Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
alapba ugy van tervebe hogy a NYEV-ből nem kell kiválnia senkinek..csak pont ezt mondtam..ha mittomén otvagyunk 4en és esetlegesen mind a 4en origival toljuk akkor mindegy lenne ha CB-s wart nyomatnánk...
Sőt..ha vagyunk vagy 8an és az egymás elleni warokat megunjuk amit egyébként énis nagyon komázok
akkor is lehet 2 wart keresni..1 4v4 PCW meg 1 4v4 CB...mivel 8v8at elég nehéz találni
-
PyroS
senior tag
Hello.
Szerintem senkinek sem lesz kifogása ha elmész CB-ni.Nálunk most úgy is uborka szezon van
,nem is tudom mikor waroztunk utoljára NYEVes-ként .Ősszel gondolom visszaáll minden a régi kerékvágásba,akkor több ideje lesz mindenkinek játszani.Feltudnád rakni a Pam szeróra a PROMOD-ot?Jó lenne egy kicsit gyakorolni rajta.Innen tudod leszedni:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
akkor is lehet 2 wart keresni..1 4v4 PCW meg 1 4v4 CB...mivel 8v8at elég nehéz találni
,nem is tudom mikor waroztunk utoljára NYEVes-ként .Ősszel gondolom visszaáll minden a régi kerékvágásba,akkor több ideje lesz mindenkinek játszani.