topikjuk, és a dolog alapos átgondolása után teret engedtünk ennek. Azt persze nem szeretnénk, hogy több szálon fusson ugyanaz a beszélgetés, de így legalább van lehetőség arra, hogy a klántopikban megvitassanak saját közösségüket érintő dolgokat a nélkül, hogy szétoffolnának egy esetleges gyűjtőtopikot.
Javaslatokat szívesen várok, hogy lehet ezt még jobbá tenni.
-
BandiHUN
veterán
az ilyesmiknek azért nálunk is ott a helye.... ;) a másodikat már fel is tettem,de egyébként mindenki nyugodtan tegye fel,ha követ el hasonlókat,persze azért ne 5 kazallal
,ja,egy észrevétel:ha bármit tesztek fel az oldalra,fileneveknél ne használjatok ékezetet!képnél sem eszi pl... -
BandiHUN
veterán
nekem az,hogy 1 dolog,hogy a 2 klán játszik együtt,ismerjük 1mást.....de ez még nem indok arra,hogy összeömlesszük mindenkivel.hacsak nem akarod,hogy boldog-boldogtalan belezúditsa az ökörségeit,problémáit,stb...azért mégis komolyan vesszük nagy átlagban ezt az egészet vagy mi...én legalábbis nem tartom magam 1 szinten a mindenféle szeróra beugró,gl-ező anti-csapatjátékos cheatelő aljanéppel azért...azért alkottunk csapatot,hogy azt képviseljük,elvileg.és elvileg eljön az az idő,amikor már mi is warokat beszélünk meg,stb,kell,hogy legyen ezt hol,nyugodtan megbeszélni.a honlap még nagyon kezdetleges,tegnap toltam fel a fórummotort,stb,de semmi customizáció,stb,lesz munka vele bőven,ráadásul most csinálok én is ilyet először...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert már úgy ahogy tudok ülni is így az következik hogy lassan élesítem a fegyokat
Mert már kuvára lövöldöznék egy kicsit
inkabb azt mond meg lecci nagyurkam 
.
amugy nem veszes, 200 km, 2 ora kb. 60 km kb, ami nem palya.
.Szoros volt és csak eggyel,de nyertünk 
de mind1, tobbet nem irom, es kesz
remelem lesz vmi moka.