- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Én mindig az aktuálisat használom (most épp 301.42), annyi baja van, hogy néha elfelejt visszakapcsolni a GPU normál órajelre, és minden 5fps-el megy, ilyenkor kell nyomom egy reboot-ot és megint jó. Még nem jöttem rá, min múlik. Amúgy stabil, más baj nincs vele. A legutolsó driver amivel nem volt semmilyen stabilitási probléma az még a 285.62-es volt talán. Csak hát az újabbal azért jobban hasítanak a játékok, pl. Skyrim alatt marha sokat számít nálam.
A másik kérdésedre a válasz: igen!
-
Loha
veterán
Ez a videó alapján, FullHD minden maxon elég stabil 60FPS-t tud, szerintem még egy sima 560-al is stabil 60FPS.
bul07: Nem tudom, hogy mi alapján mondod egy értékre, hogy nagy hőfok...
Meg nyilván sokban függ attól, hogy hány fok van a gépházban, de általában minél hűvösebb, annál hangosabb... -
Loha
veterán
Használtan simán megéri 560TI -re cserélni, az alapórajeles kártyák tudnak +30% körül a 7770-hez képest, de olyat nem nagyon találni, a gyári tuningos kártyák rátesznek még erre +10-15%-ot, tehát kb. ott leszel mint a 7850-el, csak olcsóbban.
fogirobi: 99C foknál kapcsol be az 560-ak védelme, bár sok kártya nem stabil eddig, a túl alacsony GPU fesz miatt, tedd feljebb a feszt egy ugrással, és nézd meg, hogy úgy eltűnnek-e a grafikai hibák, a 81C fok teljesen átlagos ebben a melegben.
Faterkam Egy nagyon tuningbarát kártyát sikerült kifognod, a többségnek 950-hez olyan 1,1V szükséges, bűn nem megnézni, hogy 1000MHz körül mennyi fesz kell a GPU-dnak...
-
Speed®
titán
A ref. 560 a 6850 és 6870 között helyezkedik el félúton, 900 körüli OCval a 6870et hozza már..a további tuning ugye lutri.
A gyártós kérdésedet Ati vagy nV fronton érted..? Atiéknál nagyjából mindegy, de Sapphire biztos vétel általában, nV fronton meg a nonref megoldásokkal gyártófüggetlenül vannak gondok (TDR..).
Mondjuk TI vonalon vagyok épp egy Gainwarddal, ezzel még semmi gond nem volt, megy mint a meszes (950/4400@1000mV).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest