- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
ricshard444 #18244 üzenetére
Remélem ezt HSMabu is olvassa...
-
h1mpi
félisten
válasz
odorgg #18218 üzenetére
Jön a 980Ti és megold mindent... Vagy nem majd írnak olyan effekteket meg sz@r játékokat, hogy 24 GB kelljen. Tényleg nem veszitek észre, hogy a játék és vga gyártó cégek terelik az embereket, mint egy marha csürhét a kasszához. Aki meg felfekszik ezeknek és megveszi 350-700K-ig a vga-kat annak lelke rajta
-
h1mpi
félisten
Ez csak a Te egyedüli álláspontod. Senkinek nem fogyott el a 4 GB vram. Ezek közül a WD és GTA5 alatt próbáltam, ott sem. Szerintem Te azzal kevered, hogy 6 GB esetén tovább engedi a vga a vram használatot. De attól még a többi nem fut ki. Nekem 3.6 volt a legtöbb eddig.
-
-
h1mpi
félisten
válasz
hszilard666 #17893 üzenetére
A 3 db sima erősebb, de szerintem ahova 2db 780Ti nem elég, oda 3 db sima se
-
h1mpi
félisten
válasz
monosz #17638 üzenetére
Ennyi OFF belefér: Vagy visszaküldöd garanica futárral (ha postán rendelted) vagy beviszed a szerviz címére.
Ott kb. 15 munkanap és kapsz egy e-mail, hogy levásárolhatod az árát (99% esély) vagy kicserélik egy ugyanolyanra (1% esély). Ha szerencséd van átülhetsz egy 980-ba kis ráfizetéssel
Nekem egyszer volt ilyen gondom, ott 50K-t nyertem, mert használt VGA volt és új árát kaptam vissza. -
h1mpi
félisten
válasz
FrozenThrone #17617 üzenetére
Új vagy használt vga?
-
h1mpi
félisten
válasz
FrozenThrone #17578 üzenetére
A minőséget és megbízhatóságot. VRM tartóssága, ventik tartóssága, Bios bugok pl.
Mivel nem egy sűrű példány nincs tapasztalat vele, ami nem jelenti, hogy rossz, ezért használtam a rizikó szót -
h1mpi
félisten
válasz
FrozenThrone #17576 üzenetére
Vegyesek a vélemények, mindenesetre van benne rizikó. (Persze mindegyikben)
De egy eVGA, Asus vagy Msi biztos kisebb kockázatot rejt magában. -
h1mpi
félisten
És ennek milyen gyakorlati haszna van, hogy 1080p-s monitoron 4K-s felbontást imitálok?
-
h1mpi
félisten
válasz
ricshard444 #17381 üzenetére
Üdv újra a szebb oldalon
-
h1mpi
félisten
válasz
Malibutomi #17286 üzenetére
Játékoknál nem vettem észre változást, mert ahogy használtam eddig, úgy is megvolt a 60 FPS
-
h1mpi
félisten
válasz
bombibmw #17278 üzenetére
Persze itt elfogyott a gpu tweaker úgyhogy néznem kell mást, ahol tovább lehet húzni
A 780 Strix 6GB-ot egyelőre felesleges volt cserélnem, mert ugyanaz a szint kisebb fogyasztással.
Talán majd az újabb driver gyorsít rajta. Mivel 0 Ft volt a csere, így nem buktam, de aki komolyabbat bukna, annak nem javaslom a 780 cserét 970-re csak 980-ra -
h1mpi
félisten
Hetek óta ezen vitatkoztok ennek semmi értelme, főleg ebben a topicban. Szerintem, aki megengedheti magának az Asus Rog monitort az megveszi és vesz egy nV vga-t, aki nem engedheti meg az nem vesz és elhiszi, hogy az AMD "majd szokásához" híven kiad valamit, ami általában nem ér fel az nV minőséggel.
Addig meg játszik 60FPS vsync onnal, ami addig tökéletesen elég, ameddig nem tudod milyen a 120 FPS
Konzekvencia: Radeonosok ne peóbáljátok ki ezt a monitort, mert nV rémálmaitok lesznek -
h1mpi
félisten
Azt hittem a Monitor topicba jöttem
-
h1mpi
félisten
válasz
kasa85 #16854 üzenetére
Akkor a VGA-d hibás vagy esetleg, amit még próbálj meg az a clean install. Van egy progi, amivel totál le tudod takarítani az összes driver szemetét, ami nem jön le a reinstallal. Display Driver Uninstaller a neve és free. És utána még egyszer fel a jó drivert. Ha így se megy, akkor RMA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Synology NAS
- Gumi és felni topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon RX 7900XTX 24GB 3év Garancia
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest