-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Areturus
tag
Elnézést kérek, az előbb nem írtam le egész világosan mit szeretnék! Maga az afterburner ablak a második monitoron van, de a riva tuner statistic server OSD felülete amit rátesz a játékra azt akarnám, hogy átvarázsolódjon a második monitorra. Tehát erről van szó:
Sebestyen01: Köszi a tippet, jó rég használtam már aida-t. Az ab-vel szeretném valahogy megoldani az OSD panel átrakását, de ha nem jön össze az amit szeretnék lehet ismét előveszem
Joshi: Hú ez jó köszi, erről még nem is hallottam. Kipróbálom amint hazaérek. A fő monitorról eltűnik az OSD és csak a készüléken jelenik meg?
ffodi: A probléma az, hogy egyszerre sok mindent monitorozok ([link]) és nem igen fér ki ez a nagy görgethető ablak, hogy mindent lássak
Esetleg a gráfok méretét tudom állítani? Vagy ki tudok rakni valahogy több ilyen ablakot egymás mellé?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Autós topik
- Mini-ITX
- Motoros topic
- METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - A teljes nyitányt újraforgatták
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest