-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
ezt én sem értem. anno a 970 Strixet vettem fél évesen rendes kisker garival 72-ért. másfél hónapja megadta magát, bebattyogtam szépen az üzletbe, majd 3 hét múlva kaptam egy 1060 Strixet, amire ugyanúgy van 3 év gari mi ez, ha nem az évszázad üzlete? remélem ez is két éves kora környékén meghal, de komolyan.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
laychi
veterán
Ott más a beállítás.
Custom, fhd felbontás, 8k preset,stb, de látszik a képekenÉn is futtattam még délután a 970-essel egy tesztet 1080p extreme beállításon 1549/7900Mhz-en.
Nem mondanám rossznakEladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
törölt tag
Tuningolva lehet följebb vinni, persze, csak én mindig mindent alapórajelen (tehát tuning nélkül) hasonlítok össze. Mert ahogy a 6GB-osat tuningolva följebb tudod vinni a pontszámokat, ugyanúgy a 3GB-osnál is el lehet ezt játszani, és akkor meg megint kb ugyanott van az ember a különbséget illetően.
-
Redneck
nagyúr
Már megérte, a minimum fps szerintem az igazán lényeges. Nem rossz kis kombináció, nekem 4790 van, pár százalékot ez is hagy benne. A legnagyobb poén hogy downclockolva is hozza a az fps-t GTA-ban és UT-ben. Persze ezt csak kíváncsiságból néztem meg.
Euromail: Ha nagyon fontos, pár kattintás és máris megy annyit az 1060 mint a táblázatban szereplő 2060 és Ti.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest