- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egér probléma
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
NewHope88 #9397 üzenetére
Jelenleg igen, 1080Ti-m van, attól függ mikor érkezik meg a rendelt 2080Ti kártyám, véleményem annak ellenére is tartom hogy a 2070 lassabb marad mint a 1080Ti. De látnok én sem vagyok... 2080-1080Ti elvan fej fej mellett.
Ennyit nem hiszem, hogy befog hozni az RTX driver.
De van még pár ilyen cim ahol közel 15% a hátránya a 2070-nek. -
snecy20
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9391 üzenetére
Most még utóbbit mondanám, 1080Ti erősebb, csak valószínű hogy driveresen tesznek róla hogy lecsússzon az 1080Ti az 2070 szintjére, előbb-utóbb.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
1080Ti
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mindig az újabbat.
De!
Most a magasabb árazás miatt nem feltétlen éri meg az újabb.Így ha most egy bolti garanciás, fullos GTX 1080 Ti-t sikerül találnod 200 alatt, akkor javasoltabb az, mivel az RTX 2080-tól csak 6%-kal van lemaradva össz teljesítményt figyelembevéve. Az RTX 2070 meg a GTX 1080 és 1080 Ti között van.
Plusz az RTX még nem igazán acélos a mostani új generáción így a következőn vagy azutánin már érdemesebb lehet kipróbálni.
Én 1440p felbontásra, 165Hz-re és G-Sync mellé vettem az 1080 Ti-t.
Úgy voltam a 20-as széria megjelenése előtt, hogy vagy RTX 2080 vagy GTX 1080 Ti lesz a gépben.Az RTX 2080-ból az EVGA GeForce RTX 2080 FTW3-ra mentem volna rá de nagyon, viszont szerencsémre az még nem volt raktáron (és most sem ahogy nézem) csak a "kis" tesó 3 slot 2 ventilátor ezt meg nem akartam megvenni, de már kellett egy kártya... szóval a józan eszemhez visszatérve nézegettem az új 1080 Ti-ket és be is rendeltem más-más üzletből 1-1 kártyát, de visszamondtam egymás után mert nem olyan hűtés volt azokon amivel kiegyeztem volna és végül a hardveraprót fürkésztem, aztán ott találtam egy jó ajánlatot amire rámentem és lett egy MSI Gaming X 1080 Ti-m, dobozzal, mindennel és garanciával.
Ha az új széria nem lenne ilyen drága, akkor javasoltabb lenne minden képpen.
De így, ilyen árak mellett nem az.Továbbá elvileg ez a 20-as széria nem lesz hosszú életű, így nem biztos, hogy megéri beleugrani egy új drága RTX-es kártyába.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Melyiket érdemes? RTX 2070 vagy 1080TI?
-
Doblós
aktív tag
Na,úgy néz ki,sikerül egy Aorus 1080 Ti-ra lecserélnem a 1080-at.Viszont felmerült bennem a kérdés,ugyan elég lesz-e neki a tápom?Egy 8600k ketyeg 4.6-on,van 5 ventim,egy ssd meg egy vinyóm.A tápom meg egy Fsp Aurum 650.
Szerintetek? -
Leon77
őstag
válasz
Motion_Blur #9375 üzenetére
Köszi
, mert az előző kártyám (giga 1070) az 50 fok felett már pörgette a ventiket.
A vizezésen még gondolkodom.
-
Leon77
őstag
Sziasztok.
Beújítottam egy MSI 1080 TI gaming 11g kártyát. Az lenne a kérdésem, hogy az mennyire normális, hogy a ventilátorok 60 fokos gpu felett kapcsolnak be?
Idle amúgy 30-35 fok, az rendben van, fullos terhelésnél eddig 70 fok volt a maximum és 1860-Mhz-ig boostol.
Én bevállaltam, mert bányász kártya volt, de olcsón. A ventik amúgy némák teljesen.
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok
A multimonitor topik eléggé behalt, így megpróbálkozom a kérdéssel itt is hátha:
Egy 1080ti gp-uhoz szeretnék csatlakoztatni több kijelzőt.
[link]1db Dell fullHD monitort
2db Samsung 4K TV-t.Probálkoztam a rendelkezésemre álló kábelek segítségével összehozni a dolgot, de egyszerre a 3 sosem működött. (Dell dvi kábellel a 2db TV Hdmi kábel)
Tudtok valami más javaslatot adni amivel biztosan rá tudom venni a 3 kijelzőt a működésre?
Köszönöm előre is!
-
MésziGab
tag
-
Laraxior
titán
válasz
MésziGab #9369 üzenetére
Folyékony fém pasztát kapott, mert GPU blokk került rá. Aztán amikor letöröltem róla, akkor maradhatott valamennyi a GPU körül, és rövidre zárta.
Csíkozott képet adott utána már, de ránézésre semmi nem látszódott rajta.
Logout blognál elolvashatod a sztorit.
Ha olyan gyártótól van a VGA, ahol szabadon módosítható a cooler, akkor érdemes szerintem totál lenullázni. -
MésziGab
tag
válasz
Laraxior #9368 üzenetére
Az mit jelent a totál kinyírás?
Szénné húztad és elszállt,vagy mik voltak a tünetek?
Nálam kb 1hónapja kezdte hogy néha bevillantott fekete képernyőt,aztán utána jött hogy a fekete képernyő után jött pár csík már másodpercig!
Aztán az egyik bekapcsolás alkalmával már nem küldött képet semelyik portra,haver bedobta az ő gépébe ott sem produkált semmit -
Devid_81
félisten
válasz
MésziGab #9366 üzenetére
Ez sok mindenen mulik, ami epp raktaron van nekik abbol jon vissza valami.
Kaphatsz helyette javitottat, teljesen ujat, es akar full refund-ot is, de foleg az utolsohoz kell a jo es megbizhato elozo tulaj, mert valoszinuleg az O szamlajara fog visszamenni a penz.
Elvileg meg olyan opcio is lehet, amikor mar az uj next-gen szeriabol tudnak "csak" adni, ez az egyik legjobb verzio a sok kozul szerintem. -
Laraxior
titán
válasz
MésziGab #9364 üzenetére
Angliából származó, de Magyarországon vásárolt VGA, ami Németországból lett garanciáztatva.
KFA2 980Ti HoF
Megfelel?
Pont amire felhívtam az előző kolléga figyelmét, hogy hiába volt nálam a garancia papír, csak a számlán szereplő nevére szólt a dolog, én kitörölhettem volna vele... -
MésziGab
tag
Sziasztok
Külföldi garanciáztatással van valakinek tapasztalata?
Cyberport - GTX 1080 Ti(2018.01) - Fekete képernyő villogás,utána csíkozás,pár hét után pedig teljese lehalás..
Mire számítsak? -
Cobrusz
senior tag
válasz
Bismarck24 #9359 üzenetére
Én 140ért vettem Strixet 25hónap garival...
150k felett én már biztos nem vennék Ti-t -
Bismarck24
tag
Sziasztok! Érdekelne a véleményetek.
Egy Msi gaming trio 1080 ti 26 hónap garanciával 2 hónap bányászással megér e 230-at ?
Msi gaming x 1080 ti-m volt csak eladtam, van olyan jó teljesítménye? -
laychi
veterán
Gigánál nincs termékregisztrálásra lehetőség és a disztribútoron keresztül intézik a garizást.
Írtam nekik, egy hasonló szituban egy gtx 1070-nel kapcsolatban kb másfél éve, azóta sem jött válasz, nem mentem bele a bizniszbe.
Esetleg úgy vedd meg, ha írtok adásvételit, amiben garantálja, hogy ő intézi a gariztatást probléma esetén, illetve kártalanít,amennyiben ez nem lehetséges.
Tanu is írja alá mindkét fél részéről.
Amennyiben ebbe bem megy bele, hagyd a fenébe.
Egyébként ismertebb sok pirosponttal rendelkező eladó, vagy frissen regisztrált 0 pontos? -
Laraxior
titán
Egyik gyártó sem garanciáztat csak úgy egy szám alapján. Számla mindenhova kell.
Sőt, valahol csak a számlán szereplő nevére szól a garancia.
Ne dőlj be ilyen hülyeségnek.Samsung SSDket is így árulnak, aztán oda is kell számla, papír, stb... mert hogy 5 év gyári garancia... amit nem tudsz érvényesíteni megfelelő papírok nélkül.
Meg még lehetne sorolni. -
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy remek lehetőségem,hogy hozzájussak egy 1080ti-hoz.Doboza nincs neki,se garilevele,viszont a tulajdonos azt mondja,hogy a száma alapján ha valami gond van vele,a gigabytenál lehet garanciáztatni.Újrapasztázást már végzett rajta.
Az lenne a kérdésem,hogy létezik ilyen,illetve ha újrapasztázta,nyílván akkor szétszedte,az nem jár garanciavesztéssel?
Ugorjak bele,vagy hagyjam inkább? -
GAbre
veterán
Valaki esetleg tudja,hol tudom megnézni a kártyahibákat az eseménynaplóban?
Kerestem,mert lekapcsol néha-néha a kép. -
MésziGab
tag
Üdv
Strix 1080Ti pár hete elkezdte hogy néha bevillantott pár másodpercre fekete képernyőt és amikor vissza jött a kép akkor 1mp-ig vízszintes vibráló csíkok lettek!
Ezt van amikor csak egyszer játszotta el,van amikor többször egymás után! Újraindítás után jó lett!Most raktam a gépbe egy plusz SSD-t,s amikor visszadugtam mindent a gép hátuljába akkor indítottam a gépet és fekete képernyő még BIOS-se tölt be
Alaplap hátulján világít valamilyen piros led,az nem tudom világitott-e eddig!Átdugom az alaplapra ott van kép tökéletesen!
MEGHALT volna?
-
FaTHI
őstag
Srácok adott egy I7 2600-as proci 4Ghz-en + 12 mb ram +Gtx1080ti-is kártyám. The division-ba játszottam tegnap, és bizony a Pvp területeken be be esik 60fps alá néhol 50-fps-em volt csak, 2560x1080P Ultra beállitásokkal, az Nvidia spec árnyékokat nem is raktam be. Létezik hogy Cpu limitem van? Monitorozva a Cpu 60-70% os.
-
Laraxior
titán
-
GAbre
veterán
Üdv!A napokban hozzámkerül 1 MSI armor.
Vannak tapasztalatok?
Kicsit melegedő,ahogy nèztem.
Vrm-eket valaki nézte mennyire forralja?
Egy 29es 21:9es monitor is lessz hozzá.
Remélem nem lesz túl sok gondom vele,elèg nagy a tábora ennek az aránynak? -
Joshi
titán
válasz
MaxxDamage #9313 üzenetére
Ezt nevezik védelemnek. Pont azért van, hogy a hozzá nem értő usernél is hosszú-hosszú ideig működőképes legyen különböző körülmények között.
-
-
... -
Puma K
nagyúr
Az Nvidia a Pascal (GTX 10) szériánál hozta be azt, hogy a feszültséget nem lehet állítani egy adott szinttől feljebb.
Így az Nvidia kártyákat nem lehet kinyírni.Plusz a BIOS-t sem lehet úgy módosítani mint legutoljára a Maxwell (GTX 900) kártyáknál lehetett.
Vannak jó ötletek, csak a kivitelezés kérdéses:
Please allow us more access to the voltage. I'm fine with the risk to see just what my card can do. Maybe register the card with nvidia for a file to download that changes the voltage limits and tags the card so nvidia and AIB's aren't burdened with too many RMA's? I'm not a software developer so no idea how possible that is. - link
-
Mindenkinek
Lényeg, hogy ez is megoldva!
A gari körülmények tisztázva, eredeti .pdf dokukat megkaptam és a bolttal is beszéltem. (2021.02.05.-ig garis) szóval összességében minden rendben és minden jó, ha jó a vége./telefonról vagyok, így nem tudtam mindenkinek válaszolni/
-
Weareus
addikt
válasz
MaxxDamage #9285 üzenetére
Azért egy ilyen kártyánál alap, hogy 4k-ban (ha nincs 4k-s monitor, akkor "emulálva") futtatjuk le ezt a tesztet.
Btw miért ennyi a pontszám?
-
TTomax
félisten
válasz
MaxxDamage #9298 üzenetére
Igen ez a reális légen, a nagyon kivételes darabok mennek 2050-2063MHzet alapfeszen léggel,általában ehhez viz kell,vagy igen jó gpu,vagy fesz. emelés.Nem fogod észrevenni azt az 50MHzet,de legalább így stabil.Nem hiszem,hogy az eladó mokoltra volna a BIOSt,merthogy nem lehet.Nála azért nem jött elö a hiba mert bányászni általában TDP limittel szoktak így nála a kártya soha nem boostolt fel eddig,hamarabb kapott TDP limitet.Azt sem tartom kizártnak,hogy a Zotac vacak programja kavart be,beragadt valami OC mode,ami igy már az új biossal nem aktív.
-
Habugi
addikt
válasz
MaxxDamage #9298 üzenetére
Trolling On:
Némmá'.., hittél azoknak akiktől eleve azért kérdeztél mert tudtad, hogy jobban értenek hozzá és igazuk lett?
Há' mik vannak mán' emitten hö?! Csudák világa-e
Trolling Off.
Viccet félretéve.., favágó egy meló volt de végülis megérte, örülök hogy megoldódott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Egér probléma
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest