Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
hszilard666 #13197 üzenetére
A ciripelés nem ha a vrm adja ki a hangot, de ha a venti cicereg, akkor az gari. Cirip vagy cicer nem mind1
(#13200) beci43: ja értem, akkor nem tudnak mit vizsgálni rajta..
-
-
h1mpi
félisten
válasz
B.Á.L.!.N.T #13194 üzenetére
Ez már a második GHZ edition, ami itt elromlik. Ezért nem javaslom. Én a sima 780 OC WF3 rev. 2.0-t ajánlom. Arról még nem hallottam rosszat és nekem is volt egy.
-
beci43
senior tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #13194 üzenetére
Szerintem jók.Bár én most vittem vissza egy GHz editiont,mert nagyon ciripelt.De halk,jól tuningolható kártyák,az ára is elég barátságos.
Csak egyszerűen kifogtam.Ha visszautalják a pénzt,már rendelem is a másikat.Igaz,780Ti-t.De az is Giga lesz. -
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Hi all!
Egy giga gtx780 WF-ről valami vélemény, jó kari?
-
Soraszemp
tag
Hali!
Szerintetek lenne értelme lecserélni az MSI GTX 780 LIGHTINGom egy GTX 780TIre?
Csak FullHDra kell!
Vagy inkább várjam meg az új Geforce szériát? -
westlake
félisten
válasz
Rabbitf_24 #13180 üzenetére
Ha valamiért összeomlik a GeForce driver, akkor előfordulhat, hogy a load érték közelébe sem kerül a sebesség. Nálam iyenkor csak az újraindítás segít.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Rabbitf_24 #13182 üzenetére
Rakd fel újra a drivert clean installal lehet vmi ossze ugrott.
Ab-t meg társait is kukazd ha a driver reinstall után nem javul meg.
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
az mitől lehet, hogy a GPU nem emel órajelet játék alatt? 549MHz-en ketyeg semmi emelt órajel, vagy boost. Mindezt egyik pillanatról a másikra.
Amit próbáltam:Power management: prefer maximum performance-ra állítva, de semmi. Hőmérséklet így 50°C körül van, vagy annyi se, ez se lehet gond.
-
westlake
félisten
GPU-Z window can be resized while sensor tab is active
Fixed incorrect readings on GeForce Tesla cards
Added support for AMD Radeon R9 295X2, R9 M275, HD 7500G, FirePro W9000
Added support for NVIDIA GeForce Titan Z, GTX 745, GTX 880M, 870M, 860M, 850M, 775M, NVS 510
Fixed release date for GTX Titan Black, GTX 780 TiVégre, nem is értem miért kellett erre a feature-re ennyit várni.
-
helkis
veterán
válasz
keIdor #13163 üzenetére
ha 40fok egy vizes gpu az már régen rossz szvsz
friss eredményem vízzel: csak a gpu-n..
de ez még nem a vége..itt sajna nem nyomtam rá a hőfokon a maxra, de nem lehetett sokkal több:
(jelenleg ez a magyar rekord..(külön is érdekes, mert ezzel lenyomtam jones 4930k@5500+matrix1445/1960-as eredményét..
))
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
hszilard666 #13164 üzenetére
Én támogatom az öteletedet kérlek
-
hszilard666
veterán
Azon filózom hogy eladom a 780tit és veszek 2db bányászós 290x et megcsinálom velük ezt, és szénné gyalázom az r9 295x2t
A titan Z ben csak azért látok potenciált mert vannak olyan elhivatott emberek akik mitx re akarnak 2gput -
keIdor
titán
válasz
Tirexi #13161 üzenetére
Hőtermelésre gondolsz? Mert ez a Titan Z esetében biztosan ugyanúgy fennáll, ugyanis fogyasztás hasonló, viszont mivel kisebb helyre van "összezsúfolva" az egész így talán jobban is melegszik, szerintem 90°C(+) környéke mindkét GPU és akkor a VRM-re tehetsz még többet.
Tudom a Titan Z 2,5/3 slotos, viszont nem segít rajta az sem gondolom én...Akár 780Ti SLi/Titan Black SLi, akár Titan Z, én mindkettőre vizet tennék és előbbinél a két kártya mellett marad még 500k/600k, annak feléből is brutál vizet összeraksz, merev csövezés, 900D, két kör, ezek mind beleférnek ekkora összegnél! És lesz 40°C a GPU, hővel és zajjal sem lesz bajod.
295X-ről nem nyilatkozom, arról jobbakat hallottam a vize miatt, azonban az 530k-s ára annak is vicces. Ott is van két kártya, azt is tudnád vizezni és még maradna is pénzed.
-
westlake
félisten
válasz
Tirexi #13161 üzenetére
Nyugodtan leírhatod a véleményed, elvégre ez egy szakmai topik. Engem kimondottan érdekel, hogy miért is érdeke az előbb említett kártya. Azt meg végképp szeretném tudni, hogy egy TITAN Z miért is jobb bármilyen tekintetben, mint négy darab 780 Ti. Azt még megértettem volna, ha két 780 Ti-t írsz.
Egyébként némi cinizmust vélek felfedezni a válaszodban, viszont nem értem mivel érdemeltem ki. Valami bántót írtam esetleg? -
westlake
félisten
válasz
Tirexi #13159 üzenetére
Számomra mindkét kártya érdektelen, mintha nem is léteznének. Te, mint tapasztalt teszter, mit tartasz bennük érdekesnek?
Akkor sem vennék belőlük, ha a TITAN Z-t két TITAN Black, A 295X2-t pedig két 290X áráért adnák. Emellett a két kártya mellett nem szól semmilyen ész érv. Ezek végképp presztizs kártyák. A 780 Ti is persztizs kártya, de amellett lehet érvelni. -
westlake
félisten
Már azt hittem sosem kapom meg a tápokat. Végre jöhet egy kis 4-way SLI.
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
válasz
helkis #13147 üzenetére
Szeretnék. Egyenlőre még messze nem vagyok kész....
Szeretnék körültekintő lenni... munka mellett azért napi pár 1-2 órám van csak rá.
De ha természetesen érdekli a népet, azért csinálhatok belőle logout-t most ténylegesen.
Amúgy magamnak is egy jó dolog, mert távpontot ad a későbbi gépfejlesztéshez. -
ÁdiBá
veterán
válasz
cyberkind #13135 üzenetére
Amiket megnéztem.:
3Dmark(default or extreme)/3Dmark Vantage/3DMark06/3Dmark11(default or extreme), Allbenchmark(1080p or 1440p) Batman Arkham Origins(1080p 8xMSAA or 1440p 8xMSAA), FarCry2 (1080p or 1440p) Heaven Mark 4 (1080p or 1440p) Metro 2033 (1080p or 1440p) Metro LL (1080p or 1440p) Pla Benchmark (1080p or 1440p) Resident Evil6 (1080p or 1440p) Sniper EliteV2 (1080p 4xSSAA or 1440p 4xSSAA), TombRaider (1080p 4x SSAA or 1440p 4x SSAA), Valley Mark (1080p or 1440p)Eddig ezeket néztem meg...
(#13137) SzlobiG Nem akarom hogy az legyen, hogy majd bántanak mert olyan programokat választottam amik jól mennek az nvidia kártyákon vagy az SLi-n...
#13138) Th1sN04ll Azt hittem valakit érdekel egy picit....
Ez miatt szántam, szánom rá az időt...
-
ÁdiBá
veterán
Tudnátok nekem mondani egy olyan programot, avagy játékot amit érdemes lenne megnéznem hogy teljesít egy illetve két vga?
Nem lenne hátrány azért egy beépített benchmark a programhoz... -
Th1sN04ll
senior tag
Egy egyszerű módot írtam neki, mert ahogy nézem nem nagyon érti a dolgot... lehet kár volt, nem szeretném ha téglásítaná a karit
Tirexi:
Ha csak nézegetni akarja akkor jó a gpu-z isPlusz természetesen van neked a hgíres flesh vidi ott egyértelmű a 2. pont miszerint mentés
-
Tirexi
addikt
"ezek tervezem még jövőre is használni..."
Mármint ameddig megjön a 880.(#13126) amadeuxs:
Ugye nem úgy akarsz neki állni BIOS mókolni, hogy fogalmad sincsen a program működéséről?(#13127) Th1sN04ll:
Nvflash-el kell DOS ablakban a BIOS-t menteni. A pro tuning oldalakon is ezt írják. -
amadeuxs
tag
Sziasztok, az mitől van hogy ha kinyitom a kepler bios tweakert akkor az nem mutat semmilyen adatot?
-
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Th1sN04ll #13122 üzenetére
Kíváncsiságból, 1080p és 1440p is tesztelek, alap, majd oc processzorral, illetve alap, majd oc videokártyával is.
Majd ugyan ezt kipróbálom SLi-nél is.
1440p felbontásban nevetve megetetem az egyik 780Ti, csorikám küzd ám egyedül, de hiába...
Nincs ott a cimbi neki segíteni egy két helyen már csak pislog...Azért jól gondolja meg mindenki a tuningot mert elnézve egy két eredményemet amit még nem raktam ide fel, az OC és az alapórajel között 25% minimum fps különbség is keletkezett...
Vagyis nagyon szépen gyorsulnak a tuningtól. -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. Szerintetek létezik az, hogy SLi nélkül kora reggeli órákban valley mark alatt felboostolt a kártyám 1202Mhz GPU-ra. Nem érte el csak a 72-74 fokot a tesztbe és 1202Mhz írt a Valley...
Bár most jut eszembe, hogy ez a program elírja az órajeleket, ugye jól gondolom?!
Maximum 1040Mhz szokott felmenni az órajele, az 1200 picit sokkalom....
Alapon van most minden, mert kíváncsi vagyok a processzor illetve SLi hatásfokára.
Jelenleg több napja tesztelek, hogy 1080p alap i7 4770K mire elég, illetve 1440p-ben.
Majd megnézem ugyan azokat a programokat 4,5GHz procival is.(#13121) helkis Értem. Ok.
-
westlake
félisten
-
Zorel
senior tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy Asus 780 DCII gyári bios esetén elég az alábbi bekeretezett értéket állítani, ha szeretném hogy jobban kitolható legyen a TDP limit?
Jelenleg 100% - 250W, a gyári biossal max 110%-ig tolható, ami ugye 275W, de tuning mellett ezt nem nehéz elérni...Köszi előre is!
-
ÁdiBá
veterán
Sikerült feltelepítenem a VBIOS-t mind a két kártyámra, ezer hála Tirexinek a kis videóját végig rágva gyorsan ment windows-on is.
A kérdés már csak az hogy tudom e hűteni őket így... -
beci43
senior tag
válasz
Pandasonic #13107 üzenetére
Csatlakozom.Ezért nem kéne idejárnod.
-
h1mpi
félisten
válasz
Pandasonic #13107 üzenetére
Ha nem akarod, hogy modit hívjunk, akkor valahol máshol oszd az észt. Ahhoz úgy is látom értessz...
Ez szakmai topic, nem helyesírás verseny! Köszi
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Pandasonic #13105 üzenetére
Köszi...
Telefonommal írtam, mert a gépem közben dolgozott, előfordul hogy félre pötyögök súlyosan illetve nem fut a hibajavító.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest