- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
Barett 50cal #195 üzenetére
1. Van a Point of Viewnak is komplett gépe írtak róla vagy itt vagy az atom topikban, meg valamelyik hazai pályában itt a ph!-n.
2. W7et mindenképpen, én az ion nélküli atomon használom és semmi gondom vele, a vistához kicsit kevés az atom, nézd meg az ionos tesztet...
3. Ram bővítés 2 modulig vagy max az alaplap által támogatott max gb-ig bővíthető. (talán 4 a max) A proci be van forrasztva a lapba, ill külön nem is árulnak procicsere esélytelen.A ház kérdésre: olyanba építed amilyen tetszik! Sokan a modecom feel 202/302-es házába építetették. Ez miniITX méretű és elég pici. Az "Atom klub"-ban elég sokféle ház van belinkelve nézz szét. A vinyó szintén olyat amilyet szeretnél, bár láttam már olyan mITX-es házat amibe csak 2,5"os hdd fért el...
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Barett 50cal #195 üzenetére
Amugy ha én saját magam akarok összerakni egygépet(IONost)akkor miniATXes ház kell,rendes 3,5" HDD kell hozzá??
Amugy valahogy igynézne ki:POINT OF VIEW ION ATOM 330
GEIL 2048Mb Notebook DDR2 800Mhz CL5 KIT
WD 320GB 7200rpm 16MB SATA2
Asus VH222H
Bill és egér van(Logitech G15 Blue,G9Laser)
és akkor a ház az miniATXlegyen??
ÜDv -
dabadab
titán
válasz
vegyszer #190 üzenetére
"Ugye az ION terhelve mondjuk max 70 W-ot eszik"
A sajat ionos gepem (Zotac IONITX egymagos Atommal, 2 GB RAM meg egy pendrive
az alaplaphoz adott 90W-os tappal) a konnektorbol 32 W-nal tobbet meg nem vett fel, ez - akkor is, ha a tap reszerol baromi jo hatasfokot tetelezek fel - 30 W alatti fogyasztas.
Abban teljesen igazad van, hogy kis terhelesen a tapok hatasfoka a beka segge ala esik, eleg megnezni a PH-s tesztet, ott egy 350W-os tap majd' masfelszer ennyit vett fel a konnektorbol. -
Barett 50cal
senior tag
-
vegyszer
addikt
válasz
szabi__memo #193 üzenetére
azért 24/7 ben nem is, de havi 100 órát biztos. azért seedelni is kell valamit
meg a 3,5"HDD is szerintem többet eszik... de 5-10 wattéert még nem fogok a későbbi bővítés lehetőségének oltárán áldozni. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
vegyszer #192 üzenetére
Azért ez ha 24/7ben megy akkor nem mindegy...
Másrészt tuti, hogy a saját alaplapját tette bele. Furcsa lenne ha nem
Ezenkivül egy plusz újdonság: Medion Akoya Mini E2076 D
-
vegyszer
addikt
tehát vélhetően pár wattal többet fog enni, mint a külsőtápos cuccok, viszont ebbe később elvileg bármilyen m-ITX lap betehető. ami a többi konstrukcióról nem feltétlen mondható el. nekem ez egy pluszpont. de nem egy elvágólagos szempont.
az inkább, hogy a POINT OF VIEW Mobii ION miniPC CS330- ban egy 12 centis szabványventi (vélhetően halk) van... nem két asszem 3-5 centi közötti nemszabványos nemcserélhető. -
válasz
vegyszer #190 üzenetére
Én 70w helyett inkább 50w-al számolnék úgy hogy arra már rá van aggatva minden.
Tény és való, a tápok többsége a legjobb hatásfokkal a terhelési görbe tetején működik. Minél jobb egy táp ilyen szempontból, annál jobb a hatásfoka kisebb terhelés esetén.
Ezzel csak akkor érdemes foglalkozni ha téged az okozott teljesítménykülönbség zavar.Pl. egy 90w-os picopsura aggatott gclf2 fogyasztása kommersz mérő szerint 30-33w, egy 350wos codegen tápra aggatva meg 45w.
-
vegyszer
addikt
Közben kiderült:
A ház: 1, 2, 3És igen: 2 db HDD hely van benne, meg egy bővítőszlot, amivel jelen felépítés mellett nemigen lehet mit kezdeni, de van
Eddig egy mérettel lejjeb gondolkodtam, de ezt jóval olcsóbb hosszútávon bővíteni.
Bár az alalplap-táp közötti 5 cm-es távolság behatárol, de ebben a méretben talán nem is annyira.
A deszkára kíváncsi lennék még, de az sem lepne az sem meg, ha a Point of View saját ION alaplapja kerülne bele. Végülis minek egy új nyákot rajzolni...Egy kérdés maradt számomra a kis tápokkal kapcsolatban.
Ugye az ION terhelve mondjuk max 70 W-ot eszik, ez a táp 250W -ot tud max leadni.
A tápoknál rémlik valami olyan, hogy a legjobb hatásfokot a nagy terhelés környékén tudja elérni. Vagyis kisebb teljesítmény esetén nagyobb a konvertálási (hő)veszteség.
Jól emlékszem?
Kell ezzel foglalkozni? -
Nem vagyok biztos ebben a fizetős softwareben amire gondolsz. Az olimpia alatt közvetített hd-s sugárzást néztem. 1080i-ben sugározták, és bezony a c2d elbírt volna még némi erőt. Azt hiszem a tuner honlapján lévő programhoz tartozó arcsoft ami támogatta a gyorsítást. Azonnal ment folyamatosan 50fps-el a videó.
De ha ezek szerint ahogy mondod software kérdése, akkor megy xp alatt is. Csak a megfelelő softwaret kell felrakni, és nem a hardware ami limitálja a gyorsítást. -
vegyszer
addikt
POINT OF VIEW Mobii ION miniPC CS330
POINT OF VIEW Mobii ION miniPC CS330SLA NEM SL végű ha jól látom, olcsóbb mint az Asrock ION-ja, és teljes méretű DVD, és 3,5"-os hdd megy bele...
Ez elgondolkoztató számomra (nagyob ház, jobb hűtés, hangosabb vinyó, erősebb 250W-os belső táp, könnyebb/olcsóbb Blu-ray meghajtót/nagyobb vinyót majd beleszerezni, stb)
csak egy két további kép jó lenne a beléről, látni: mégegy vinyó elfér-e benne...a gyártó oldalán még két további ION-os gép is van, egyenlőte azt nem leltem meg árlistán.
a kérdésem: ezek DDR-II 666MHz-es ramokkal vannak szerelve, ez mennyit lassíthat a 800-asokhoz képest a rendszeren
-
Hiába is keresek erről infót, nem találok. Se olyat ami alátámasztja amit mondtál, se olyat ami megcáfolja. Az biztos, hogy nekem a 1. generációs purevideo gyorsítás ment xp alól, egy 8800gts kártyával. A 9400 már a 3. generációs purevideot támogatja, ennyit tudok. Hogy ez már csak dxva2.0 kompatibilis, azt nem látom sehol.
-
Trava
tag
válasz
szabi__memo #181 üzenetére
Azért Vistával próbálták mert csak azon működik a hd filmek hardveres gpu gyorsítása.
Win7-el jobb eredmények lettek volna, nekem az van rajta teljesen jó minden, ilyen hibák amiket írtak nem jelentkeztek nálam. -
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
XPvel biztos jobb lett volna, és jó eséllyel tényleg a Vista az oka a nem túl szép eredménynek. Nem tudom miért pont ezzel az elcseszett rendszerrel kellett kipróbálniuk a tesztelőknek. Igazán tudhatnák ha már ez a szakmájuk, hogy mit mivel kell és érdemes. Ha már frisset akartak akkor kipróbálhatták volna a 7-es RCvel. Gratula nekik.
-
rankesz
veterán
Ezt a "Vista megeszi az Atomot reggelire" dolgot sajnos én is alá tudom támasztani. Ennyi volt a probléma a PH! tesztjében, és nem a hardver a gagyi.
Nekem több mint fél évig GCLF2 konfigom volt XP-vel, és CoreAVC codekkel simán vitte a 15000kbit-es bitrátájú 1080p-s Batmant 90% körüli terheléssel. Ez colt a legdurvább HD amit próbáltam, a többi sokkal kisebb igényű volt.
Szóval ha még a gyenge intel csipszetes konfig is képes erre akkor az ION is az 100. Itt simán a teszt nem úgy ment ahogy kellett volnade ezt már előttem DBob-ék kifejtették
-
qky
tag
Egy kicsit visszatérve a tesztre.
Ha nekem kellene ilyeneket írnom, azért én biztos elolvasnék előtte néhány külföldi oldal által végzett próbát. Aztán ha nagyon eltér akkor elkezdenék gyanakodni, hogy valamit elszúrtam.
-
válasz
szabi__memo #177 üzenetére
A legjobban akkor jársz ha ismerősnél kipróbálod, vagy kölcsönkérsz egyet. Persze ionnal ez még macerás, de gclf(2)-vel már simán szerintem. Aztán döntsd el magad. Kb azt fogod kapni ion mellett is, kivéve a hd gyorsítást, és az esetleges játékokat.
-
kingabo
őstag
válasz
szabi__memo #174 üzenetére
"Gondolok itt arra, hogy problémáik voltak HD filmekkel; Adobe Reader, Winamp, netezés, Excel, stb akadozik. Szerintem elég szerényen álltak hozzá.
Vagy ezek extrák? Vagy mire gondoltok?"
Mapinfóban csináltam a beadandómat meg hozzá a doksit és az alábbi progik futottak: mapinfó MO megnyitva kb 10 rétegen, 2 pdf foxit readerben, 1 ooo writer, ff 2-3 lappal, miranda 2 klienssel (msn, gtalk), foobar, smart security, bionc 4 spinhenge@home szállal és semmi akadozást nem tapasztaltam, a gép: gclf2+1giga ram+1giga pagefile w7en. Ezek után eléggé meglepett amit az itteni tesztben olvastam az ion-ról, de ahogy Dbob is írta, nem mindegy mit vár tőle az ember. Külföldi NEVES oldalakon nem húzták le... (xbit labs, silentpcreview...) -
válasz
szabi__memo #174 üzenetére
Az alapvető probléma ott volt szerintem, hogy ma, az újonnan beszerezhető leggyengébb processzor alá feltelepítették a ma elérhető messze legnagyobb erőforrást igénylő operációs rendszert. Innentől kezdve természetes hogy mindenen elhasal amin lehetséges.
Egyesek azt mondják akik win alól használnak kétmagos atomot, hogy 1080p filmek többségét viszi, itt meg gyorsítással nem vitte. Erre nem tudok mit mondani, mivel én linux alól használom, ahol messze nincs olyan optimalizáció sajnos mint win alatt, illetve nincs cuda támogatott gpum se hogy vajon driver / lejátszó hiba lehet-e.
Én mondjuk nem acrobat readert használok pdf olvasásra x éve, hanem foxit readert win alól, és gnome alapértelmezett olvasóját. Többszáz oldalas datasheetek meg se kotyannak neki. Sok képet tartalmazó ebook se gond. Foxit reader se tökéletes sajnos, képeket elég lassan jeleníti meg, még c2d alatt is. Adobe-al ilyen gond nem volt, de azt azért cseréltem le, mert egy pdf olvasó nekem ne egyen meg annyi helyett amit adobe tett.
Húgom anyám gépén nonstop használja a winampot, és sose számol be semmilyen lassú görgetésről, akadozásról, egyébről, miközben firefoxban internetezik. De ő ezt egy xp alól teszi. Nekem linux alól audacious sem szaggat görgetés közben, pedig mint említettem többszáz tab mellett böngészek firefoxal, miközben még egy tucat program fut.
Excelről, és egyébről beszámolni nem tudok. Réges-rég openofficet használunk itthon, és neki nincsenek gondjai. Max annyi hogy a nyomtatás linux alól postscript driverrel sose lesz olyan gyors, és funkciógazdag mint win alól, de ez nem kötődik a géphez.
Szóval nem, ezek nem extrák, csak túl sok mindenen múlik hogy a mérlek melyik szára indul el. A "még épp jó", vagy a "már nem jó".
Amit én is, és más is alá tud támasztani a prohardveres tesztből, az a flash lejátszás. Sajnos eléggé szerencsétlenül van eltalálva a teljesítmény e tekintettben. Fullscreenen már nem épp folyamatosak a youtube videói, de ion gyorsítása erre is jó....lesz, ha adobe elkészül a megfelelő flash pluginnel.
-
szabi__memo
nagyúr
Dbob és Cyrin: mindkettőtökkel egyet értek. Ha az ember tudja mit szeretne akkor nem éri meglepetés. Bár engem ettől függetlenül meglepett a cikk, mert nem láttam, hogy a tesztelők ne értenének hozzá ill. túlzott elvárásaik lettek volna.
Gondolok itt arra, hogy problémáik voltak HD filmekkel; Adobe Reader, Winamp, netezés, Excel, stb akadozik. Szerintem elég szerényen álltak hozzá.
Vagy ezek extrák? Vagy mire gondoltok? -
Cyrin
addikt
Én az 1000H laptopomat fél évig asztali gép nálkül használtam, és mindenre jó volt, csak HD video szerkesztésre nem. Persze ezt meg se próbáltam rajta, mivel nem arra való. Most pedig a gyerekszobában szolgáltatja a meséket a gyereknek LCD tv-re kötve, valamint mobilinternetes gépként funkcionál. És semmi gondom vele, minden tökéletesen működik. Nem is vennék nagyobb notit, mert minek... (Sőt az oprendszer betöltése (XP) sokkal gyorsabban megy mint az asztali C2D gépemen (Vista), ahol meg lehet őszülni ehez képest. Nemsoká nyugdíjba is küldöm.)
Most ehez képest akkor egy kétmagos atom, és egy Ion páros sokkal többet tud, ami bőven elég, a lényeg, hogy az igényeket megfelelően kell megfoglamazni, és ahoz kell gépet választani, nem pedig utólag ráerőltetni azt amire nem való. Aki ezt teszi úgy jár mint a tesztelők.
-
válasz
szabi__memo #171 üzenetére
Az hogy kinek ilyen, kinek olyan véleménye van az elég egyszerű okra vezethető vissza. Az emberek véleménye elsősorban a hozzáállásukat tükrözi, szubjektív módon.
Az hogy a prohardver teszt eredményei nem azonosak mások tapasztalatival nem kérdőjelezi meg egyiknek se az érvényességét, mert más szemszögből mutatja be.
Előbbi, ahogy vki más itt fórumon rámutatott arra ment ki inkább hogy mennyi mindenre nem is jó ez a platform, végül sikerült jól lehúzni, elégedetten odabökték a végére hogy nem igazán jó semmire. Ez kb szóról-szóra megtörtént a tavaly nyárban végrehajtott gclf alaplap esetén is. Hiszen tényleg ilyen gépnek minősül ha az ember 4magos cpu és soksok gb ram, csúcskategóriás vga, esetleg raidbe kötött ssd mellől ül át ez elé a gép elé.
A másik szempont pl. legyen az enyém, vagy itt a fórumon más hasonló, atom-tulajé.
Megvettük a gclf(2) lapot (tehát még csak nem is iont), raktuk rá a teljesítményéhez megfelelő oprendszert, optimalizálva, hasonlóképp a driverekkel (linux alól szinte muszáj a gpu driverhez hozzányúlni). Alternatív programokat használunk sok mindenre, és nem bízunk rá többet a gépre mint amit elbír, és amivel előzetesen számoltunk.
Így anyám gépe tökéletesen fut gclf alaplappal, úgy hogy egy teljesen normális hétköznapi desktop feladatot lát el, és szükség esetén lejátsza a 720p videókat is. És hasonlóképp tökéletesen fut az én gclf2 alaplapom, pedig firefoxban is átlag 100-150 tab van megnyitva folyamatosan, és több program fut.Hogy rólad kiderüljön melyik táborba fogsz tartozni előre el kéne döntened mit szeretnél ettől a géptől, és akkor kiderülhet csalódni fogsz-e
-
grandtour2
tag
udv a fedelzeten..
azert az 1080p m2ts file-okkal vannak roccenesei (pl I robot)
A legujabb nvidia driverrel szarabb lett, szal vissza a regi
nezegetem az alsa-t, de meg eddig nem jottem ra, az line in es mic bemenetet h lehet megforditani (es sima 5.1-es fa geniust rakotni)
az Nvidia MCP79 HDA-rol beszelunk, nem is biztos, h lehethdmi-n szepen szol amugy
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tothjozsef #167 üzenetére
Jaja. Ötletem sincs miért 230as atomot raktak bele. Igy elég béna.
-
tothjozsef
aktív tag
Acer Revo ismertető indexen.
-
qky
tag
Remélem igazad lesz, mert én már teljesen elszomorodtam az eredmények láttán. (Nem is értem miért Vista volt az OS, de ez más tészta.)
Nem akartam elhinni, hogy már a videók sem mennek rendesen.
Pedig az már az ion-mentes atomos lapoknak sem igen okoz gondot.
Az meg, hogy egy Winamp - Firefox kombó megfekteti...Akinek van már Zotac lapja jó lenne ha cáfolná a tesztben elhangzottakat.
-
zso79
őstag
válasz
tothjozsef #163 üzenetére
Teszt és fórum
-
Sherad
csendes tag
Nos én is vettem egy ilyen is drágaságot. Asrock Ion....
XBMC ment rá bootolós telepítéssel így az alap ubuntu, rajta az XBMC.
Többféle videóval teszteltük de nem igazán izzad meg semmitől. Belőve rá kötve 4 terra fájl szerver öröm van asszony nézheti a sorozatait -
New Age
csendes tag
Próbált már vki h264 1080p Level 4.2, 5.0, 5.1 kódolású fájlokat lejátszani ION-on? Mennek zökkenőmentesen CUDA-val vagy sem?
Most akartam HTPC-t csinálni Zotac-os lapból, de kicsit meginogtam fenti okok miatt.NA
-
fogtunder
nagyúr
qt? nekem azzal eddig nem volt baj. gametrailers-en a flash képregényezik, de ha átváltom qt-re, akkor minden pöpec. mondjuk 1080-as qt videót még nem próbáltam, de nem is nagyon szoktam találkozni ilyennel.
a flash-t meg sejtettem, hogy szar lesz, de azt azért nem, hogy ennyire. most minden esetre várunk...
-
fogtunder
nagyúr
hali,
a múlt héten vettem egy asrock nettop iont, lenne némi szoftveres jellegű kérdésem, hátha valaki tapasztaltabb. a HD lejátszást elég könnyedén megoldottam media player classiccal, szépen gyorsít, no para vele, ami viszont nagyon megfekteti szegényt, az a HD flash videók (540p már) lejátszása, és ez fáj.
nem tudja valaki, hogyan működik pontosan a flash player 10 CUDA támogatása? mert felraktam ugyan a legfrissebet, de igazság szerint semmi különbséget nem látok a teljesítményben, ugyanolyan képregényes szar az egész. működik már egyáltalán ez a fícsör, vagy még várni kell, vagy visszafelé nem lesz kompatibilis, vagy mi van?
-
dabadab
titán
válasz
szabi__memo #153 üzenetére
Egeszen biztosan szoftveres zur volt, az egymagos Atommal szerelt ionos lap is eleg eros ahhoz, hogy birja gond nelkul a lejatszast, ahogy irtam is.
-
szabi__memo
nagyúr
Van itt egy jó kis teszt. Ion/8200 vs 780g.
Na már most ezek a chip-ek tényleg ennyire nem játszanak le minden HD-s videót? Meglep ez az eredmény. Azért azt gondoltam, hogy ennél azért jobbak. Link -
Cyrin
addikt
Egy bajom van az AsRock Ion-nal, nincs benne wifi. Én inkább a Zotac lapra szavaznék.
-
Honkydoo
őstag
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
wassermann #147 üzenetére
És gondolom nem fog annyit 'zabálni'.
-
wassermann
addikt
válasz
szabi__memo #146 üzenetére
Igazán a mostani ION is elég erős már pl. HD-s filmek lejátszására. Az ION2 talán annak lesz egy fokkal jobb, aki kicsit játszani is szeretne (de ez is a régebbi játékokat fogja csk bírni...)
-
szabi__memo
nagyúr
-
Honkydoo
őstag
válasz
tothjozsef #136 üzenetére
Jó ez a cikk. Kár hogy a RAID funkciót nem tesztelték le, merthogy az is van a lapban.
-
-
kingabo
őstag
Már van hír a Ph!-n is: [link]
Kiváncsi vagyok hányan adnak még ki a zotac lapjával 1:1-be megegyező lapot? (avagy ugyanarra a ref design-re építőt)"Persze nincs semmi infó, hogy mikortól/hol/mennyiért...."
És nyilván ez a leglényegesebb dolog!A zotac lapja több mint egy hónapja jelent meg (máj 20/22 rémlik a 2magosra) de nálunk még mindig nem kapható, külföldről postával meg annyi lenne időben meg pénzben mintha itthon megvenném.
-
tothjozsef
aktív tag
Itt egy friss HW-SW cikk ION-os lapról.
-
zso79
őstag
Új jövevény: [link]
Persze nincs semmi infó, hogy mikortól/hol/mennyiért....
-
kingabo
őstag
Nem tudja valaki mikor érnek már ide a zotac lapjai? Árgép szerint 1 helyen kapható a B-s változat...
-
kingabo
őstag
válasz
wassermann #130 üzenetére
Ez sem rossz megoldás! Igaz ehhez is kellenek hosszabb csavarok...
-
kingabo
őstag
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
Honkydoo #127 üzenetére
Hejhó!
Egyikkel sem.
Szintelen kültéri kétoldalas ragasztószalaggal.
Ez azért is jó, mert nem olyan csumpi mint a gumicsavar, másrészt elfér (sajna a modecom kivágása inkább 90 mm-es ventihez lenne jó, harmadrészt elég jól elszigeteli a rezonanciától a házat.... diszkre is lett menetközben megoldás (mert rezonál mint a zállat). Diszkhez való szilikonbetétet megvágtam, hosszú csavar bele és máris sokkal jobb lett a végeredmény.
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
szabi__memo #122 üzenetére
Scythe Kaze-Jyu Slim. Vagy mi.
-
rATdrAgOn
senior tag
Háló!
Na, összeált a házi ion.
Azt kell, hogy mondjam, hogy az alaplaphoz mellékelt ventillátor hangos, így maradt a d945gclf2-nél már bevált megoldás. Extrahalk, extravékony 10 cm-es ventillátor rögzítése a feel 302 tetejére. -
kingabo
őstag
válasz
szabi__memo #117 üzenetére
Azért ennyire szerintem nem rossz akkor sem a helyzet! Lehet keresni másik kodekes videót, vagy átkonvertálni.
-
kingabo
őstag
válasz
szabi__memo #115 üzenetére
Nekem elég az az egy amivel biztosan működik a wdtv, akar a halál százával leszedni és kiprobálni codec-eket...
-
kingabo
őstag
válasz
szabi__memo #110 üzenetére
"talan tenyleg jobb is igy kulon. Vagy nem"
Ezt kéne majd eldöntenem, hogy jobb vagy nem.Másik topicban írták, hogy van a wd tv-hez sok hackelt firmware is...
-
rATdrAgOn
senior tag
Háló!
Nos, ma megcsináltam a méret tesztet Feel 302-vel.
Szétkaptam [ezt], beleraktam az ionitx-d-e-t.
Jól elfér, nem ér bele a venti sem semmibe sem, tehát tudom ajánlani.
További képek [itt].Bocs a venti koszosságáért, de időm szokás szerint nem sok volt, majd egyszer kitakarítom.
Az utolsó kép meg az eredeti állapot (d945gclf2).
Köszönöm a figyelmet!
-
somody74
csendes tag
Hi!
Nekem van WD TV-m, és elég jó a ketyere, de messze nem tökéletes!
Hang és felirat váltásnál vannak még tökéletesíteni való dolgok... Meg lényeg, hogy milyen vinyót dugsz rá! Legjobban a WD MyBookkal müxik amúgy...
Illetve azt hozzá kell tenni, hogy 1080-nál, gyakran erősen beszaggat a cucc!
Egyszóval jó, de azért én megépíteném a Zotak ION-os történetet, az a biztos! -
szabi__memo
nagyúr
Bocsi arra mar nem emlekeztem. Vegulis ebben is van valami. Ha mar az egyik megvan akkor lehet en is igy dontenek, de ha nullarol kell indulni akkor szerintem nem.
Megpedig azert mert a wdtv-nel nem rajtad mulik a fejlesztes.. Gondolok itt uj formatumu fajlok, mas codek-ek felrakasara...
Izles dolga is. Mindenestre jogosnak tunik amit irsz es talan tenyleg jobb is igy kulon. Vagy nem -
kingabo
őstag
válasz
szabi__memo #104 üzenetére
Erre viszont már van egy gclf2-m (fentebb írtam is)
Ha ionra váltanék akkor ezt el kéne adni, és csak utána vehetném meg... Ha meg a wd tv-t venném, akkor mai árakon olcsóbban jönnék ki.
Csak ha már vennék akkor hosszabb időre venném, és ebben már az ion tűnik jobb vételnek, nameg idővel az ára is sokat javulhatna. (bár a gclf2 még most is többe került, mint amennyiért én vettem tavaly decemberben
)
Egy szó mint sok: ma hd-s videó nézésre (szerintem) a wd tv jobb. (ha letöltés is kell akkor az egymagos atom ~13k, a 2 együtt kicsit több bruttóban mint a zotac d-e lapja nettóban)
-
szabi__memo
nagyúr
Szakértőkhöz: melyik miért jobb HD lejátszásra: az ION-os platform vagy az ATI HD 4530?
Köszi -
kingabo
őstag
válasz
Honkydoo #102 üzenetére
Elvileg a borda pont a ház tetején lévő rács alá kerül, ahova kivülről minden gond nélkül lehet tenni egy ventit, bár tény elég hülyén néz ki.
De nekem az a venti nem tűnt túl vastagnak és a gclf2-n lévő bordák is kb olyan magasak mint a hátlapi csatlakozó és efölé többen betettek a normálnál vékonyabb ventit.
-
Honkydoo
őstag
Ez így nemjó...
Ha kb ugyanolyan magas vagy még magasabb a borda a zotac lapon, mint a hátlapi csatlakozók, akkor az azt jelenti hogy nem biztos hogy befér egy modecom feel 302-es házba. (ilyen az én házam) Mivel a ház nem sokkal magasabb mint a hátlapi csatlakozók magassága. -
kingabo
őstag
válasz
wassermann #100 üzenetére
Persze nem ugyanaz a kettő, viszont mindkettőt elsősorban videó nézésre használnám és a wd sokkal olcsóbb...
De miért ne adhatnám el a WD-TV-t is akár?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Látásjavító szemműtét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bundle topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- PlayStation 5
- Mobil flották
- További aktív témák...
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest