-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
#16729600 #536 üzenetére
Megöli a kártya teljesítményét, én még WQHD-ban is elgondolkodtam volna rajta, de FullHD-ban nagyon gyenge az a processzor az a kártya alá. Oda már bizony egy értelmes i5 vagy i7 kell amiben min, 4,5 Ghz megy.
Akkor nem lenne gond.
Lényegében FullHD-ban ezt a teljesítményt egy i5/i7 + GTX980 bármikor hozza játékok alatt.
Ez a gond az AMD processzorral, és nem bántás miatt mondtam eddig sem.Amúgy a kártya nagyon tetszetős. Gratulálok hozzá rambustibi - nak!
Mindenképpen várjuk a teszteket élmény beszámolókat játékok alatt, egyre többen fognak ilyen vasat vásárolni és nem kizárt hogy valaki egy 4,5-5,0GHz i7 mellé tervezi ezt.
Kíváncsi vagyok ott mit fog produkálni ugyan az a vas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ASUS 4070 Dual OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest