Hirdetés
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem most a gclf2 mellé egy 8cm-es silentblade van rakva. A feszültséget nem tudom, biosban van 50%-ra szabályozva, és erre ír mellé 1300rpm körüli forgást. Ennek ellenére szeretném ezt a zajt csökkenteni tovább. Főleg azért, mert szobahőmérsékletű a két lecserélt borda a procin és chipseten (noctua chipsethűtőt kaptak).
A szobahőmérsékletű bordák fenntartása nekem nem célom majd az ionon. Ha nem szabályozható, vagy nem eléggé, akkor valami pwm-es áramkört kénytelen leszek rátenni a ventilátorra, hogy csökkentsem a zajt.
Én az eddig megjelent tesztek alapján nem mondanám hogy kevésbé melegszik az ion. Nekem úgy tűnt ugyanakkora a hőtermelése mind a két lapnak, csak ionon nem "ami van a raktáron azt kapod" elv érvényesült mint inteléknél, hanem egy megfelelőbb bordát kapott a lap. Lehetett volna picit nagyobb, és akkor nem kéne filózni hogy "vajon menni fog-e passzívan?" :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest