Hirdetés
- VR topik
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én az 1000H laptopomat fél évig asztali gép nálkül használtam, és mindenre jó volt, csak HD video szerkesztésre nem. Persze ezt meg se próbáltam rajta, mivel nem arra való. Most pedig a gyerekszobában szolgáltatja a meséket a gyereknek LCD tv-re kötve, valamint mobilinternetes gépként funkcionál. És semmi gondom vele, minden tökéletesen működik. Nem is vennék nagyobb notit, mert minek... (Sőt az oprendszer betöltése (XP) sokkal gyorsabban megy mint az asztali C2D gépemen (Vista), ahol meg lehet őszülni ehez képest. Nemsoká nyugdíjba is küldöm.)
Most ehez képest akkor egy kétmagos atom, és egy Ion páros sokkal többet tud, ami bőven elég, a lényeg, hogy az igényeket megfelelően kell megfoglamazni, és ahoz kell gépet választani, nem pedig utólag ráerőltetni azt amire nem való. Aki ezt teszi úgy jár mint a tesztelők.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest