- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
válasz kwzatz #43110 üzenetére
Jajj te csak ironizalsz? Uhh hát én ís. Ne vegyél komolyan csak szarkazmus volt az egész.
Legszanalmasabb amikor mar nem tudsz mit írni akkor jajj csak irónijaa vót Láttam hogy atra megy ki hogy ha én PLED-et veszek mert az az igényes (te hoztad ezt is be) akkor másban is. Nagyon pojénos volt.
Pulse 3D nem nyomi. Mellé megint de ez már nalad alap. Van anmál lejjebb kategóriáján belül.
IPS-nél van? (ami jelenleg kapható). TN még van?A korhoz meg annyit hogy egy szám. Az érettség sokkal fontosabb. Te mennyire érzed magad annak? Visszaolvasva a sztereotipikus gondolkodasodon látszik hogy sajnos nem. Aztán tippelgetsz én milyen vagyok meg mikkel játszom...en egyetlen egyszer nem tettem.semmilyen megjegyzést rád vagy arra hogy vajon te mivel játszatsz stb. Te vetítettél rám ki mindent Nagyooon érett dolog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest