- Akciókamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
AlienApollo #4027 üzenetére
Nincs ez valahogy kártyánként kategórizálva, hogy melyikre mennyi jár?
Mindenesetre a 3-5-7 év is elég jó, a többi 1-2 évéhez képest. -
Locutus
veterán
válasz
AlienApollo #4024 üzenetére
Élettartam gart tudod regisztrálni hozzá az evga oldalán?
-
Gabesz144
senior tag
válasz
AlienApollo #4024 üzenetére
Szerintem jól jártál vele.
Teljesítményben nem fogsz külömbséget észrevenni és az EVGA igen jó márka. -
kranazoli
senior tag
válasz
AlienApollo #3800 üzenetére
Részemről OK, mert már nincs 560Ti-s modellem és nem is lesz. Ahogy nézem nV-sek is elismerik, sőt azt hiszem így fogalmaztak a GTX 570 topic-ban, hogy nagyon elb*szott egy széria az 560 Ti.
Itt pedig arról vannak megegyező vélemények, hogy szarok a gyárilag OC-s példányok.
Így Nálam zéróhoz konvergál az 560Ti modell minden szempontból.
Ha vki megbízhatóbb nV-t akar, akkor Én inkább javaslom PH aprók közül nézni egy olcsóbb GTX 570-est. 60k körül már van. Vagy szintén itt, megbízható alap 560Tit, amiről legalább már tudni, hogy rendben van és nem vesz zsákbamacskát az ember.
-
Vigneau
félisten
válasz
AlienApollo #3527 üzenetére
Szerintem hatékonyabb, mint a régebbi. Nekem mindenesetre bejön. Bár azt nem figyeltem, rendesen elfér-e tőle az SLi hidacska.
-
kranazoli
senior tag
válasz
AlienApollo #3527 üzenetére
Hasonló van Ipon-on, de ott nem SOC, sőt még csak nem is Ti modell, "sima" GTX560
GIGABYTE GV-N56GOC-1GI GTX560 1GB GDDR5 PCIE
Itt csak annyi szerepel, hogy OC modell.
Core Clock 830 MHz
Shader Clock 1660 MHz
Memory Clock 4008 MHzSzerintem ígéretesek ezek a lapátok, annyi bizonyos, hogy nagyobb levegő mennyiséget tudnak megmozgatni.
-
apollo12
veterán
válasz
AlienApollo #3508 üzenetére
annyi sok SOC darabot visznek vissza, hogy csak már a 950mhz esek vannak én pl múltkor 2db küldtem vissza azóta is csak oc verziót érdemes venni én még abból 1db sem küldtem vissza
és még annyit nem is hoz hogy 10000Ft plusszot érjen -
szasanyi
félisten
válasz
AlienApollo #3134 üzenetére
Eleven82 PH!órumtárs hasonló cipőben járt, nála 3 Gigabyte VGA fordult meg hasonló hiba miatt (ebből 1 sima OC de az sem bírta az órajeleket, és 2 volt SoC amiből is a 2. lett jó). Én adnék még egy esélyt, és:
- újraraknám a rendszert (tiszta telepítés!)
- friss driver mindenhez, és a legfrissebb DirectX (ha van új alap BIOS még azt is frissíteném)
- kimondottam csak azokkal (tesztek, játékok) néznem meg, amikkel a probléma jelentkezett
- ha újból előjön, az VGA hiba miatt lesz és vinném vissza garba (akár géppel együtt, hogy rögtön megnézhessék miről van szó)Hoppá, most jutott eszembe egy dolog: olvastam hasonló gondokról, és ott nem VGA hiba miatt volt, hanem elégtelen energiaellátás miatt! Az adatlapod üres, így nem látom milyen tápot használsz... az biztosan nem lehet a probléma forrása? Csak mert az a kártya önmagában több mint 200W-ot fogyaszt.
-
szasanyi
félisten
válasz
AlienApollo #3123 üzenetére
SoC kártyákkal volt probléma, nem min1ik stabil a gyárilag emelt órajeleken. Monitorozd a hőfokakt is, ahogy már javasoltál. De még 1 dolog: mikori a rendszered telepítése, azaz szoftveres biztosan nem lehet-e... mit gondolsz?
-
E1even
senior tag
válasz
Szerintem mindenképpen próbáld kizárni a kártya hibáját (egyébként több mint valószínű, hogy hardveres (VGA) hiba lesz) úgy, hogy csinálj MSI Kombustorral és Heavennel OpenGL tesztet.
Nekem is hasonlókat csinált a 950MHz-es SOC Bulletstorm és BF BC2 alatt. Kiderült, hogy csak a 920MHz-et bírta és ment vissza garba, aztán cserélték egy újra, amit most árulok. -
BIROD5
tag
válasz
Szinte ugyanez a hiba jelentkezett a gb 560oc-s kártyámmal,a zsír új gépem 1 hónapos koráig 3 hetet töltött szervizben mire rájöttek ,hogy túlmelegszik a vga.
A proci nem ment 60 fok fölé egyszer sem ,de sajna a memoriák viszont túlhevülnek és eldobja az agyát .
Egy eleve húzott vga-ra miért nem tudnak mem . hűtést rakni?
Gondolkodom valami "süni hűtő" felrakásán ,bekukkantva van némi hely a hőcsövek alatt. -
szőröscica
addikt
válasz
Ha túlmelegszik a kártya, akkor is csinálhat ilyet. Egy régebbi nv kártyám csinált ilyet, mikor nem indult be a vízhűtés szivattyúja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged