- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
kavicssli #2594 üzenetére
Hát játszottunk egy klán ellen.Az első mapon én nem játszottam csak hallotam a TS-en a srácokat.A csipásnak nagyon nem ment az elején,aztán kilépett és vissza,utánna meg osztogatta a nozoom-os fejeseket.Meg pont ott hajolt ki ahol kellett.Nem tudhatta,hogy merre van Gyerpi de ő azért pont ott nézett ki és már lőtt is.A második mapon egy párszor úgy leszedett minket,hogy köpni nyelni nem tudtunk.Amikor persze szóltunk,hogy lebukott utánna már nem lövöldzött olyan szépen.Mondjuk azért így is megnyertük a wart.Nem azt mondom,hogy csalt de volt egy két érdekes lövése.
-
ovecs
senior tag
válasz
kavicssli #1686 üzenetére
Hát, apu egyik ismerősének a fia van kinn a párjával x éve... elkértem a srác számát, hello gipsz jakab vagyok ez és ez van tudnál segíteni? kb uccsó pillanatban mondta h tud intézni occsó szállást
Kijöttek elém a reptérre, bevittek a szállásra... ennyi
1 hét után találtam csodás mosogatói állást, magamtól
Mondjuk a magyar pár sokat segített... kb ők voltak a barátaim kint+hála nekik sok új barátom lett
Bali: Ha már egyszer elkezdtem a fősulit, akkor meg is fogom szerezni a diplomámat... Gondolkodóba estem, hogy kihagyjak egy évet, de akkor meg már szerintem többet nem is jöttem volna haza
Adecco RULEZ
-
Balinov
titán
válasz
kavicssli #1664 üzenetére
oo,,en nem konkretan az ex-allami gondozottakra gondoltam,hanem ugy nagy altalanossagban mindenkire,aki kimegy kulfoldre es van munka,penz,stb..
nagyon sokan figyelmeztettek erre,hogy rohadt gyorsan beszippant az elet.. pl. vizvezetekszerelonk fia,kiment pincerkedni Londonba,egy webmley kozeli szallodaba pincer,jattal valamivel tobb,mint havi 500k-t tud keresni...kinnvan 2 eve,de multkor meselte a faterja,hogy 1misinel tobbet nem tudott osszerakni.
jelenlegi foberlon,Istvan meselt egy magyar sracrol,szulei pesten vettek neki 30mftert lakast!!1feltetellel,menjen ki kulfoldre dolgozni,rakjon ossze egyedul 3-4misit...srac pizzafuti,a napi jattja tobb mint a napi fizuja (a jatt 80-100eur) ,megis ugy kert kolcson 700kt,hogy valamit tudjon az osoknek villantani..kint van 3 eve
-
yako
tag
válasz
kavicssli #1655 üzenetére
Ez szép történet, de nem mindenki ilyen szerencsés.
Ez nem egyenértékű azzal, mintha én most fogom magam és kimegyek valahová dolgozni. Még ha a szakmámban el is tudnék helyezkedni, és jól keresnék, akkor is sokat vinne el az albérlet, rezsi, kaja, tömegközlekedés...
Azt mondom megpróbálni érdemes. Vagy megtalálod amit kerestél vagy nem. Mérlegeljen mindenki mit ad fel, és mit kaphat vagy veszíthet odakint. -
yako
tag
válasz
kavicssli #1642 üzenetére
Nem csodálom!
Kicsit irigykedve, de nem sértően jegyeztem meg.
Mi is, a kis családal fél éve vettünk lakást, sajna a 95%át hitelből.
A törlesztő viszi a fizumat - ha jó az árfolyam még talán a közösköltséget futja - a többi, villany, víz, gáz stb most úgy néz ki a tartalékból kell perkálni.
Egyenlőre nincs is nagy gond, mert a párom is kap majd GYES-t, meg jönnek a hatalmas támogatások is, csak hosszútávra nem tudunk tervezni, és nem is éri meg, mert beleőrülnék.
Mindig a hónap vége a cél.
Menni vagy maradni?Számomra a kérdés az volt, hogy hol akarsz egzisztenciát.Itt vagy ott.Mert ha itt, akkor itt kellene "építkezni".Ha 5 év múlva hazajössz, hiába van 2-3 milkó a zsebedben, nem sok mindenre lesz elég.
Ha viszont kinnt akarsz letelepedni, akkor hajra, mer már fiatalabb nem leszel... -
ovecs
senior tag
válasz
kavicssli #1628 üzenetére
Kell a khm " hátrányos helyzetzűek"
nek! Szomszédban 3 hónapja vettek suzukit, persze senki se dolgozott soha abból a családból, gyerekek dögivel, és 18 évesen már mind 1-2* apuka/anyuka
Kavics erre megy a pénzed, hogy ők Suzuki val tudjanak menni a tecskóba
Gyik: az amelyik a politikai topikot moderálja, már meg is fenyegetett... kinevettem, erre írta privátban, hogy mekkora szar fosalak vagyok, és ha én még 1* nevetek rajta akkor kikkk/bann
-
athomi
veterán
válasz
kavicssli #1621 üzenetére
Ha hiszed ha nem, épp a 8 osztályos parasztemberek és kisebbségiek voltak akik legelőször otthagyták a helyet a 400Ft-os órabér miatt.
Metro-ban napi 2-4 óra munkával sokkal jobban kerestem és nem is kellett megerőltetnem magam.Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a magyar köz is tehet a helyzetről. Sok minimálbéres család Karányonkor szép nagy plazmatévét vesz hitelre.
Az autóhiteleket meg sem említem, sokan egy kategóriával feljebb vásárolnak, mint amit megengedhetnek maguknak. -
athomi
veterán
válasz
kavicssli #1439 üzenetére
"C" és "D" partíció. "C"-re felteszed a win-t, programokat, drivereket. "D" nagyjából minden egyebet (játékok, filmek, programok telepítői, stb.). Win reinstall-kor csak a Windows-os partíciót húzod újra, a "D" megmarad. Vannak játékok melyek elindulnak újrainstallálás nélkül, de a cod pont nem ilyen. Csak annyi hogy újrainstallálod a cod4-et a régire, így a fájlok felül lesznek írva, kivéve azokat a fájlokat amiket eredetileg nem telepít a cod4. Tehát megmarad a profilod, a játékmodjaid, custom mapjaid, stb. Lényegében semmi más dolgod nincs csak a CD key-re vigyázni, mert újratelepítéskor annak egyeznie kell a régivel!!!
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #1302 üzenetére
kedvenc FFA-s shotom
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #1302 üzenetére
inkább csak nem jött be annyira utána...én mostmár,hogy megvan minden létező fegyó,annyit nem járok oda,a maradék pár challenge-t sem tudom megcsinálni ott,mert pl.a hc hiányzik,meg a teljes map halál nélkül,na jó,az 1:5-ös death/kill aránynak még nekiugrok
egyszer már majdnem meglett,de még kellett volna 2 kill...
ja,ez az 50es ffa-ra vonatkozik.a tdm-ért nem vagyok odáig,ráadásul tele vannak az ilyen szerók csiterrel,meg triplagranyóssal,én nem vagyok egy rambó tipus...de pl.nyomtam azon a szerón olyan kört is,amit nyertem a csapatból.sajna jönnek-mennek az emberek is a meccs közben,nomeg állogat mindenki a vezető oldalra,volt olyan hogy 2/1arány volt az amúgyis vezető csapat létszámra,ehhez meg már pofa kell.a jóöreg sd bejön,méginkább a dom,hq,sabotage,de ahhoz is kell egy jó csapat,meg normális emberek...
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #1278 üzenetére
hajrá!én már fullos vagyok...ez usa szeró,érdemes egyébként reconnect-et irni konzolba,mert sokszor nem enged fel server full vagy low ping üzivel,de reconnecttel másodikra simán bejön,és kicsi a pingem,nem venni észre semmit,50-70max..bár itt nem is sokat kell zoommal lőni....jaés jó dolog,hogy itt a mi időnk szerint kora du-tól mondjuk este 11-ig tele van,mondjuk hátránya,hogy ha nagyobb esti gémbe feledkez,él,éjfél után rohamosan csökken a népesség.meg nem kell csodálkozni,ha csiterbe futsz,szokott lenni...de nem számit,van épp elég fragnak való,és ha 10másodpercet tudsz már talpon tölteni,már kezded érteni a lényegét
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #1259 üzenetére
193.47.83.217:28931 ez fejlődni is jó,spawnkill+martyr ajánlott(mindenki azt csinálja...),és a légicsapás 3kill,heli 5
javaslat:spawnkor lépj rögtön hátra,és húzd a ravaszt,mert jönnek sorban eléd,nekem 3 este sikerült kimaxolni 4 csipát,tehát termelékeny
shipmenten 50ember,ha meg tudod oldani,hogy eleressz egy airstrike-t,25 a minimum kill
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #1252 üzenetére
jaja,minden kategóriából ha megvan az összes piros,kapsz 1 aranyat,ott az ak-t,de van még az arany dragunov,w1200 shoti,arany RPD,és arany miniuzi ha jól rémlik...nekem már 1 hete fullos
csak az arany ak-n és az arany Dragunov-on kivül nem használok mást...RPD néha,ha nincs jó kedvem,nagyobb FFA szerón,meg a jó öreg mp5,mint újabban kedvenc,ha jó napom van...mert sajna gyengébb az ak-nál,többet kell koncentrálni
-
SipiBcs
őstag
válasz
kavicssli #1225 üzenetére
Délelőtt kérdezted, hogy ki szeret HQ-zni! A kedvenc játékom! A győri felderítőknél szoktam henttelni, jó társaság, kihegyezett PBvel! A VJSZ klánhoz járok néhanap ill az X-Fire-ben találtam egy 30 slotos HQ szervert (most melózom, nem tudom a nevét) ott sok a kezdő, lehet gyűjteni a fejeseket!
A GF szerverén erős játékosok vannak.
Este szerintem én a sörözés oltárán áldozok 1 laza kis flekkenpartyval összekötve, de majd egyszer egyeztetünk!
-
Boci_83
őstag
válasz
kavicssli #1230 üzenetére
22-ig dolgozom én is, kb fél 23 körül leszek gép közelben. Jó lenne 1-2 wart lenyomni, utánna meg mikor már megfogyatkozunk egy kis Pub-olás jó lesz. Kb nem is igen leszek a 7 végén többet gép közelbe, ha jó idő lesz, azt hiszem egy kirándulás vgay egy strandolás lesz a 7 végi program.
Na meg a füvet is lehet majd vágni az udvaron, mert úgy nől mint a gomba!
-
gyerpi
aktív tag
válasz
kavicssli #1187 üzenetére
hát + 1200 SK volna /9360 Ft/
ha 1700 Sk-ért el tudnám adni az enyémet /13260 Ft/
de ha le tudnám alkudni akkor 1000 + Sk volna /7800 Ft/
ja és tényleg mennyiért mennek nálatok a 7600 GT ez konkrétan Giga, 256 MB ,128 bit-es
tehát 2900 Sk volna /22620 Ft/ még fél év garival
csak megérné -e nem tudom állítólag elég drága kártya volt ez -
-
ovecs
senior tag
válasz
kavicssli #1049 üzenetére
Kavics, küldesz nekem jövőhétre egy origi cod4 et, amivel elfelejtettél meglepni a szülinapomon, és akkor már mehet is az origi szero project
Egyébként ha most, kicsit megkésve küldöd akkor azt is elfelejtem neked, hogy ezen csodás alkalomból még csak egy csokor virággal sem köszöntöttél fel
Tudod, hogy van ez, barátok között meg lehet beszélni az ilyesmit -
athomi
veterán
válasz
kavicssli #709 üzenetére
A net kevés lesz a két géphez, bár ha meg tudod úgy osztani, hogy a gépek fele-fele arányban használják a sávszélt akkor jó lehet.
Videókártyából meg egy 7300GT DDR3-as rammal, 1024-ben, medium textúrákon játszhatóan elviszi.
Véletlenül nem a tóciba laksz, vagy csak nekem rémlik ez a hülyeség?!
-
PyroS
senior tag
válasz
kavicssli #706 üzenetére
Szerintem ez a gép elviszi 800*600-ban de próbáljátok ki.Unokaöcsémnél az egyik régi gépemen(Athlon 2600+,1Gb Ram,Ati 9550) elvitti igaz csak 800*600 minden lowon.A net meg attól függ milyen gyors.Esetleg cfosspeed javít valamit rajta.Hunornál is szokott olyan gond lenni ha a tesója netezik felugrik a pingje 300 fölé.
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #528 üzenetére
ok srácok,nincs gond
csak gondoltam szólok,hogy hogyha lenne valami,és kellek,szóljatok már...mondjuk jó lett volna lövöldözni egy kicsit csapatban,de legalább összeszedtem a skorpionra a maradék 70headshotot,már csak a miniuzira kell 50körül,és kész az smg is
sajna aztán már csak a csipák lesznek,no azzal nem lesz piskóta,nem is szeretem,sok is kell,lassú,tökölős a lövés,piszok sok idő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest