- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laraxior #19907 üzenetére
A 30-as széria egy masszív teljesítménybeli ugrást jelentett az előző generációhoz képest és mindezt elérhető áron (MSRP). Az emberek itt egyedül a kripto láz okozta hirtelen túlkeresletet szopták be. (Azt azért zárójelben megjegyezném, aki élelmesebb volt úgy váltogathatta a kártyáit abban az időben, ahogy akarta. A kártya néhány hónap alatt kitermelte a saját árát, sőt...).
Az se szerencsés, hogy az új generációs konzolok is ugyan abban az évben jelentek meg és az a 8 giga VRAM nagyon gyorsan elfogyott a nextgen címeknél.Sokan vannak a topicban, akik váltani fognak az ártól és hozott teljesítménytől függetlenül is. Ez esetben nem egy ördögtől való gondolat, hogy még bejelentés előtt inkább eladják a kártyájukat használtan beszerzési áron.
Én tök jól elvagyok most a 7800X3D igp-vel. Kicsit bántja a szemem a 60hz a G9 oleden, de igazából a felhasználói szokásaim 98%-át lefedi, a maradék 2%-ra meg ott a GFNow.
-
válasz
Laraxior #19907 üzenetére
Igen, de pont ezért vagyok úgy, hogy inkább vállalom be a párszáz euró bukást mint sem ha megint nem lesz kerek a story ott vagyok 2 szét közt, hogy eladtam gombokért a kártyát, miközben az új meg baromi drága és/vagy még nem is hozza azt a teljesítményt amit mondtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- AKCIÓ!!! GIGABYTE RTX 4080 GAMING OC 16GB GDDR6X, 2 év hazai kisker garancia, szinte új, hibátlan!
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás RTX 4060 4070 4080 4090 Ti Super
- Laggol, hangos, zörög, csíkoz vagy nem ad képet, kifagy? Videókártya karbantartás! Hibás is!
- RTX 4080 Super (GAINWARD Panther OC)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest