Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
-
kasa85
őstag
válasz
Anubris #16992 üzenetére
Nekem van szűrőm a házon olyan poros egy hét után csak nézek porszívó zsákjában nincs annyi szemét.Ecsettel havonta menj majd át rajta,és fújd ki a koszt nehogy zárlat legyen a nagy portól.Hamarosan nekem is pucolni kell egy hónapja nem volt.Jelenleg építkezünk ezért nagy a por a finom fal törmelék be jut a réseken,és a gép magába cuppantja.Refre szerintem jó igaz én Giga 3 ventis csodát vettem halk,és hűvös
-
B@dsector
aktív tag
válasz
Anubris #16585 üzenetére
Ha jól tudom ez a block ami nekem van csak EVGA Classy csak kifejezetten 780/780Ti/780Ti K|NGP|n ed. kártyákhoz jó. De létezik referencia hűtése az EK-nak hagyományos 780 kártyához.
A hűtő miatt ne aggódj, nem a házba kell tenni hogy onnét a meleg levegővel hűtse a radit, azt felejtsd el!
Így néz ki az enyém is csak ezen 2x9 darab 120mm venti van mindkét oldalon, nekem a két oldalon 4x180mm... a 180as ventik halkabbak és nagyobb a légszállításuk.
-
B@dsector
aktív tag
válasz
Anubris #16580 üzenetére
Nekem a 780 Classy-ra az EK block és az EK backplate 32k + 12k volt ha jó emlékszem, innentől kezdve már csak a hőleadón múlott az egész, magyarán a radin ami elvezette a hőt. Nekem tuning bios van a kártyán, így default 1111mhz / 1502mhz-en működik. Ezzel a radival és négy darab (120mm) 38mm vastag ventivel megtámogatva melegebb napokon a WD 67C volt... hozzáteszem hogy a cpu is hűtve van ami egy deliddelt 4770k@4.7en. Nekem ez így kevés volt így szert tettem egy komolyabb hőleadóra amit 4x180mm ventivel hűtők 700 rpm mellett ami már szinte hangtalan. Ezzel a kombóval a WD 42-45C max!!!
Ha a kártyát 1386mhz-es core és 1840mhz memória órajelre állítom @ 1.4V -on így is csak 52-54C fok között mozog a gpu hőmérsékelt 4 óra WD játékidő alatt ami már nagyon baráti, a gpu-nak szerintem itt adhatnék kevesebbet is (1.38V) de még nem teszteltem ki. E hónapban fog még kapni + négy darab 180mm ventit a radi a túloldalra, ha beüzemeltem megírom a tapasztalatokat. -
Tűzkígyó
tag
válasz
Anubris #16582 üzenetére
Ha pl. Witcher-nél Übersampling-et használsz, akkor az FXAA teljesen felesleges, mivel az übersampling sokkal szebb élsimítást eredményez. Übersampling véleményem szerint hatalmasat dob a W2 képminőségén, szóval érdemes használni. Kapcsold be a Vsync-et és akkor nem hajtja szét a kártyát. Én egyébként nem is használok FXAA-t a két 780Ti-mel, mivel úgyis elbírják a szebb élsimítási eljárásokat is.
-
HSM
félisten
válasz
Anubris #16312 üzenetére
Az azért így nagy marhaság, hogy az I7 nem jó játékra. Néhány játék jobban fut, ha i5-jént van hajtva (kikapcsolt HT) de akadnak játékok, amik már ma jobban mennek HT-vel. Mondom ezt úgy, hogy amúgy ki nem állhatom a HT-t.
Kérdező fórumtárs amúgy már rendelkezik az említett (i5 4570) procival, hozzávaló B85 lappal, kérdés, érdemes-e fejleszetnie. Bár a 290 topikban szerintem már kellően körbejártuk a témát, szval szvsz felesleges ide többet proci-OFFolni.
-
kasa85
őstag
válasz
Anubris #15842 üzenetére
Jogos köszi
Assasin S 4 megy semmi bug.Emlékszem a Turok probállt hasonló lenni,ja meg a Batlfeiel Bad C 2 a hegy oldala csíkps volt,és villogot a kártyának semmi baja.Felhívtam egy szervízest azt mondta így halnak be a kártyák a végén durungok fognak ki állni nagy szervízes lehetett,mert vannak játékok ahol textúra illeszkedés gond van,vagy nem komálja azt MSAA t.
-
HSM
félisten
válasz
Anubris #15823 üzenetére
Amúgy szerintem ezek a "hagyományos" kialakítású házak sok hardverrel nem túl jók szellőzés szempontjából, hiába a sok venti. Amik nekem sokkal jobban tetszenek, az a SS Raven RV03 (jó szellőzésre) és a SS FT01 (nagyon halk, de hatékony szellőzésre).
Az RV03-ban alulról van telibefújva a komplett rendszer két brutális légszállítású 18cm-es kopterrel: [link], az FT01-ben kicsit szolidabb példányok dolgoznak, kicsit máshogy, de nagyon halkan és jól, pláne kiszedett HDD fiókokkal (saját gép belülről): [link] -
kasa85
őstag
-
beci43
senior tag
válasz
Anubris #14191 üzenetére
Nyugodtan lemondhatod.Részükről nem minősül ajánlattételnek.Írsz nekik egy emailt,lemondod,visszaigazolják,aztán holnap újra megrendeled.Ettől még nem kerülsz "feketelistára".Elég gusztustalan,hogy az első vevőket jól megfejik,aztán látva hogy fogy,lejjebb viszik az árát.Csak az ..ponban csinálják ezt,máshol nem tapasztalok ilyen brutális árképzést.
Anubris: Bocsi,nem Neked akartam címezni,hanem himpinek.
-
h1mpi
félisten
válasz
Anubris #14135 üzenetére
Igen a 780 csak addig kellett volna, ameddig ki nem jön a Matrix. Ahogy mondtam nem a FHD miatt kell a Ti, hanem, mert ez tetszik.
Zorelnek köszönthetően még időben tudtam módosítani a rendelést, így nem marad egy 780 eladósorba a nyakamon
SzlobiG: ez korrekt ár érte backplattel
-
h1mpi
félisten
válasz
Anubris #14020 üzenetére
Nem, mert nem tudom levizezni csak épített vízzel, azt meg nem szeretném, mert költséges. Úgyhogy kell valami átmeneti megoldás nyárra, hogy tudjak azért játszani
Van 145K visszatérítésem. Lehet veszek egy használt 780-at 100K körül és azzal járok a legjobban.
Ezt a Zotacot néztem csak nem ismerem a márkát milyen. Ha beregeled 5 év gari van rá.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Anubris #13699 üzenetére
SZERINTEM a nagyobb ppi miatt nem kell agyon vonalsimítani a képet, de ugyan akkor az 1440p/1600p sokkal hardverigényesebb mint egy 1080p szűrők nélkül is, ajánlott a 2 kártyás kiépítésAmi jó lehet még azok az ultra Wide moncsik amik 2560*1080p felbontásúak, iszonyat látószög, és nem annyira kér cserébe hardwert!
-
beci43
senior tag
válasz
Anubris #13562 üzenetére
Nincs baj a Gigákkal.GHZ editiont nem szabad venni.Az a baj,hogy az első WF3 hűtős példányok a ref. nyákkal jöttek ki és szerencsétlenek kicsit túl voltak pörgetve gyárilag.
A Giga áttervezte a nyákot,8+2 fázisú VRM-et pakolt rá,meg két nyolc tűs csatlakozót.Azokkal nincs gond. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
Anubris #13358 üzenetére
Szia,
Grat és üdv a klubban, de jó lenne tudni, hogy milyen a VGA típusa pontosan!
Üdv!
u.i.: ha rendesen boostol és nem vesz vissza, mert 76-78 fok, akkor nem kell vele variálni! (GPU-Z-ben senzor fül és max-ra mindent, egy render test és látod mit kéne mennie, majd ez után játék közben is nézed)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest