- Apple MacBook
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem most a gclf2 mellé egy 8cm-es silentblade van rakva. A feszültséget nem tudom, biosban van 50%-ra szabályozva, és erre ír mellé 1300rpm körüli forgást. Ennek ellenére szeretném ezt a zajt csökkenteni tovább. Főleg azért, mert szobahőmérsékletű a két lecserélt borda a procin és chipseten (noctua chipsethűtőt kaptak).
A szobahőmérsékletű bordák fenntartása nekem nem célom majd az ionon. Ha nem szabályozható, vagy nem eléggé, akkor valami pwm-es áramkört kénytelen leszek rátenni a ventilátorra, hogy csökkentsem a zajt.
Én az eddig megjelent tesztek alapján nem mondanám hogy kevésbé melegszik az ion. Nekem úgy tűnt ugyanakkora a hőtermelése mind a két lapnak, csak ionon nem "ami van a raktáron azt kapod" elv érvényesült mint inteléknél, hanem egy megfelelőbb bordát kapott a lap. Lehetett volna picit nagyobb, és akkor nem kéne filózni hogy "vajon menni fog-e passzívan?" :S
Új hozzászólás Aktív témák
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 6000MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest