Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
-
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Fail3D! #13733 üzenetére
Akkor valahol nálam lesz a hiba, az a két tv gyakorlatilag ugyan az
Hálistennek annyira nem érint a dolog, pc-re mindig is monitort fogok használni, tv-nek megmarad a konzol, ahol nem tapasztalok lagot. Csak múltkor valami más céljából kellett rákötnöm, és ez feltűnő volt.
-
E1even
senior tag
válasz
Fail3D! #12753 üzenetére
Nem tudom, hogy mi a bajod/bajotok a Giga 780 GHz Edition kártyával...
Aki nem akarja szénné tuningolni, annak tökéletesen megfelel (mert szinte semmi tuninpotenciál nincs benne), mert az egyik leggyorsabb (ha nem a leggyorsabb) gyári GPU órajelen menő kártya, és Gigá-hoz képest nagyon jól össze van rakva. Backplate, fém ventiváz, és a nyákot is elég jól összehozták.
A múlt héten adtam el az enyémet 115k-ért, pár nap alatt, és az új tulaja teljesen meg van vele elégedve.
-
bombibmw
veterán
válasz
Fail3D! #12746 üzenetére
Akkor még ma átveszem.
(#12748) Tomdriver :
Igen,a kisebb,olcsóbb kártyákat sokkal könnyebb eladni,persze azokból is engedni kell sokat,de azért nincs akkora bukó.
Neked akkor szerencséd volt,hogy csak 10k-t buktál rajtuk.
UP,hogy sikerüljön az eladás,mert tényleg jó áron adod! -
Cole86
senior tag
válasz
Fail3D! #12746 üzenetére
Hogyne, én fogok a végén fizetni ,h elvigyék...
eladom inkább az asusokat a picsába és gond megoldva, megtartom..
Bf4hez 200 res scanninghez viszont kő a 2db 290es úgy vettem észre..
(új driverekkel viszont egy hulladék a cf sok helyen , bétákról beszélek, ergo mantli.......
)
Ezért is drágább az nvidia!
-
bombibmw
veterán
válasz
Fail3D! #12526 üzenetére
Ha 10k-t is kifizetnél érte,akkor itt van.[link]
Bár eddig nincsenek túlságosan megelégedve vele,ahogy olvasom.
Ingyen a kártyához jól jött volna nekem,mivel egy 1k-s egerem és egy 1,5k-s billem van most.
Azért lehet,hogy beruházok majd egy ilyenre,van rá 3 év gari is.
De aprót hamarosan elöntik majd vele gondolom. -
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Fail3D! #12526 üzenetére
10k-ért új is van ahogy írtam, egy alap gamer világítós a bill semmi csicsa, műanyag,de amit kell tudja, az egér szerintem pofás, lanra ez a szett szerintem kiváló!!! Ezzel a konstrukcióval, meg az ingyen gammel, ezen az áron már versenyképes a 780ti ár*érték arányban is az AMD karikkal szemben, nem kicsit, nagyon!
-
-
Cole86
senior tag
válasz
Fail3D! #9392 üzenetére
Na igen.. akkor én is elgondolkodnék a váltáson..
Igaz kell hozzá egy fasza tv, de az amúgy is kőőő..
.. átlag nézd meg a teszteket.. Full hdban 27%.. igaz nem ref ,de a ref is 20%al erősebb és jobban is húzható szvsz mint egy mezei 780as..
-
Cole86
senior tag
válasz
Fail3D! #9371 üzenetére
Valley nem reprezentatív .. gametesztekben és benchekben azért jóval nagyobb különbség van a 2 kari között.. van ahol 25-30% is az alap (ref) verziók között..
(#9332) Tirexi : gratula még 1x az új karidhoz!
Hiányozni fog, de én állandóan cserélgetem ,sajnos ez is 1 fajta függőség
Az unboxing videóhoz meg külön.. kurva nagy volt az eleje..!
-
SzlobiG
félisten
-
keIdor
titán
válasz
Fail3D! #9055 üzenetére
Aki ki tudja használni pl. a dupla pontosságot tartalmazó dedikált feldolgozókat, vagy a 6GB ramot, annak megérheti simán.
Játékra nem éri meg persze, 1600p-ig bezárólag elég a 780Ti, az jobban megéri. Felette persze más tészta, de az már nagyon rétegfelbontás. 2160p messze van, több monitor meg nem népszerű és drága is, -
#Morcosmedve
veterán
válasz
Fail3D! #8520 üzenetére
westlake biztos azt fogja mondani, hogy az ASIC-tól függ, neki az a véleménye, csak azt nem látod, amikor veszed, továbbá az is természetes nála, ha egy gpu hangos és meleg, de menjen az OC, neki ez a lényeg!
Nekem, meg szerintem, aki otthonra és játékra veszi nem akar állandóan fülessel játszani...meg bios-t hekkelni, hanem megnézi esetleg a tuning végét és game...
-
-
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Fail3D! #7651 üzenetére
Mit nevezel extrém tuningnak?!
Nálam gond nélkül megy 1260-1280 at a gpu gyári órajelekelen egyéni ventilátor vezérléssel 78 fok maximum.
A kártya egyáltalán nem nevezhető hangosnak zárt gépházban.
Memória 1900Mhzet bír.Én a helyedbe 780Ti (6GB) verziót néznék.
Ha lúd legyen kövér.Én személy szerint ha csak 160K lenne a kártyára, én is a 780Titánt választanám a memóriája miatt ami 6Gb.
-
omikron23
senior tag
válasz
Fail3D! #7442 üzenetére
Itt az ominózus videó, ez alapján elég kellemes, de majd meglátjuk...
(#7445) Black Dragon: Megnézzük...
Tirexi kolléga biztos el tud látni hasznos tanácsokkal...
-
törölt tag
válasz
Fail3D! #7019 üzenetére
hát az asus b85 vanguard lapba nem hiszem hogy lehetne tuninholni... z87-A az az alap lap... (38k)
hát én ezt akkor cserélem le, amikor 6 magos intel lesz a mostani 4 magos árán.. és a ddr4 lesz a ddr3 árán !
hát tuti nem éri utol..alapból erősebb egy alap 780 mint egy tuning 770.. 3 hónapja a teszteket bújom, csak nekem is kell segítség és szakértői vélemény és köszönöm mindenkinek,hogy segítetek nagyon rendesek vagytok
B.U.É.K mindenkinek..
-
h.adam.92
őstag
válasz
Fail3D! #6763 üzenetére
Én nem tudom már komolyan, majd jön amikor jön, csak jöjjön..., azért nem veszek még egyiket sem, még azt kivárom. Vagy már akkor kivárom a maxwell-t is
.
(#6764) norb55 : Jaja, még egy 8800GTS-ről váltottam erre a karira, de simán visszasírom azt a korszakot, amikor az ember megvette 60ért a kártyát és elég volt ahhoz, hogy a játékok menjenek max grafon. Anno a Crysis volt az egyetlen, ami kifogott rajta és ennyi. Most meg 2-3x ennyit kell csak VGA-ra költeni, hogy meglegyen a full graf.
Csak keresgéltem, hogyan mennek a 780-ok, úgy kerültem ide.
(#6767) norb55: perfect
-
BeLucZ
addikt
válasz
Fail3D! #6763 üzenetére
jajj tuti mindenki reszket itt este a mántlitól
valljátok be, már egy jót sem tudtok aludni nincs igazam ?
bármelyik pillanatban jöhet a mántli azt akkor egy 7850-es tanítani fogja a 780Ti-t
Nem sok dolognál volt ekkora hype, szeretem a teljesítményt, de engem ez egyelőre hidegen hagy, majd ha kiforr lehet belekóstolok.
Emlékszem 7970-et is megjelenés után vettem 1 évvel és addigra már kiforrtak a driverek nem is volt vele gond.(ugye a gcn csoda)
Topikra visszatérve szerintem jó kis közösség van itt,sok-sok régi arc van itt akik végignyomták az 580 és 680 topikot is, akik nap mint nap olvasgatják a fórumot és írnak is bele, szerintem sem gond egy kis lazaság, humor, ez kell, ez a sóNe civakodjatok, Boldog Karácsonyt Mindenkinek és FPS-ekben gazdag, de ugyanakkor frametimeokban és crashekben szűk Új Évet Kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gitáros topic
- Sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest