Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz
mike92 #11781 üzenetére
Az a durva, hogy 1,5 éve az MSI Gaming 1080 ti-met 150k-ért vettem és nem esett azóta sem az ára. Én hardverapróról vettem, bányász kártya volt alul feszelve. Tökéletes ventillátorokkal. Egy játékra használt karit jobban megvisel a hőingadozás, mint egy bányászt. Úgy voltam vele, max. kicserélem a ventiket, de hibátlanok.
-
Leon77
őstag
Sziasztok. Az msi 1080 ti gaming-karim most, hogy nincs olyan meleg is idle 60 fokos. Kipróbáltam a tartalék op. rendszerrel, nem-e valami bányászik, de nem.
vajon megérett egy újrapasztázásra a gpu? Gyári hűtés van rajta.
-
Leon77
őstag
válasz
venom8888 #10693 üzenetére
Dehogynem. Előző karim egy ilyen 1070-es volt.
És 1936, vagy, ha melege volt 1924 volt az órajele. Nulla tuningal. És simán csak légkavaróval ment, igaz msi ab-vel adtam neki egy custom fan profile-t , emeltem a gyári fordulatokon, hogy ne essen vissza a gpu freki, és nem is esett vissza és léghűtéshez képest meglehetősen csendes volt a kari.
Igaz a mostani 1080ti-re sem panaszkodom, pedig úgy vettem, hogy bányász kártya volt. (150k-t nekem megért)
-
Leon77
őstag
-
Leon77
őstag
válasz
Motion_Blur #9615 üzenetére
Én ref kártyát csak akkor vennék, ha vizezném. Akkor nincsen semmilyen hűtési probléma, a gpu sem megy 50 fok fölé.
-
Leon77
őstag
-
Leon77
őstag
Jól néz ki. Neked meddig boostol a gpu? vagy meddig ér a tuning?
Szerk: Nekem 1860 a gpu de ott stabilan elvan 60-65 fok körül.
Nekem egyelőre nem kell tuning, mert csak fhd-ra használom és jelenleg nagyon owerkill, de mivel a 1070-re kevesebb, mint 50k-t kellett rádobnom váltottam.
És van bexarás élmény. Főleg, hogy totál smooth minden.
-
Leon77
őstag
válasz
Motion_Blur #9507 üzenetére
Csábító ajánlat
-
Leon77
őstag
Én 150k-ért vettem az MSi 1080 ti Gaming 11g-t. Most meg eltűntek apróról, vagy csak nagyon drágán vannak. Nem semmi.
-
Leon77
őstag
válasz
Devid_81 #9469 üzenetére
Az mit jelent, hogy leharcolt a kártya? Ha a ventilátorok rendben vannak mi harcolódik le egy kártyán?
Ráadásul a bányász kártyák köztudottan alulfeszelve (fogyasztás) mennek közel konstans hőmérsékleten, míg, ha veszel egy gamer kártyát ott hihetetlenül sok hőingás volt és tudtommal ez az a dolog, ami erodálni tudja a kártya forrasztásait (nem beszélve arról, hogy sokan húzzák is a kártyákat), amit sütőben szoktak javítani. (mint a repülőgépeknél, nem a repült óra teszi agyon használttá a gépet, hanem a felszállások és leszállások száma).
Az enyémen rajta van a matrica, átnéztem, nem találtam bontásra utaló jelet, más is vett az eladótól vele is beszéltem, ő is elégedett. Volt az aprón olyan 1080 ti amiben ventilátort cseréltek és barbár módon szerelték le ventilátor házat és a csavarok helye letört, ezért a ventilátor ház a kártyára gyorskötözővel volt felfogatva.
De 120k-t kértek a kártyáért, ami működött. Aprón láttam hozzá vizesblokkot árult valaki 15k-ért. Azért ennyi pénzért pláne már megéri a kockázat, ha a kártya jól működik.
-
Leon77
őstag
válasz
F e Z o #9460 üzenetére
Én a 20-as generációt kihagyom. Szvsz ez a 1080 ti fhd-n kiszolgál még évekig. RTX-nek meg szvsz évek kellenek. Bf4 ultrán 200 fps, bf1 170, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy hihetetlenül sima a játék. Szerintem sok évre jó lesz a mostani konfigom.
Gar nincsen a kártyámra, de alig fizettem rá a 1070-re. És ég és föld (pedig szerettem azt is)
-
Leon77
őstag
válasz
Motion_Blur #9375 üzenetére
Köszi
, mert az előző kártyám (giga 1070) az 50 fok felett már pörgette a ventiket.
A vizezésen még gondolkodom.
-
Leon77
őstag
Sziasztok.
Beújítottam egy MSI 1080 TI gaming 11g kártyát. Az lenne a kérdésem, hogy az mennyire normális, hogy a ventilátorok 60 fokos gpu felett kapcsolnak be?
Idle amúgy 30-35 fok, az rendben van, fullos terhelésnél eddig 70 fok volt a maximum és 1860-Mhz-ig boostol.
Én bevállaltam, mert bányász kártya volt, de olcsón. A ventik amúgy némák teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest