Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    válasz S_x96x_S #42702 üzenetére

    De emlegetem, és továbbra is szem előtt fogom tartani, illetve alkalmazom ott, ahol értelmét látom(!), mert hasznos tud lenni, és ezen semmilyen random, komoly értekezésnek szánt, izzadságszagú szellemi maszturbáció nem változtat, ha nem gond. :D Főleg nem egy olyan, ami a következő ostobaságot le tudja írni:
    "An even more extreme example is God. At least superficially, God is a simple explanation of pretty much everything, so we should prefer the explanation of “God did it” or “God made it to be so” to any other explanation."
    Ugyan ott van az "at least superficially", de így is, miért kalkulál egyáltalán a hívő szemszögével Occam borotvájával kapcsolatban? A hívő, amikor azt állítja, hogy Isten felel valamilyen esemény bekövetkezéséért, akkor nem egy logikai döntést hoz. Szóval bármilyen esemény bekövetkezténél az egyszerű magyarázatnak azt tekinteni, hogy egy mindentudó, mindent látó, mindenütt jelen lévő, téren és időn kívül létező felfoghatatlan lény, aminek a létezését nem tudjuk bizonyítani (attól függetlenül sem, hogy hívők vagyunk vagy sem), nem igazán látom, hogy lesz a "szimplább magyarázat" bármire, bármilyen formában, ahelyett, hogy egy esemény bekövetkeztét mondjuk a meglévő adatokra, matematikai valószínűségre, természeti jelenségre, stb. fognánk. De lelke rajta, ő tudja, hisz írt egy medium article-t, és valaki már el is fogadta a leírtakat tényként. :D

    Jelen esetben pl. tökéletesen helyénvalónak tűnik ugyanannak a jelenségnek a leírására (kint van benchmarkok meg nem jelent kártyákról és még nyereményjáték is van hozzá) a fake benchmarkok/fake nyereményjáték magyarázat, ami meg van támogatva tengernyi különböző egyértelmű jellel, mint a "gyárban dolgozik, ingyen kap/lop kártyákat megjelenés előtt, amiket mindenféle ok nélkül szétosztogat egy dátum/leírás nélküli massive giveaway-en, a semmire nem jó számokat hozó Youtube csatornáján egy olyan ember, aki korábban aimbotos videókat csinált".

    b.: "3 darab kártya nem 2-3 millió forint, főleg ha nem boltból szerzed be." Ez tényleg nagyszerű, valóban nem, de a srác 7-et oszt ki a "massive giveaway-én", szóval nem tudom, 3 db kártya értéke most honnan jött. :D
    Nem bennem okozott törés a link, te nem tudod elfogadni, hogy fake semmit nem érő benchmarkok vannak a csatornán. Te próbálod erőltetni, ezt a "fogalmunk sincs", meg "nem tudjuk biztosra" dolgot. Oké, te nem tudod biztosra, értem én, de a nevemben fölösleges kijelentéseket tenni, mert én meg igen. Az a szomorú, hogy az eredeti kommentem után időt kellett pazarolni egyáltalán erre a nyomorult dologra.

    Busterftw: Ne fárasszatok már... Ti komolyan nem tesztek fel semmilyen kérdést magatoknak? Lop 7 kártyát több milliós értékben és csak úgy szétosztogatja Youtube-on a semmit nem érő csatornáján?
    Komolyan mondom, sokszor hihetetlen ez a fórum. Nem is fárasztom magam tovább. Még egy jó tanács: Óvatosak legyetek majd a következő 1-2 évben, mert valószínűleg újra megszaporodnak majd a cryptoscames YT videók is az új ciklus eljövetelével.

    [ Szerkesztve ]

    "Everything is high risk, if you are a pussy."

Új hozzászólás Aktív témák