Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beci43
senior tag
válasz
MaxxDamage #22760 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
MaxxDamage #22352 üzenetére
értelek..
mondjuk bevallom, tisztában voltam ezzel ahogy beüzemeltem az Acer Predatort.... csak gondoltam a CPU lesz a kevéske alá... és nem... hm...ugyan ez egy találgatós csopi, de akkor felvetem, egy 1080/Ti "elég" lenne 2K-ra, csak azt meg már a cpu nem díjazná... vagy tévedek?!
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #19877 üzenetére
Az apja ebben a videoban lathato a hatterben: [link] (wait for it...)
-
BoWDaN
tag
válasz
MaxxDamage #19829 üzenetére
Valaki tud valamit mikor jöhetnek a tesztek?
Sok ember aki már elő rendelt annál már szeptember végén ott lehet az rtx es kártya... -
Fred23
nagyúr
válasz
MaxxDamage #19564 üzenetére
Iszonyat drága, semmiképpen nem éri meg, de akkor ezen most tényleg jó sebességgel működik a DirectX Raytracing? Nem néztem még utána alaposan ennek az új szériának, le vagyok maradva a Pascalnál. De egy biztos: inkább vennék egy drágább Pascalt és Raytracing OFF, mint ezt az új drágaságot, ha alig gyorsabb a réginél úgy egyébként. Vagyis gyakorlatilag úgy adják el ezt az új sorozatot, hogy egy darab szép effektért fizess egy halom pénzt?
-
Joshi
titán
válasz
MaxxDamage #19534 üzenetére
Veszel egy ref használtat és veszel hozzá EK fc blokkot. Én mindig ezt csinálom.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
MaxxDamage #19534 üzenetére
angol Ebay-t nézem én is... brutál... folyamatosan jönnek fel a 1080/80Ti.-k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- Eladó RTX 4090 ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GeForce VGA-k 5080, 5090, Bontatlan, Új, 3 év Magyar garis.
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest