-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoolla
aktív tag
A technikai reszehez nem took hozzaszolni. En csak egy vegfelhasznalo vagyok. Csak berakom az uj kartyat es jatszom.
Viszont 2 ev es ki tudja hany honap utan ha megjelenik egy termek ami, amiota vilag a vilag fejlodik, es egyre nagyobb teljesitmenyu lesz, vannak elvarasaim. Es nem feltetlenul neveznem nagyoknak oket.
Keldor te is irtad feljebb, hogy a jelenlegi Ti-vel is fut egy rakat jatek 60 koruli fps-el 4K-n. Tenyleg akkora elvaras lenne, hogy ez at legyen ultetve az uj "olcsobb" belepo felso kategoriaba? Es igy a abszolut csucs meg ahova mondtam?
De innentol mar csak koroket futunk. Csak ismetelni tudom magam. En csalodott leszek ha az a teljesitmeny jon, amit Gbors vizional/kalkulal es/vagy a pletykak vetitenek elore.Meglassuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- joghurt: frenda dsttöytoi
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest