- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Tűzkígyó #7163 üzenetére
Eredeti Microsoft Windows 8.1 (x64) használok.
Jelnelegi legújabb legfrissebb WHQl driver található fent a grafikus kártyához (331,82) ami egy ASUS Gefroce GTX780Ti.
Minden játék szépen fut amiket eddig megnéztem.
CrySis3, CrySis2, Crysis, Metro Last Light, és a Metro2033.
Viszont StarCraft2 alatt olyat csinál a gépemen, hogy elkezdek vele játszani és gondol egyet megáll a kép, hang, zene folytatódik. ALT+F4 el betudom zárni a programot illetve, ALT+TAB bezárom a windowst.
Ez történik tuning órajeleke illetve alapórajelek mellett a StarCraft2 nevezetes játékában.Most kipróbáltam az új V2 biost.
Két partit szépen végig vitt a kártya, harmadiknál, a legelején megállt a kép, elkezdett villogni egyszer, majd beakad a zene, és újraindult a számítógép. Ezt csinálja a V2 bios.
Tehát a BIOS csere sem segít.Valamiért kiakad a starcraft 2.
Csak arra nem jöttem rá mire akad ki, tehát van a gépen pár ilyen monitorizálo szoftver.
Corsair LINK, vagy a HD sentinel, már jobb ötletem nincs hogy mi lehet a baja.Lehet vissza kellene raknom a Win7 mert valami baja van a Win8.1 el a gépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest