Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• BerserkGuts

addikt

válasz gV #50892 üzenetére

Steel nomádnál ahány pont annyi fps kb az a 6000ont 60fps az egy 5070ti kb asztaliban
    relatív teljesítményre ezt kell nézni nem egy régi time spy-t*

*persze a tiptopnak nagy előnye a 15"-os kijelző ami inkább 1080p felbontáshoz van csak az akhilleuszi sarok a gyenge proci lesz 9800x3d szintű proci kellene mellé hogy 1080p-ben jól működjön a kémia így enyhén vissza fogja :DDD

itt nem tudom de a lista legalja után -10fps-el megtalálhatóak ezek az energia takarékszutykok:

computerbase játék tesztje engem nem győzött meg mert valami gagyi 720p teszt de végül is látható az fps-en nem egy kategória az asztalival még így sem

számomra nagyon újdonságként hatott hogy kihozzák az intelt győztesnek játékok terén :DDD ez érdekes meglepetés amikor legtöbbször 40-50-60fps-el is elstartol az amd tőle :DDD :DDD érdekes :)) :DD

Maradjunk annyiban hogy lényegében a fizikát ne csapjuk már be ha kell a teljesítmény akkor fele annyit fog teljesíteni mivel fele annyi 150W a 300W helyett bár minek a 600W azt se értem ha az alkalmazás, programozás eldöntheti az egész dolgot íme pár példa ha nincs szükség a teljesítményre persze remasterelt régi játék nulla gép igénnyel:

Szerintem a mindenkinek legyen jó miatt vannak problémák hogy annak is jól fusson akinek 10éves gépe van legalább alacsonyabb beállításokkal és a laptoposokra is gondoljon a programozó csak akkor hova szaladunk 600W-ig mert kihasználatlan marad egész :(

Új hozzászólás Aktív témák