-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reggie0 #7887 üzenetére
Nem hagyott nyugodni a dolog (csak este találkozom a monitorral), állítólag a legújabb szériánál javították. Amúgy ugyanebben a fórumtopicban linkelték a PB278-at is, ami PLS (IPS-féleség), és szintén durva inverziót mutat, ergo annyira nem kell hasraesni az ips jelzőtől sem
.
#7934: ezt megint sikeresen benéztem
. Szóval még az egyedinyákos verziót sem ajánlanám első körben, a referenciára építkezőt sem - lévén a refkari (asszem az EVGA csinál ilyet) még helytakarékosabb, kifújja a házból a meleget és ennél valszleg nem hangosabb.
#7936: Ok hazabeszélek, de ha giga, akkor G1. Mégerősebb hűtés (fentebb írtam hőfokokat, némi infrahőmérős VRAM-méréssel megspékelve), elegáns hátlap, +világít(!!!
). Itt a PH-s kereskedőknél a G1-et is megkapod ennyiért.
#7947: Itt talán a 0dB-t vállaló gyártók (ASUS, MSI) vehetők elő, ha létezik olyan élethelyzet, hogy nem megy a venti, de ciripel a kártya. A többi gyártó ilyet nem vállalt, sajnos hangfrekvenciát sem (az élesebb cini-cini sokkal zavaróbb, mint a ventizajba vegyülő zümmögés). Az egyéb úton szabályozott értékektől (pl egészségügyi határérték) szerencsére nagyon messze vagyunk. Amúgy sokan úgy tesznek, mintha új +NV-specifikus jelenség lenne, ez messze nem igaz. Inkább át kéne nézni a régi tapasztalatokat, esetleg "beégetéssel" megszüntethető-e a probléma, ill valahol olyat is olvastam, hogy megkenik a problémás tekercset - bár egyrészt nem szívesen venném le a hűtést, másrészt nem tudom, mihez kéne hozzányúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Politika
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest