- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós kamerák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA® driverek topikja
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
Ezmiez?
http://ipon.hu/webshop/product/manli_gx_208_ok_gtx780ti_3gb_gddr5_pcie/1061241
Nem megy a linkelés... -
#Morcosmedve
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
SzlobiG #16962 üzenetére
Hogy oFF-oljátok a topicból, de valahol megértem... Vigye már el gariba, ha meg nem garis dolog, akkor meg telepítsen újra mindenet, lehetőleg normálisan...ezen kívül nem tudunk csodát tenni.
(#16965) Keldor papa: hát igen... de, nem is tudom ki írta (mindenki
), hogy átugrik már a kommentjén...
(#16966) Erdei88: ne menekülj
-
#Morcosmedve
veterán
Hogy viaskodtok, mindenkinek van egy kis igaza, de az tény, hogy, ami boltban van, az csak a G-sync...
Ha nVidia-ra jó, csak akkor is ez van. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
hszilard666 #16793 üzenetére
Alapvetően igen, de van, hogy felkerül egy két dolog, vagy le, pl. 680 refből kétféle is volt evganal.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
hszilard666 #16791 üzenetére
Hát, azért nem olyan biztos, meg kell nézni a szerelési képeket és a te VGA-d nyákját, majd összesasolni!
-
#Morcosmedve
veterán
Nem a totyik témája, de a Win7-es kollégáknak ajánlom figyelmébe:
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
hszilard666 #16642 üzenetére
eu.evgán nincs?
szokott mindenféle cucc lenni!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Victor91 #16634 üzenetére
Attól függ mennyit szánsz rá, a Giga egy rendes OC kártya, de sok embernek nem jött be, főleg az anyaghasználat, furcsa BIOS stb miatt.
Zotac egy referencia VGA emelt órajellel és 3 ventis hűtővel, ez se egy bika tuning, de a GPU dönti el elvileg.
Evgával nagyon nem lehet mellé nyúlni a Classy egy komoly tuning vga! -
#Morcosmedve
veterán
Plusz azt ne felejtsük el, hogy a cuda es a legújabb pyhsix kikerült belőle, várhatóan a kövi WHQL lesz majd az "igazi"!
-
#Morcosmedve
veterán
Így már jó egy blekk!
(a pasztázás no comment, igaz kijavítja, elvileg)
A ventivezérlés módosulása vajon hogy oldódik meg? (gyárilag)
-
#Morcosmedve
veterán
870/880, már novemberben?
-
#Morcosmedve
veterán
-
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Devid_81 #16099 üzenetére
Akkor lehet még sem ártana valami utánajárás, ha pl. ez a VGA is meghal... egy csere táp első körben, majd, ha újra hal, akkor csere lap, csak ugye a lassabb degradálást nehéz mesterségesen előhozni, mert nyilván ezért nem fogosz 0-24-ben 3D-t konvertálni. Mert nem azt csinálod egyébként.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Devid_81 #16095 üzenetére
Oké, de kérdés, hogy melyik VGA hány wattot vett fel, mert marhára nem egy kategória eg OC Ti és egy 7870 pl. + a tápnak minden eltel terhelt perc rövidíti az életét, a lap felől meg lehet ugyan úgy valami gond.
Csak ez a seasonic-okra nem jellemző, lap meg egész új..
Minden felsorolt VGA a Hero-ban volt és ezzel a táppal?
(#16099) Devid_81: apple?
pedig jó az
-
#Morcosmedve
veterán
(#15797) Keldor papa: az nem k, hanem sima, szerintem picit kevés a Ti-hez!
Más:
WD_s szarságának "bizonyítására" játszottam egy órát Titanfallban, hát ennyit erről... és nem volt képhiba, nem dobott ki, nem vinnyogott (jó-jó, nem akkora terhelés maxon a játék mint egy WD_s, de akkor is...).
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Tirexi #15775 üzenetére
A DCII-nél is hazudtak... A GPU reális kb. 70 C +/- 3 fok, az okés, de a VRM tényleg mindnél 100 fok körül van, ami tényleg érdekes jelenség... EVGA SC ACX 780 6 GB olcsóbb is, tuti azt venném, sőt, ha elmenne a Classy kipróbálnám lehet.
Igen, én is elfolyni szeretnék az IPS előtt
VGA majd kérdéses lesz. Kiv vok a valóságra memória ügyben, SLI meg érvágás lesz, az biztos.
Két darab ref 780-on is gondolkodtam amúgy, csak a memlimiten nem tudom mit segítene...+FHD-ra...
-
#Morcosmedve
veterán
"A" legolcsóbb...kiégtem...
Ez x2 és egy jobb táp is simán jobb...ezzel meg pláne
(#15774) freestyée: simán jó, el lennék vele 3 évig, de inkább gyűjtenék, éljenek a bankok másból!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Tirexi #15770 üzenetére
Az igaz, bár ez sztem, aki 780+-al rendelkezik, nem igazán érinti, elviszi, de ugye, ha nagy a felbontás, akkor jól jönne...
WD_s egyértelműen egy rakás kaka... remélem, mikor decemberben elhozom a GTA V-t nem lesz ilyen...
(#15771) Devid_81: Én se, már beletörődtem megjelenés után, csak szánalmas.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Devid_81 #15768 üzenetére
Kaptam, szóval ajándék lónak... de azért érted, az AC4 Black Flage-et dettó kaptam, és ott meg 30 és 60FPS-t tud a játék és baromira gáz látvány mikor éppen leugrik 30-ra, nincs köztes FPS, legalább is én abbahagytam olyan 6-7 óra után, mert felment az agyam...bár szintén ubis, de most, hogy megvettem sale-en az FC3 Deluxe-t azzal semmi gond, de érdekes, hogy a Grid2-vel se volt és a Titanfallal se (-be jegyzem meg, hogy itt 3GB környékén van a ram, mig WD_s-ben 2,8 és nem dob ki nem szarakodik, az a "fájó", hogy nVidia franchise az egész és ilyen hitvány... kipróbálnám egy 780 6 Gb karival, hogy milyen, de nincs senkinek, bár lenne mód rá, hogy szerezzek, de az gerinctelen)
-
#Morcosmedve
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
Most vissza tettem a 337.61-as drivert, a bios-t átcseréltem, fixmhz, kitolt fesz+tdp-re. 1150/7000
WD_s ugyan úgy kidob 30-40 perc után után most, hogy vettem sale-en egy FC3 Deluxe-ot, játszottam vagy 3 órát, majd úgy hagytam a menüben és utána 1 órát még toltam vele, milyen meglepő, semmilyen hiba nem volt...
Hőfokok, stb. (fesz-t nem írja jól, 1,19x-et vett fel). -
#Morcosmedve
veterán
válasz
Tirexi #15667 üzenetére
Így van! Egy vizes evga Z 500k ert elgondolkodtato lehetne!
20aspult:
Majd igyekszek más játékot is nézni, Titanfall van, meg a Grid2, de utóbbi helyett steam sale ből FC3 kerül fel az ssdre
Az utolsó whql driverrel is kidobott, de a betaban villog is neha a WD, Valley is de az nem erdekel...
-
#Morcosmedve
veterán
Every tears are drop now. Titan Z Review
-
#Morcosmedve
veterán
Érdeks, ennek fényében, mert legalább ennyit tud és akkor már nincs memória limit és TI ref kategória játék OC-val is! És még mindig olcsóbb. Ezek után kicsit bánom, hogy nem EVGA 780 ACX 6 gigát vettem, mert drágább volt 6k-val mint a Classy, nem mintha nem lenne elég
De jön a GTA V... (lehet lesz kell a pénz akció
)
-
#Morcosmedve
veterán
Strix a piacon! (milyen in-game kupon az?)
-
#Morcosmedve
veterán
-
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
#Morcosmedve #15514 üzenetére
Elfogyott a szerk. idő, a másik, hogy oly sokat nem ér a memória OC, talán egy két benchben hohat valamit, meg +1 FPS, stöbb nemigen, de ha tudod, OC-zd, csak arra akarok kilyukadni, hogy nem érdemes vele vesződni.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Rabbitf_24 #15374 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Rabbitf_24 #15368 üzenetére
Ezek a GPU-Z-s adatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Opel topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest