Új hozzászólás Aktív témák
-
FaTHI
őstag
válasz
-=Jam=- #10312 üzenetére
Nekem volt egy G1 Gaming Oc-m de a max 75-fok volt,el is adtam mert bányász kártya volt, kicsit féltem is tőle. Az hogy mennyi volt a venti pörgése nem tudom, de nekem soknak tűnik a hőfok ami érdekes lehet hogy mennyin boost-ol. Ha 1723Hzz en teszi ezt akkor az nagyon gyenge. nálam alapon 1900 körül volt, ott volt ez a 75-76fok.
-
FaTHI
őstag
Valamivel monitorozd kiderül, azért annak a procinak elégnek kellene lennie, de már ki tudja..
Próbáltam én is anno a Division-t, és igaz egy öreg i7-2600 4ghz-en biza nagyon elfogyott, ott a max Gpu- amit kitol egy Rx580-as, esetleg egy 1070-es Gtx. Persze próbáltam Gtx1080ti-vel is, és most Rtx2080-am van,ez már a közel jövőbeli konfig alá lesz ezzel is de hát ami elavult az elavult.... Nos a lényeg egy ismerősöm reagált erre, ő már egy jó ideje lecserélte a 4790K-s prociját már az is kevés volt, és az nem mostanában a winfos újabb verziója nem szólt bele. Véleményem az hogy sajnos eljött az idő hogy biza pár évente konfigot kell cserélni nem úgy mint anno, legalább is nálam 5-évet is kibirt egy aktuális konfig. Jó példa a BFV. -
FaTHI
őstag
Srácok adott egy I7 2600-as proci 4Ghz-en + 12 mb ram +Gtx1080ti-is kártyám. The division-ba játszottam tegnap, és bizony a Pvp területeken be be esik 60fps alá néhol 50-fps-em volt csak, 2560x1080P Ultra beállitásokkal, az Nvidia spec árnyékokat nem is raktam be. Létezik hogy Cpu limitem van? Monitorozva a Cpu 60-70% os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest