Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
sziasztok !
elég sok dolgom van / pedig 2 hétig szabin is vagyok- de hát a melós ember azért vesz szabit, hogy dolgozhasson
/ mostanában azért nem vagyok
volna egy kérés elment e 72 cm -es philips tévém / belé vágott a villám/
ajánljatok valami olcsó és jó minőségű lcd tévét / főleg olcsó legyen/
-
gyerpi
aktív tag
sziasztok
no szóval ma megkérvényeztem ma a október első hétvégéjére a bulira a vkendházat
megígérték, hogy ide adják szóval úgy 99 %-ra meglesz
én a családdal ott leszek már péntektől mivel erre a hétvégére esik a házassági évfordulónk is
aki jön az írjon nekem /tudjam hányan leszünk/ akár privit is
szóval 4-5 -re gondoltam -
gyerpi
aktív tag
sziasztok!
vegyes érzések a tegnapi estéről
úgy látszik nem ússzuk meg a pro módot mert tegnap alig találtunk sima PAM-ra wart úgy hogy fel kéne rakni a pro mód final-t / majd ha haza érek megpróbálom belőni/
remélem ma meg lesz a második map is amit tegnap a PVC vagy kik ellen félben maradt
ja és állítólagos med-ekkel játszottunk egy 10:10-et crash-en utána mikor jött volna a mi mapunk leléptek szó nélkül
vagy mi fejlődtünkvagy ők nem voltak med-ek
csak azt hiszik
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Balinov #4759 üzenetére
nekem ilyen van nagyon jó, meg vagyok vele elégedve igaz kicsit kopott már
ilyen jó egerem nem volt még
ja és nagyon kényelmes -
gyerpi
aktív tag
megy a kisfiú a nudista strandon és meglát 1 bomba nőt aki térdben behajlított szét tett lábakkal napozik
a kisfiú megáll előtte és nézi a szép látványt
a nő észre veszi és megkérdi
- mit nézel kisfiam és hogy hívnak ?
- Heeeeeelmúúúúúúút
aki nem érti/ kinyújtott nyelvel mondjuk/
-
gyerpi
aktív tag
más, de jó
egy megtörtént eset
[21:43:14] [+SuperAdam] "fasza buli volt, anyám írt smst, h meghalt a papa, én végigbőgtem az éjszakát, és kiderült, h csak a pápa halt meg, csak anyám nem bír ékezetet írni...."
-
gyerpi
aktív tag
Hát OK ! én nem vagyok jogász csak mondom mi van a Duna innenső felén és tapasztalat egy pár kollégám már cserélt így le pár mobil már mint, hogy nem tudták 30 napon belül megjavítani és kaptak egy újat a kolléganőm pedig vissza kérte a pénzt ( az eredeti vételárat) és én is DVD lejátszót reklamáltam én kaptam egy újat a hibás helyett mert kicsúsztak a 30 napból.
tudnák negatív példát is felhozni, hogy keresnek kibúvót a kereskedők a garanciális javítás alól úgyhogy itt sem mindig fenékig tejföl a gariztatás, sőt inkább nyűg -
-
gyerpi
aktív tag
Én nem tudom nálatok milyen törvény van
, de nálunk ( mármint Szlovákiában ) olyan nincs, hogy 6 hét, 30 napon belül meg kell javítani - túlhaladja a 30 napot a szervizelés akkor a vásárló dönthet új kártya ugyanolyan vagy más fajta ugyan olyan áron vagy vissza a lóvé vagy drágább és a különbözetet kifizetem - de ez szerintem EU-s norma úgy hogy ez HU-ban is így kell, hogy legyen.
20 -ért felszámolja már ne haragudj, de nevetséges ő pedig 25 kilóért mint használtatjobbak most a Radeonok mint a NV, és főleg nagyon árbarát
de mintha a 4850 - es topicban azt olvastam, hogy gyári hűtőkkel elég meleg a kicsike úgy, hogy mindjárt hűtőcserével kell hogy indulj ami + 5 kiló -
gyerpi
aktív tag
válasz
horgaszb #4574 üzenetére
sok embert kidob ezzel a hibával md5tool, de lehet nem csalás ha nem csak ez
Ignoring MD5Tool queries:
A PB szerver a kliensen nem tudta lefuttatni az ellenőrzést, ez általában esszenciális fájlokat jelent. A szerveradminnak bele kellene nézni a pb konfigjába, ha kell módosítani azt. -
gyerpi
aktív tag
sziasztok !!!
egész hétvégén meló volt ! Esténként egy kis PUB, max 1 óra, de hamar abba hagytam mert hulla voltam szombaton is és vasárnap is, de ma már leszek és akár warozhatunk is
Booz: sry elfelejtettelek - kiment a fejemből hiogy priviben megadjam a TS IP-t meg a passt -
gyerpi
aktív tag
Maradhat a 2szeró csak olyan szolgáltat´tol kéne a 12-est bérelni ahol át lehet rakni cod2-re és ott mehet a custom map is Lorenzo kedvére kísérletezhet a módok közt is
ha kell akkor pedig lehet war szervernek használni is -
gyerpi
aktív tag
egy kis szórakozás következik
- Mi a kőműves szex?
- Mész a picsába.
Két női comb beszélget. Azt mondja az egyik:
- De rég találkoztunk!
Mire a másik:
- Mert mindig közbejön valami.ez is jó
Fiatal pár ül a parkban egy padon.
- Megmelegíthetem a kezem a lábad között? - kérdezi a fiú.
A lány bólint, majd néhány perc múlva megkérdi:
- A füled nem fázik?ez meg egyenesen bomba
Egy srác hazakíséri kedvesét. A kapualjban hanyag mozdulatokkal a falnak támaszkodik és eképp szól a lányhoz:
- Drágám, nem lenne kedved itt a sötét kapualjban egy kis szopáshoz?
- De ugyan, hogy gondolod? Még valaki meglát minket - válaszolja megszeppenve a szemérmes lány.
A srác folytatja az unszolást:
- De hát tudod, menyire szeretem. Kérlek! Naaaa!
A lány csak nem enged. A srác már mindent megígér, csak elégítse ki a lány a vágyait, de kedvese így sem hajlandó. Kb. 15 perc múlva megjelenik hálóingben a lány húga az ajtóban. Látszik rajta a kimerültség és idegesség. Ingerülten így szól:
- Az apám üzeni, hogy ha a nőverem nem hajlandó, akkor megteszem én vagy kijön ő és kiveri neked, csak vedd már végre le a kezed a rohadt kaputelefonról! -
gyerpi
aktív tag
-
gyerpi
aktív tag
válasz
BandiHUN #4523 üzenetére
ahogy már többször is írtam szerintem a 2 cod4-es szerver fölösleges, de a 20-as PUB szervert meghagynám és az lehetne a cod4-es war szerver is - kevés alkalommal van tele az csak akkor ha mi felmegyünk játszani és mivel az xfire-n látszik jönnek az emberek utánunk, de egy cod2-es szerverben benne volnék
-
gyerpi
aktív tag
én voltam, igaz TS-en nem voltam, de kb. 1/2 8-tól puboltam valami cseh szerveren mivel a NYEV üres volt, de utána átmentem a NYEV-re SIPI-veô és utána te
nekem már este 10 óra után elég későn van a WAR-hoz mert másnap reggel meló
ma is leszek és ha gondoljátok warozhatunk is -
gyerpi
aktív tag
jó nyaralást nektek !
sztem szeptembertől nagyobb élet lesz
jönnek a hosszú estékhideg
-
gyerpi
aktív tag
sziasztok !
hétvége alatt 3 hsz !
nem semmi, elvileg ma vagyok leszek hétvégém elég sűrű volt ezért nem voltam -
gyerpi
aktív tag
no emberkék
döntsétek el melyik szeptemberi hétvége ( szombat - vasárnap ) akartok leruccanni ide a céges víkend házba és megpróbálom akkora lefoglalni
én az utolsó hétvégét javaslom vagy a október első hétvégéjét ( nincs nagy meleg már - így tovább bírod a piátés már mindenki nyaralás után van ja és iskolás úgy sincs köztünk )
-
gyerpi
aktív tag
nekem ilyen főnöknőm volt 2000 jan. 1-től - 2004 aprl. 31-ig a belföldi vámosként dolgoztam
most azért nem hála az istennek mert beléptünk az EU-ba
megtudlak érteni sokszor a 4 és fél év alatt gyomorgörcsökkel jártam munkába és haza- hogy mit talál ki ez a hülye picsa - de elmúlt egy idő ami után után felvettem a pléh pofát és kész - egy idő után le sem szartam
mondjuk egy valamire jó - a munka társakat közösségé kovácsolja és kiközösítenek egy ilyen hülyét -
gyerpi
aktív tag
itt vannak a bann-olt játékosok a PUB és a WAR sazeróról elgondolkodtató, hogy 30 playert bannolt csak a mi szerónk
ezzel azzal kb. 44 nap alatt -
gyerpi
aktív tag
a honlap nem működik
-
gyerpi
aktív tag
Sziasztok!
Kiteszem a lábam mindjárt áll a bál.Olyan jól elvoltunk mostanában
.
Andris: attól még valaki nem lesz inaktiv, ha 2 hetet nem játszik, nyaraltam, elment a fülesem amit talán mára megjavitottakmeg amúgy is anyáméknál nyaralunk ma megyünk haza úgy hogy este leszek már ha minden jó megy
Lorenzo: nem kell idegaeskedni és másokat bszogatni egy kis önkritika csodákat művel
NYEV: azt hiszem a nyár elején elmondtuk, hogy uborka szezon kezdődik júliustól és nagy warokra és PUB-olásra nem lehet számitani
és ha az ember akar és nem fér be a Blizzard-ba vagy nem kell oda vagy nem akar velük játszani akkor lehet ám 2vs2 is keresni irc-n ha pedeig nem akar ott a PUB és kész
Mindenki:hát rosszabbak vagytok /unk/ mint falun a gyerekek akik bármilyen semmiségen össze tudnak veszni -
gyerpi
aktív tag
Szia Pyros úgy néz ki vasárnap
megyek Egerbe -
gyerpi
aktív tag
1 pár vicc
Este a falusi moziban megy a film. A film közepén érkezik egy katona, és leül egy fiatal lány mellé. Vége a filmnek, felkapcsolják a villanyt, a katona mögötti sorban egy öreg néni felkiált.
- Úristen, itt kefélnek!
Mire a fiatal lány:
- Te jó ég! És pont engemet!Egy 80 éves tata elvesz egy 20 éves nőt. A nászéjszakán a dugás előtt a tata felmutatja 5 ujját.
- Ennyiszer csinálunk? - kérdezi az ifjú feleség.
- Nem, válassz!!! -
gyerpi
aktív tag
válasz
kavicssli #4264 üzenetére
mondjuk mivel a lányom zene bolond még én is szeretem a jó zenét azért vettem, de nagyon jó a játékra is olyan dolgokat hallok meg vele amire esélyem sem volt az előtt
habár vettem egy hangkártyát is bele ezt
sokkal jobb mint az alaplapos
eredetileg koos fülest akartam de qrva drágák -
gyerpi
aktív tag
eltört a bementnél és el kellet egy 5 cm a drótból vágni
de valami extra bass vagy mi van benne sourrund stb. és én nem tudtam megjavítani a haver meg nyaralt én is stb. szóval azt mondta mára kész lesz talán
ilyen a kicsike -
gyerpi
aktív tag
sziasztok !!!
elvileg ma már leszek sok volt a dolgom mostanában
és még a fülesem sincs kész
már két hete javítják
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #4236 üzenetére
Hunor írta : "Azt a cfg-t kipróbálhatod. Én megnéztem és be kell valljam még az embereket sem láttam rajta olyan ronda"
ezért mondtam valamit valamiért -
gyerpi
aktív tag
Két idős bácsika beszélget:
- Koma, te hogy szoktál otthon szexelni?
- Hát, húzok az asszony fejére egy gázálarcot.
- Gázálarcot? Minek?
- Hát, így egyrészt nem látom milyen csúnya, másrészt nem érzem milyen büdös a szája, és ha meg befogom a lyukat, úgy mozog, mint egy húszéves. -
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #4213 üzenetére
félre értesz én nem azt mondom, hogy ez így jó csak vedd a másik oldalt van egy szerényebb gépe valakinek és azért szív mert nincs pénze 8800 GT-re - jó lehet mondani játsszon 40 FPS-el ( én játszottam nem olyan nagy élmény hidd el) és akkor ő berakja ezt a cfg-t, attól ő még nem lesz jobb játékos
és mindenki tudja, hogy az FPS miatt van az is milyen a szórása a fegyónak, több fejlövés stb., ha nem lenne FPS bugos a cod sorozat ez nem volna - ennyi
és 1 példa az adó szakmában dolgozom mint vámos - sok kiskapu van az adó rengetegben és aki ezt kihasználja csaló vagy nem ?
sokak szerint igen, de a maszek társadalomban ez egy ügyes ember aki kihasználja a kiskapukat amit az állam nyitva hagy és nem utolsó sorban spórol egy két millát magának -
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !
Hozzá szólnék ehhez a dogokhoz + FPS csalás stb. Nagyon nem lehet már meghatározni mi számít csalásnak és mi nem.
Nagyon elgondolkodtató az mikor a pro mod-ban ( amit a CB is támogat ) vagy csak a sima csipa fix vagy a no guns vagy mi xar CB-n engedélyezett. Ehhez képest ez a FPS növelő cfg csalás ? Vagy mind csalás ? Mivel folyik a CB toborzás A Blizzard-nál sőt már a CB-zés is elfogadtátok - elfogadtuk a CB szabályokat és a CB szerint ezek a dolgok beleférnek. Ja és a cod.hu-ról a minap belinkeltem, hogy a CB-nek még a riva tuner-os grafika butítás is belefér akkor ez a fps növelő cfg piskóta. Én nem használok semmilyen fps növelő cfg-t és valljuk be attól még nem lesz senki jobb játékos ha több lesz az fps-e és nem hiszem, hogy volna olyan cfg ami csak úgy megnöveli az fps-t sztem a grafika nagyon low lesz ( valamit valamiért). Addig az nem is baj amíg mondjuk nem élvez előnyt ebből ( pl. eltűnik a fű overgrown-on mert a csipás nm tud elbújni). Én is low grafon nyomtam a cod2-őt sokáig és semmilyen előnyöm nem származott belőle sőt,
mert mondjuk amerikaiban carentan-on jobbra a dobozok mögül kirohansz low grafon nem veszed észre a kerítés mögött álló ellent mert szar a grafikád csak találomra lőttem sokszor néha bejött néha meg nem - ennyi és sok ilyen példát tudnák mondani
mióta új gkártyám van azóta sokszor sok mindent észre veszek amire azelőtt esélyem sem lett volna.
Lehet buzerálni azért, hogy csít párti vagyok, nem de én már személy szerint el sem tudom dönteni mi a csalás és mi nem és ha elfogadod a CB szabályokat és ezek beleférnek akkor nem sok mindent lehet tenni,
lehetnek elveink a cfg használatról csak nem sokat érnek - ez van -
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !
Vissza jöttem !
ma már meló
Pyros : tegnap előtt este Sirokon mentem keresztül nyaralásból haza feléNo szóval hányan lennénk a szeptemberi buliban
én szombat delelőt vagy délutántól vasárnapig gondoltam -
gyerpi
aktív tag
-
gyerpi
aktív tag
Ide kéne jönni Tornaľa
-
gyerpi
aktív tag
no szóval meg kell egyezni a dátumon és én lefoglalom a házat
majd ha haza jöttem kirándulásból megbeszéljük -
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3954 üzenetére
persze te is Kifli is Kavics a kis Kavicsot nem mert ő még korhatáros filmet nem nézhet
-
-
gyerpi
aktív tag
ee26db3cfe9eb23c2bca147fbd3c3541
VIOLATION (PB HACK) #132056-.-))):
84.1.185.183 [Hungary] Call of Duty 4
87.229.14.60:29000 July 26, 2008
4:53:30 am338750e379543ca9295ee6686cc8d18f
VIOLATION (MD5TOOL) #9002 [SBX]anyad
212.16.134.184 [Hungary] Call of Duty 4
87.229.14.60:29000 July 25, 2008
8:32:45 am2e7cbbdba81d0fc5320c30dcd4cfebc7
VIOLATION (CVAR) #9001 kukacli
88.209.243.162 [Hungary] Call of Duty 4
87.229.14.60:29000 July 09, 2008
9:04:34 am264cf7e33d7d9c28441ca6281ec70f76
VIOLATION (CVAR) #9001 MACI
91.139.32.225 [Hungary] Call of Duty 4
87.229.14.60:29000 July 08, 2008
3:04:33 pmb36ec63eeff3eaed878ae488442d487d
VIOLATION (PB HACK) #132056 Epsilon
77.111.172.22 [Hungary] Call of Duty 4
87.229.14.60:29000 July 05, 2008
11:08:08 am8d2cd3d6b8dcbee52bd4df639b35bf41
VIOLATION (MD5TOOL) #9002 #G/B's#Blade
212.16.128.111 [Hungary] Call of Duty 4
87.229.14.60:29000 July 04, 2008
3:32:23 pm1c99cfa9f3954e4a563f0d098da17441
VIOLATION (MD5TOOL) #9002 kerek
91.120.71.189 [Hungary] Call of Duty 4
87.229.14.60:29000 July 04, 2008
3:07:18 pmbacdc797c8f4bd069bfa6a47af13164d
VIOLATION (PB HACK) #132056 asd
145.236.207.13 [Hungary] Call of Duty 4
87.229.14.60:29000 July 03, 2008
4:49:23 pm7f25e44e519a65c5cb1f5c8b6e5d2cb3
VIOLATION (MD5TOOL) #9002 agyhalott
84.1.173.89 [Hungary] Call of Duty 4
87.229.14.60:29000 July 03, 2008
3:27:30 amd36f6499869f0c059ba8c16a2f84d390
VIOLATION (PB HACK) #132056 hellsing
81.183.73.139 [Hungary] Call of Duty 4
87.229.14.60:29000 July 01, 2008
9:51:19 ameddig ezeket az emberkéket bannolt a PB a PUB szervern ilyen olyan dolgokkal
most is 9 -en játszanak a PUB-on ezt kár volna lemondani
-
gyerpi
aktív tag
Holnaptól nem leszek nyaralás a családdal
még lehet ma beugrok egy kis lövöldözésre
hétfőn jövök, de lehet csak csütörtökön -
gyerpi
aktív tag
Ovecs : miss Russia 2008
-
gyerpi
aktív tag
Te Pyros erre ? +FPS és nekem is ez van fenn és én is észre vettem a cod4-nél úgy 40-50 fps-el több lett
először azt hittem a pro mod teszi ( az is mert azon még több volt), de ez a driver hatására lett ezek szerint mer most 140 -190 - ig mozog ( száz alatt nincs is) eddig 120 volt a max a nem fps zabáló pályákon 150 volt a max
most a minimum úgy 90 körül van -
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !!!
Hunor:
1. Sztem semmilyen kihatással nem lesz a klánra nézve az ha CB-zni fogunk ( persze aki akar ) kulturált társaság vagyunk és felnőtt emberek még mindig megtudtunk egyezni ki warozzon és ki ne, de általában annyi vs annyit kerestünk ahányan voltunk - aki nem fér be CB-zni az megy pcw warra vagy PUB-ra ha persze akar és nem hiszem, hogy megsértődik legalább is remélem
nem tudom hogy működik a CB - hogy pl. mondjuk benevezel 5vs5 -be és mindig 5vs5-öt kell játszani vagy csak a klán név számít és a pontok mindegy hány vs hány
persze az volna az ideális, hogy ha mindenki tudna CB-zni, de tudom, hogy ez nem olyan egyszerű és ebbe nem is szeretnék belefolyni
2. A 2 csapat nem tudom egyesülni fog vagy sem, de én szeretném ha a NYEV név megmaradna habár az is lehet, hogy 1 idő után annyira össze keveredünk, hogy nem lesz értelme én is ebben hiszek mint Boci "Az meg teljesen mindegy mi van a neve elé írva. Van egy közösség, aki mindegy hogy milyen klán nevet visel, ismerjük egymást, innen-onnan, valakit a ph-ról, valakit a volt szerverünkről, valakinek az ismerőse vagy a szomszédja, tök mindegy. Ez egy közösség"
3. Sztem ez nem kérdés PC warokat mostanában kevert felállásban nyomtuk, de biztos előfordul majd ősszel ( mikor vége lesz az uborka szezonnak), hogy csak tisztán NYEV-esek
játszunk majd és ha leszünk annyian, hogy 2 csapat akkor egymás ellen vagy 2 csapat 2 ellenfél ellen
4. Ennek a csapatnak annyi jövője van amennyit mindenki személy szerint ad neki bár még nem találkoztunk ( remélem egyszer találkozunk majd ), de ha rajtam múlik és a sors is úgy akarja 1 pár évet adok neki mert azért már net van mindenhol és látod Bali is meg találja a módját, hogy kommunikáljon velünkez hosszúra sikeredett
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Balinov #3893 üzenetére
hát valami növényi kivonat eszencia, de az az érdekes, hogy Párkány mellet ( Štúrovo ) csinálják - vagy is csinálták az első eredeti Tátrai teát ( már azóta több pálinka gyár is csinálja )
jó ez sörrel leöblítve 5 feles + 2 sör és BSOD
akkor a Borovička sem jön be - mondjuk ezt én sem szeretem olyan mint ha boróka fát rágnék
de mondjuk van most 1 új fajta pálinka Original Spiš- ezek gyümölcs pálinkák körte, barack stb. 40 %-osak, de nagyon finomak és nem is olyan drágák -
gyerpi
aktív tag
ezt nem bírom ki hogy be ne írjam
Két sperma beszélget:
- Te, látsz itt valahol méhet?
- Nem.
- Akkor ez szopás! -
gyerpi
aktív tag
egy kis főzőcske de okosan
Bali:Knédli:
hozzávalók :
1/2 kg félgrízes liszt, 1/2 sima liszt, 1db élesztő, 1/2 liter tej, 1 tojás, 1 evő kanál olaj, csipetnyi sólangyos ( mert ha felforr nem kel meg a tészta) 1/2 l tejben a széjjel keverjük az élesztőt, hogy ne legyen görcsös, utánna ráöntjük a 1/2 kg félgrízes és a 1/2 kg sima lisztre, beletesszük az 1 db tojást ( a héját nem
), addig kell átdolgozni - dagasztani amíg a tészta nem fog ragadni a kezedre ( esetleg lisztet is kell hozzá adni, hogy ne ragadjon a tészta a kezedre )
utána hagyni kell kelni a tésztát ( melegen tartva letakarva pl. kispárnával) kb. 40 perc - 1 óra,
utána megformázzuk (kis hosszúkás cipó formákat csinálunk - úgy hogy majd elférjen mikor főzzük)
gőzön 15 percig főzzük ( 1 fazék benne víz tetejére tiszta törlő rongyot kötünk erre tesszük a nyers tésztát és letakarjuk másik edénnyel )
ez nem tudom hány adag, de gondolom 1 kg lisztből jó pár adag knédli kijön úgy hogy a liszt mennyiségén lehet változtatni - a tejet, tojást, élesztőt, étolajat úgy bele kell rakni ahogy írva van
jó étvágyat
ha valamit nem értetek írjatok ha tudom elmondom -
gyerpi
aktív tag
tegnap nagyon nem ment
biztos füles is tesz mert a másik szervízben van vagyis a haver javítja ( sikerült tönkre vágni - véletlenül mikor raktam volna fel nem vettem észre, hogy a drót a szék lába alatt van rántottam egyet rajta és az összes drót kiszakadt a fülesből
- de állítólag meglehet csinálni) ennek a mostaninak ami a régi volt a bal hangszórója kipurcant és nem hallok semmit vele vagy alig
én is megyek csütörtöktől a Tiszára - Tiszafüredre rándulniúgy hogy nem leszek min. vasárnapig, de lehet csak jövő hét csütörtökön leszek majd elválik
NYEV: meg kéne beszélni akkor mi lesz a 12-es szeróval mert szeptember 1-én lejár - vagy meg kéne szüntetni vagy az Obinettől bérelni, hogy lehessen rajta cod2-őt is játszani -
gyerpi
aktív tag
azt hiszem fenn van csak át kell állítani, de megnézem és ha nincs felrakom
amúgy szerintem amelyiken tegnap játszottunk az nem csak tisztán pro mod volt ha nem csipafix is volt
ja jól gondoltam fenn van de csak a beta verzio ez pedig a final verzio majd otthonról felrakom -
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3836 üzenetére
szeretnék válaszolni erre és gondolom nem lesz ellenvetés senkitől tőlünk
én mindenképp veszek origit legkésőbb nyár végén tehát augusztus utolsó hetére lesz egy origim és néha ha kellek persze elmegyek egy CB warra is persze ha kellek.
nem akarok kiválni a bandából sőt esténként nagyon jókat szórakozom a warokon egymás ellen is stb.. de mondjuk hetente 1-2 cb war beleférne
NYEV :ha valakinek nem tetszik most szóljon és akkor inkább nem CB-zek maradok ahogy ez előtt
ja és mikortól akartok regelni? -
gyerpi
aktív tag
vagy még drágábban
volt is olyan aki még drágábban akarta eladni a 3870-esét mint most újonnan
vagy akit én felhívtam 200 koronával olcsóbban mint az újat - mondtam is neki, hogy engedjen és viszem - de hát ő ezt ennyiért meg ennyiért vette ( jóval drágábban mint most újonnan ) hát mondom ki a f@szt érdekel mennyi volt mikor vetted most ennyi újonnan - engedj belőle ennyit és viszem
hát neki nem éri meg nyavalygás stb.- és ez így ment a tizedik telefon és email sms-ig stb. mire volt ez a korrekt ár a 9600 gt-re -
gyerpi
aktív tag
Bali:
Egy csodásan magányos szigetre a következő embercsoport vetődik egy hajótörés miatt: két olasz, két francia, két német, két görög, két angol, két bolgár, két kínai, két amerikat és két ír férfi, továbbá minden nációból egy nő. Egy hónap elteltével a semmi közepén lévő magányos kis szigeten a következő furcsaságok észlelhetők:
- Az egyik olasz férfi legyilkolta a másikat az olasz nő miatt.
- A két francia férfi pikáns hármast alakított a francia nővel.
- A két német pontos heti időbeosztás szerint, felváltva hál a német nővel.
- A két görög pasas egymással hál, a görög nő pedig főz rájuk.
- Az angol férfiak azóta is várják, hoy valaki bemutassa őket az angol nőnek.
- A bolgárok hosszú percekig nézték a végtelen óceánt, majd újabb hosszú percekig szemlélték a bolgár nőt, végül úszni kezdtek.
- A kínaiak alapítottak egy vegyesboltot (mosodát, étkezdét, ...) és teherbe ejtették a kínai nőt, hogy legyen elég szemlyzet.
- A két amerikai férfi az öngyilkosság határán van, mert az amerikai nő folyamatosan azon nyavalyog, hogy nem tudja megvalósítani önmagát, nem beszélhet a pszichoterapeutájával, fel szeretné végre dolgozni az anyjával való kapcsolatát, és kövérnek látszik a pálmafák mellett, és ezen az sem változtat, hogy itt nem kell adót fizetni.
- Az írek felosztották a szigetet északi és déli részre, valamint lepárolót építettek. Nem emlékeznek szexre, mert a kókuszpálinka némi homályosodást idéz elő az agyukban, de boldogok, mert az angolok nem érzik jól magukat. -
gyerpi
aktív tag
mondjuk a 3870-es jobb is mint a 9600 gt ( a cod alatt mondjuk nem ) - én nem vagyok nvidia fan csak nekem sürgősen kellet és ezt érte meg a legjobban megvenni a tesztek és az ár alapján ( a 3870 -es drágább volt jóval használtan )
habár a directX 10.1-es biztos, hogy jó lesz majd télen vagy ősz végén ha jönnek az új játékok és akkor a 3870-esi nagy előnyre tesz szert a 9600-ossal szembenigaz PAM-ban nem próbáltam még ki, de az új driver feltétele óta nem volt gond a cod2-ben ( több órát játszottam) - majd kipróbálok más játékokat is és beszámolok
csendben is van - terhelés alatt 52 °C gyári hűtővel
mondjuk minden típusban vannak hibás darabok és ha az embernek baja van ilyen fórumokhoz fordulrendszerint és azért is tűnik úgy hogy sok romlik belőle, legalább is gondolom, hogy így van vagy remélem
persze az is közre játszott, hogy ezt vettem mert még 33 hónapig van rá garancia ( eredetileg 36 hónap volt és áprilisban lett véve )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged