Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én az 1000H laptopomat fél évig asztali gép nálkül használtam, és mindenre jó volt, csak HD video szerkesztésre nem. Persze ezt meg se próbáltam rajta, mivel nem arra való. Most pedig a gyerekszobában szolgáltatja a meséket a gyereknek LCD tv-re kötve, valamint mobilinternetes gépként funkcionál. És semmi gondom vele, minden tökéletesen működik. Nem is vennék nagyobb notit, mert minek... (Sőt az oprendszer betöltése (XP) sokkal gyorsabban megy mint az asztali C2D gépemen (Vista), ahol meg lehet őszülni ehez képest. Nemsoká nyugdíjba is küldöm.)
Most ehez képest akkor egy kétmagos atom, és egy Ion páros sokkal többet tud, ami bőven elég, a lényeg, hogy az igényeket megfelelően kell megfoglamazni, és ahoz kell gépet választani, nem pedig utólag ráerőltetni azt amire nem való. Aki ezt teszi úgy jár mint a tesztelők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Kingston Fury 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 120 hó garancia
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- Új, bontatlan G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs