- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz #74018560 #14199 üzenetére
Mint írtam engem megfogott a Gaming X az MSI - től, azért jól néz ki meg a hűtése is jó, és mivel évente úgyis lecserélem a kártyákat kicsi az esély hogy gondom legyen velük. Kopp kopp, eddig még nem is volt. Hosszabb távon gondolkozva viszont az EVGA nagyon masszív, kétszer olyan nehéz is mint az MSI, nem műanyagból van.
Alaplap terén meg elégedett vagyok a jelenlegi MSI - vel.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz #74018560 #8601 üzenetére
Ha már úgyis ide töltöd fel, miért nem használod a beilleszt gombot, hogy kattintható legyen?
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Puma K
nagyúr
válasz #74018560 #7737 üzenetére
Az
UniengineUnigine Heaven egy elavult program.Hiába a 4.0-ás verzió, utoljára 2013-ban kapott frissítést. Ebből adódóan csak az addig megjelent kártyákkal van képben.
Az a program egyedül pont és FPS értékek hajhászására jó semmi másra (bár egy állandóan frissülő 3D Mark-nak több értelme van, mert az ismeri és ki is használja az új kártyákat lásd: DX12). A Heaven által kiírt órajelekkel meg nem kell foglalkozni, mert nem ad valós képet. Nem ismeri az AMD 4000 és Nvidia 8000 utáni szériákat.
Ha futtatod a Heaven-t akkor menjen mellette egy friss mérőprogram: GPU-Z vagy HWiNFO64
Ezek ki tudják olvasni a kártyából a megfelelő órajelet.
Hiába 100k Ft környékén mozog az 1060 6GB-os ára, még mindig csak egy középkategóriás VGA, így nem tud minden játékot maximum részletesség mellett futtatni 1080p-ben átlag 60FPS-el (ha elég a (I)30FPS(/I) akkor már lehet elég az eddig megjelent játékokhoz).
Ha erre vagy maximumhoz közelebbi beállításokra vágysz átlag 60FPS-el akkor GTX 1070.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Redneck
nagyúr
válasz #74018560 #7714 üzenetére
Talán, mert az alap órajel nem lehet 2000? Csak tipp.
A Boost az más tészta persze. Egyébként nekem a max hőfok szintén 56 fok volt eddig az Inno3D Gaming OC-val játék közben.
Annyi mint a plafono járó 750 Ti.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz #74018560 #7345 üzenetére
Azt hogy hülyebiztos lesz e, nem tudom eldönteni, de megkönnyíti a be és kiszerelést. Ha a hátlap fölött matatsz a gépben, ad neki egy plusz védelmet, és jobban is néz ki mint csupaszon. Ez az én véleményem, de nem ezért vettem ezt a típust.
prohardver27: Meg fogod tartani vagy elállsz a vásárlástól?
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz #74018560 #7342 üzenetére
A backplate nem arra van hogy védje a mechanikai behatásoktól? Mármint megkönnyíti például a szerelést, mert nem sérthetsz meg a hátulján semmi aprót. Plusz behelyezésnél jól meg lehet markolni az egész kártyát, és nem kell annyira figyelni, hogy hol fogjam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Python programozás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest