- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vigilante #12798 üzenetére
Ha venni akarsz 980Ti-t akkor most vadássz egyet.
Meg lehet venni jó áron őket.
És a 980Ti SLI,az nagyon durva erőt vonultat fel.#12799 gainwardgs :
Még nem volt egyedül a gépben a HOF,a Lightning-al volt összekötve egyből,hogy lássam mit virít az SLI. De be fogom rakni majd egyedül is. Most a két Lightning van a gépben.
Az első 76.6% a második 73.7% Asicq-val rendelkezik. -
válasz
Vigilante #12794 üzenetére
Az egyiket véletlenül vettem. A Lightning volt a cél,párt találni a meglévő mellé.
Az otthoni gépbe sajna ez a kártya fizikailag nem fér bele.
Még nem tudom mi lesz a sorsa a HOF-nak,Asicq 78.5%.
Nagyon szép ez HOF.#12796 SchumiBácsi :
Meg vannak a forrásaim.
Mindháromra van 2-3 év gari. -
-
válasz
Vigilante #12791 üzenetére
AX1200 van a gépben.
Hajtanám őket,de akkor vizezni kell.
Ami mindhárom kártyánál garivesztéssel jár (ha leveszem a gyárit).Fizikailag se nagyon férne el a 3 kártya,pedig a Rampage5Extreme lapban oda pakolom a kártyákat ahová akarom,4 x PCIe 3.0/2.0 x16 .
Iszonyatosan felfűtenék egymást.Még AIO-val se férnének el hárman sztem.
#12792 ittakary :
Jó lenne,de sajna dolgoznom kell a pénzért. -
Vigilante
őstag
válasz
akoska07 #12790 üzenetére
Veszel egy erősebb tápot, azt 3 ilyet hajtasz majd!?2 ilyet 1500/8000-en viszi szépen az a 750-es táp?
Jah most látom, hogy a 750-es a másik masinádhoz van, ehhez van egy 1200-es, az akkor 3 ilyenre is elegendő. Én csak remélni tudom, hogy a 2600K mellett 2db túl hatott 980 Ti-t elvisz a 850-es corsair-em.
-
válasz
gainwardgs #12787 üzenetére
-
-
rambustibi
őstag
válasz
gainwardgs #12768 üzenetére
Itt egy friss EVGA 1080 gameplay, akinek megvan a játék hasonlítsa össze a 980Ti-vel: [link]
-
-Solt-
veterán
Urak,
Eléggé megtelt az apró 980Ti-vel, és egyik haverom elgondolkozott a váltáson... Strix vállalható, vagy inkább a G1 felé irányítsam? ( Én utóbbival abszolút elégedett vagyok, de az Asus-ról sok rosszat hallani mostanában )
-
keIdor
titán
válasz
-Solt- #12780 üzenetére
Én arra számítok, hogy az egyedi hűtésesek jobban fognak menni ennél is, ahogy a múltban is így volt. Több is lesz az, a GM200 a határon van, a GP104-nek meg még nem érték el a végét, a hűtés visszafogja.
De egyébként GK104, GK110, GM204-ről jó váltás ez, nem is a Ti tulajoknak szól.
-
-Solt-
veterán
válasz
keIdor #12778 üzenetére
Biztos?
Ja most nézem, már te is linkelted...
A lényeg, hogy engem nem győzött meg a váltásról... talán majd a custom verziók!
@modster: azért 980ti custom + oc és 1080 ref stock közt nyilván kevesebb
Én erre gondoltam!
Na mindegy, majd a custom verziók megjelenésével meglátjuk merre tovább, egyelőre kivárás van!
-
Vigilante
őstag
Megcibálva a 980 Ti-t a közelébe lehet érni, de utolérni nem. Szép is lenne, ha ez így lenne. Mondtam én, hogy ebből 980 Ti SLI lesz. Csak a nagy kérdés tényleg, hogy milyen árban jön ez a fenevad mire ideér kishazánkba.
-
Vigilante
őstag
Itt van a GTX 1080 review! [link] Founder's Edition azt vegyük hozzá. Átlagosan 25%-ot ver a 980 Ti-re 1080p-ben, de van ahol csak 10-et. Igaz minimum FPS-be van ahol épp nincs is különbség.
-
Vigilante
őstag
válasz
akoska07: Igen én is ebben reménykedek, hogy elegendő legyen.
4K-ra való váltást úgy sem tervezem egy darabig, szal nem sietünk!.
Én is arra várok.
Talán majd én is kapok tesztre ilyet egyébként.
-
VTom
veterán
válasz
Én meg el se adom. Imádom!
-
válasz
Vigilante #12764 üzenetére
Az bizony.
Viszont meglepődtem,hogy jóval kisebb a Lightning-nál. Nem láttam még élőben HOF-t.
Kell még egy Lightning.
De nem egyszerű a beszerzése.Nem vagyok biztos benne,hogy ütni fogja a 1080Ti-t 980Ti SLI,mert azt írják az erősebb lesz,vagy kb hasonló.
De ha csak kis különbség lesz a kettő között,akkor a Volta-ig simán elég lesz a 980Ti SLI. -
-
daveoff
veterán
válasz
Montesantos #12752 üzenetére
Köszi! Nagyon ütős kis konfig lett.
players111: pl állítsak bele egy baltát, vagy mire gondolsz?
-
KAMELOT
titán
Már nálunk is alakulnak az árak.
G1 980Ti 400eu garanciával
G1 Extreme 980Ti 470eu garanciával -
nejad
aktív tag
Hellosztok! Win 10-zel, hogy muzsikál a kártya?
-
szallasi007
őstag
válasz
ScomComputer #12744 üzenetére
nálam is ugyanez van, ha engedem ha nem elmennek alvóba - Asus meg egy Dell, szerintem ez vmi csodálatos win10 ficsőr lesz
-
MastR
tag
válasz
ScomComputer #12742 üzenetére
a monitor menüjében is nézz szét, nálunk a cégnél van egy pár monitor ami windowstól függetlenül energia gazdálkodik.
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok....miért kapcsol ki a monitorom kb.10 perc múlva ha le van tiltva az energiagazd.-ban a monitor kikapcsolása(soha).....természetesen ha megmozdítom az egeret akkor visszakapcsol....csak nem értem ezt a win10-et...vagy az nv driver kavar be a 980Ti-nek,tanácstalan vagyok.....
-
törölt tag
válasz
hszilard666 #12738 üzenetére
-
Jó áron beszerzett Giga G1-el érdemes lehet foglalkozni ?
-
Vigilante
őstag
válasz
gainwardgs #12724 üzenetére
Singularity 2010-ből.
-
csuszi
aktív tag
válasz
Maotun #12720 üzenetére
harom dolgot keversz.
1. mit lat a szem? fogalmam nincs de valami 30-40-50 fps a plafon, lusta vagyok guglizni.
2. mi bantja az idegrendszert, bizonyos fps alatt en speciel rosszul leszek.
3. a pro gamereknek nem azert kell a 125 vagy a 250 fps amit lat, hanem ahogy reagal a program a jatekara. ez gyakori hiba amator jatekosoktol, hogy a profik se latjak a 60 vagy 120 fps kozott a kulonbseget bla bla. nem azert kell a minel tobb fps hogy szebb legyen, hanem hogy folytonosabb legyen a game illetve a jatektol fuggoen xy fps-nel bizonyos modon reagal a motor. ugras, loves, bizonyos helyek, bugok etc. es ezt nem ugy kell erteni, hogy ez 1%ot jelent, hanem konkretan egy kozepes gamernel is kurva sokat szamit hogy 40 fps el bohockodik vagy 250el. -
Vigilante
őstag
válasz
Maotun #12720 üzenetére
30 és 45 között csak a profik veszik észre a különbséget!?
Hát nem tudom, én a 60 és a 120 között is elég csúnyán megérzem az FPS-t és nem csak 144 Hz mellett, hanem az irányításban, még anno 60 Hz-es monitor mellett is csúnyán meg lehetett érezni. 30 és 45 között hidd el sokan észreveszik a különbséget. Nekem momentán mind 2 érték már a szaggatás kategóriájában tartozik. Ezért is 1080p-re használzam a 980 Ti-met, abban kiszolgál tisztességesen.
Habár egy 6 éves UE 3-as enginnel rendelkező gammel is meg lehet fingatni a karit, ha driverből 4x4-es Supersampling-et teszek be neki.
-
Maotun
őstag
Ezt hajtja a 980 Ti.
[link]1440p ultra BF SW, Tomb, BF4, FC Primal.... g sinc 165 Mhz turbó OFF!!!!!!
120Mhz.-n döcög g sinc nélkül és 50 fps alatt ultrában 1440p mellett nem volt egyik játék sem.
30fps és 45 fps difit csak a profik vesznek észre a tesztprogi nélkül. Jó a szemük irigylem őket
lényeg 1440re egy jó darabig ölég a 980Ti.
4k-ba meg projektoron kell játszani fifát 6 m2.-es vásznon, szvsz -
TTomax
félisten
Igen az jobb ,nagyobb betekintési szögek,szebb szinek csak azért egy ips,a 165Hz viszont marketing a köbön kb sosem fogod használni... már a 144Hz is kb csak van,mert 120felett mindet egyformának érzed.Nem is tudom mikor vettem , több mint egy éve akkor ez volt a csucs még nem volt ips,most az a jobb választás.
-
TTomax
félisten
Akik velem szoktak játszani azok megmondják,én valóban nagyon érzékeny vagyok,már a legapróbb microlag is elveszi a kedvem a játéktól,amikor "húzza" a képet forduláskor a gyomrom forog...
Jó dolog a g-sync,megy ablakban is akár teljes képernyőn,illetve most már végre megy a DSR is ha SLId van és G-sync monitorod...néhány játékban igencsak szép tud lenni egy 4-5K DSR.
-
keIdor
titán
40fps-nél már érezni, hogy nem az igazi, viszont 45-50fps körül/fölött elég sima már a kép G-Sync-el, de elé kell ülj, akkor érzi az ember.
TTomax írja jól, gyakran csak fps számlálóból látod mennyi van, mert sima a játékmenet, de azt hozzá kell még tegyem, hogy elég játékfüggő ez is. Division-nél pl. nem állja meg ez a helyét, ott 60fps alatt érezni, hogy nem az igazi, de egy Witcher 3 meg nagyon jó úgy is, hogy 50-60 között ugrál, észre se veszem. -
TTomax
félisten
Pont ez az ,hogy nem.Ha már van 100fpsed és stabil akkor nem nagyon veszed észre,viszont ha hirtelen leesik 50re akkor G-sync nélkül az eléggé látható.... sokszor én csak az fps számlálóról látom csak,hogy mennyi az annyi mert érezni nem nagyon lehet egy bizonyos határig... olyan 40-45fps alatt már azért érzed hogy "húzza a képet".
-
Modst3R
senior tag
válasz
keIdor #12707 üzenetére
AA-t én se szoktam túlzásba vinni de pl gta nem megy ultrán csak very highon, ami nem katasztrófa csak hát nah
1080 remélem megoldja de úgy néz ki a g-synces monitort nem úszom, nem te vagy az első aki mondja...
Én se szívesen igpznék mostanába, nem szeretek kiesni túl sokat gameből
-
Ombi5
őstag
1 szer volt,mert nem birtam kivarni customot,de nem kerek belole.
h1mpi: En se adom el,nagy a hiszti most korulotte,xerintem nem jarunk rosszul,ha kivarunk,addig is tolhatom legalabb 1440p-ben!
Keldor papa: Legfokepp arak miatt, hogy arverseny meglegyen!
Hogy erted,hogy nem zavaro G-sync-nel 40 fps? Nem akkor adja ki,ha legalabb 100 fps-ed megvan a kulonbseget?
-
keIdor
titán
válasz
Modst3R #12701 üzenetére
Nekem elég oda is, csak nem érdemes mindent kimaxolni teljesen, meg 2xMSAA elég.
Ha DOF-ot meg Motion Blur-t kikapcsolom, a legtöbb játékban megvan a 60fps 1440p-ben is. G-Sync amúgy marha sokat segít, ha van is 45-50fps-re zuhanás, akkor sem zavaró.
Viszont már 20%-ért is érdemes váltani, én fogok is, csak nem júniusban egyből, kicsit várok míg lesz választék.Egy napot nem akarok IGP-n lenni, ez meg a másik.
Vtomi80: Egyetértek. Ha tényleg 2114MHz-en ilyen 67°C a GPU és mellé még halk is marad a Vapor kamra miatt, akkor nekem az jön le, hogy a custom hűtések feleslegesek. De ilyen 200W fogyasztásnál ez nem is meglepetés. Az egyedi nyákokat meg már régóta nem lehet kihasználni a voltage lock miatt.
-
VTom
veterán
Úgy látom hasonló a konfigunk, én is fullHD-n tolom, nem is tervezek feljebb váltani egyelőre.
FullHD-re szerintem a Ti bőven elég lesz 2-3 évig.
Én úgy tervezem, hogy a 10-es generáció kimarad, és két év múlva lehet esedékes egy váltás, akkor már valószínűleg magasabb felbontásra.Jelen pillanatban semmi (számomra) értelmes játékot nem látok a közeljövőben, ami érdekelne, az a Ghost recon Wildlands és a Kingdom Come Deliverance, Ezeknek szerintem elég lesz a Ti fullHD-re.
Gondolom egy ideig még simán lehet DX11-ben játszani a legújabb játékokkal is.Úgyhogy szerintem Ti-ről nem éri meg most váltani, az értékéből úgyis sokat bukunk, de ezt nyilván tudtuk a vásárláskor is, akkor meg inkább megtartom még pár évig, és utána váltok az akkor aktuális szuper kártyákra. Vagy veszek 1080Ti-t használtan, mert lehet, hogy az is bőven elég lesz
Természetesen ez csak az én véleményem, és én nem mindig a legújabb címekkel játszom, azért is döntöttem a Ti mellett, mert még sok játék van 2014-2015-ből is, amit ki szeretnék tolni (AC:S, DA:I, RoTR, B:AK, Ryse, Fallout 4, Witcher 3 DLC-k, stb.), és ezeket kompromisszumok nélkül meg is tehetem, így nekem ez tökéletes kártya.
(#12703) Ombi5 : Ha tényleg ilyen tuningra képes ilyen hőmérsékletek mellett a 1080, akkor lehet, hogy kicsit átértékelődnek a referencia karik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest