Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
A tegnap esti war-ok után jutott eszembe, hogy mióta szépen lassan mindenki kipihenve jött haza a nyaralásból, sem hangos szó, sem "gáz" megnyilvánulás nem hangzott el a TS-en!
Mindenkitől láttam/tunk olyan megmozdulást, ami az eddigi teljesítményét felülmúlta. Én marha jól éreztem magam tegnap este, amellett, hogy LOW feelingemet néha nem tudtam meghazudtolni

A tegnapi PVC-s csapattal bármikor jó lenne játszani. Kultúráltak, nem játszanak sem túl jól, sem gyeszurán (hozzám képest)
Viszont az már biztos, hogy este én nem leszek, Szarvasra megyek főiskolás bulit csinálni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A ProModra én is kiváncsi lennék, bár már annyi fikázást hallottam tőletek, hogy előítéletekkel indulok neki a tesztelésnek

Bali: mintha a PAM modban mindenki ugyanazt az 5-10 csítet használná a játékosok közül!

-
PyroS
senior tag
Hello.
Ma este már lesz végre időm játszani, ha csak el nem alszom korán.Még nehezen állok vissza a nyaralás óta a korai kelésre
.Promod: hát igen sajna akkor csak át kell nekünk is állni rá.Pedig szerintem rosszabb mint a PAM.De ez van,ezt kell szeretni.Feltudod akkor tenni valamikor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Metal Gear Solid
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.