- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csirkemiki
csendes tag
válasz
akoska07 #17272 üzenetére
Hali. Egy olyan kérdésem van, hogy EVGA GTX 980 TI AC + SC videókártyám van.
Gondolkodtam tuningon. GPU clock: +150 MEM CLOCK: +250 nél stabilan ment a kártya.Kérdésem: Ezzel ronthatom a kártyát, és maga az élethosszát, vagy csak akkor ha adok neki + Voltage-t?
Azért kérdezem, mert olvastam, hogy addíg amíg nem adok neki + Voltage-t és stabil az OC addig a kártyának nem árthatok. (Valóban így van?) -
F e Z o
veterán
válasz
akoska07 #17244 üzenetére
Az Aqua-t sem értem, anno cserélt kártyát kaptam, ami szintén bedöglött, s megint cserélték. Egyiken sem volt matrcia, amikor konzultáltam az aqua-val, ezt a választ kaptam:
Mondjuk nincs rájuk egy rossz szavam se, a kártyát cserélték, miután nálam az egyik venti megbolondult, s a garancia is újraindult 3 évvel.
-
-
-
deadwing
addikt
-
deadwing
addikt
válasz
akoska07 #16047 üzenetére
Nem is fogtam, de mivel Te külföld, és nekem meg minden azonnal kell, megvettem Vigilante fórumtárs Strixét, de rá is b@sztam
Az SLI híd miatt... szélesebb a Strix sokkal. Az most mindegy is, hogy komolyabb híd kéne 144Hz-hez, de még a normál flexi hidat is alig bírtam rászuszakolni... Konkrétan egymás felé kellett befeszítve lecsavaroznom a 2 kártyát, hogy rámenjen, de így is simán lecsúszhat, ahogy elnéztem.
Az a durva, hogy ezt még F e Z o kolléga említette is, csak én azt hittem, hogy hosszirányú lehet a különbség, én hülye
De most ez van, csak kelleni fog még egy Poseidon majd.Más.
SLI módban hiába fut az AB, tuning nyista... 1304MHz-en mennek a kártyák. Ez miért lehet? -
keIdor
titán
válasz
akoska07 #15854 üzenetére
Szerintem az első majdnem kompromisszummentes kártya 4K-ra az a Titan X Pascal, semmi más, de annál is játékfüggő, mert van olyan játék, ahol azzal a kártyával is vissza kell venni egy-két dolgot a 60fps-hez. De van olyan is, ahol már semmit, Battlefield 1, Gears of War 4 ilyen például.
Egyébként Battlefield 1-be beírjátok a konzolba, hogy render.drawscreeninfo 1 és írni fogja, mekkora felbontásban renderel a GPU, és akkor kiderül, hogy a scale százalékkal mennyi módosult fel, vagy lefele.
Szerintem BF3, BF4, BFH-ban is működnie kell ennek a parancsnak. -
Laraxior
titán
válasz
akoska07 #15851 üzenetére
Elégnek nem eleg, mert mint ahogy irtam kompromisszumot kell kötni.
BF4 es Hardline eseteben sokat...
GTA5-nel eleg a szűrőket kikapcsolni, mig BF1-nél lejjebb kell venni ezt azt ha 60 FPS felett szeretne gamelni az illető.
Tehát nem elég, de el lehet vele lenni, okosan beallitva a jatekokat.
Ultra graph settingsre es millio szűrésre nem eleg, de ugye vannak köztes megoldasok, nem csak low es ultra high beallitasok vannak.Amugymeg nincs min csodalkozni, még mindig a masodik-harmadik legerosebb VGA a piacon (TitanX-ek, 1080) 1070-el meg kb egy szinten, tehat azt nem szamolom erosebbnek (az enyemnel, mg itt pár igen jo 980Ti-nél ugyse erősebbek
)
-
-
NFree
addikt
válasz
akoska07 #15304 üzenetére
980 ti nél nem tudom , de nekem a classikat(780,980) nem jól méri az msi after de a gpu _z is van hogy hülyeséget ír.
A lightningoknál dolgozik rendesen, érdemes rámérni sztem multival ha van rá lehetőség. Az a biztos .de lehet a 980 ti vel már dolgozik rendesen. Csak nállam van ilyen anomália. vagy csak a classit nem szereti.
-
keIdor
titán
válasz
akoska07 #13395 üzenetére
Ő sajnos hiába ért hozzá, elfogult, és tapasztalata sincs, mert semmivel nem játszik, csak az adatokat látja, meg hogy elméletileg minek hogyan kéne lennie. A gyakorlat viszont más, gyakran "180°"-al...
Finomszemcsés
preempciótündérport mondják, hogy amiatt nem jó a Maxwell, mert nem tudja. De a Pascal már igen, szóval nVidia is jó. -
KAMELOT
titán
válasz
akoska07 #13369 üzenetére
GDDR5X lesznek a Ti-n 12 és 16Gb legalább is az előzetes infók szerint. Ha HBM2 lenne rajta akkor azért megérné csak itt szól közbe majd a durva árazás, ami oylan 1000-1200eu közé tehető be.
Így meg jobban megérni SLI-t venni, mert akkor már a 980Ti-k ára ilyen 300-350eu környékén lesz! -
keIdor
titán
válasz
akoska07 #13079 üzenetére
Pedig: [link]
Amikor azt látod, hogy el van osztva minden szálra és mondjuk mennek 20%-on, az a Windows műve.
Ugyanaz, mintha 4 szál menne 100%-on. Képkockaszám ugyanaz lesz a végén, nem használ a Division sem többet, minden tesztoldalról ez jött le.Ennek a játéknak órajel kell, attól fog gyorsabb lenni.
freestyée: Nem, az sem használja: [link]
-
-
deicide
veterán
válasz
akoska07 #12829 üzenetére
Hát, én azért elcserélem őket, azért a pár százalékért. Aztán persze azokat meg majd 1080Ti-re, amikor kijön.
De igazad van, elég nagy értékvesztés van most a "régi" nemzedéken, érdemes kihagyni a 1080-at és csak egyszer bukni a váltáson. Ellenben akik itt vannak a topikban, javarészt maximalisták és nem fogják kihagyni, úgy érzem. -
válasz
akoska07 #12797 üzenetére
Nekem is van némi anyagi forrás, valszeg elbírná ugyanazt amit te csinálsz, de valahogy nem érzem már szükségét ekkora teljesítménynek - többéves játékok előnye avagy szigorúan szórakoztató jelleggel: egy 980Ti mindenkinek elég kell hogy legyen
Meg igazából kezdek sóher lenni egyre több területen, más témakörben több százezres dolgoknak megszerzem/kiszámolom az adatait/méretét aztán ha kell át/megtervezem és legyártom magamnak - ez amolyan DIY betegség is egyben
-
-
Vigilante
őstag
válasz
akoska07 #12790 üzenetére
Veszel egy erősebb tápot, azt 3 ilyet hajtasz majd!?2 ilyet 1500/8000-en viszi szépen az a 750-es táp?
Jah most látom, hogy a 750-es a másik masinádhoz van, ehhez van egy 1200-es, az akkor 3 ilyenre is elegendő. Én csak remélni tudom, hogy a 2600K mellett 2db túl hatott 980 Ti-t elvisz a 850-es corsair-em.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 370e / RTX 4070Ti S 420e / 5070 300e / 5070Ti 430e / 5080 600e
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest